• Orc123
    12.4k
    Inace mozemo se mi zezat i sve ali ako bi oni nekim slucajem doveli Perisica bili bi automatski jaci za 20%...jbg...a mi ukoliko ovako nastavimo stediti, biti sramezljivi na trzistu, i ostanemo na ovako skromnom kadru i ulaskom u europu, igranju na dva kolosijeka mozemo dovest u pitanje cak i naslov. Da ne spominjem jos ako ostanemo bez kojeg reprezentativca, jednog ili vise....eh onda bi bilo nezz..necu ni zamislit!
  • OsamŠest
    5.7k

Jel po tebi nama treba lijevi bek? I ko bi bio rješenje?
  • Infinity
    18.9k
    Prestani! A i svi ostali.
  • Infinity
    18.9k
    @Orc123, obrisao sam ti komentar. Nista lose, samo zelim u startu prekinuti ono sto se moze dogoditi.

Kolega ima upozorenje. Vec je vise puta pisano da ce ban dobiti i oni koji su zapoceli sranje, briga me sto je netko 'samo pitao'. Nitko nije glup, tu se svako malo izvuce jedan ili dva forumasa i tagiraju bez razloga s upitima nakon kojih moze doci do svega.

Zona nije i nece biti mjesto za lijecenje necijih frustracija ili ne daj Boze mjesto na kojem ce netko nekoga maltretirati.
  • Bosskovitz
    17.3k

Tehnički, rekao je “povratak u HNL”, ne “Povratak u Dinamo”. Možda želi igrati u Bundesligi još par godina pa lagano u Rijeku ili Loksu.
  • San Lorenzo
    19.7k
    Izjava Kramarića o povratku Dinamo

“Što se povratka u HNL tiče, o tome, iskreno, još nisam razmišljao, niti razmišljam. Osjećam se super i fit, mislim da još mogu odraditi dosta sezona na visokom nivou. To mi je želja. A ako jednog dana dođe takvo pitanje, vidjet ćemo… No o tom - potom”

Može odraditi još dosta sezona na visokom nivou pa ne razmišlja o Dinamu
    marcio amoroso

Dinamo bi taj njegov 'visoki nivo' Hoffenheim nabubetao u obje utakmice...i to bez lijevog beka i desnog krila.
  • Infinity
    18.9k
    Oni koji misle da mogu igrati u Dinamu kad vise ne mognu igrati na visokom nivou se jako varaju. Dinamo igra na visokom nivou. Dinamo nekog Kramarica ili Kovacica treba dok jos uvijek mogu biti prevaga u Ligi prvaka. Zasto bi Kramaric ili Kovacic u trenutku kad ne mogu ozbiljnije pomoci zauzimali mjesto nekom klincu koji kroz par sezona Dinamu nesto moze i dati, donijetu bod iz Lige prvaka...

Dovesti Kramarica ili Kovacica kad s 35 godina vise nisu ni za sta bi bio jako los potez.
  • Captain America
    20.4k
    Bitan igrač 103. kluba po koeficijentu misli da će moći igrati važnu ulogu u 38. klubu s 36 godina na leđima. Neki još žive u 2010. kad je tu današnji SD došao odradit par utakmica.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Tehnički, rekao je “povratak u HNL”, ne “Povratak u Dinamo”. Možda želi igrati u Bundesligi još par godina pa lagano u Rijeku ili Loksu.Bosskovitz

Pitanje se odnosilo na Dinamo.
  • OsamŠest
    5.7k

Ma zanima me samo mišljenje od cijenjenog kolege. Isprike..
  • Mlađi referent
    13.3k
    Pa dobro, eto taj Perišić ima 35 pa bi nam bio najbolji igrač ekipe i najbolji igrač lige. Modrić ima 38 pa za njega stoji isto.

Ne znam zakaj Krama ili Kova ne bi mogli s 35 puno dati Dinamu ako će fizički bit na razini.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Nije tu pitanje samo fizicke spreme, tu je vece pitanje motiva. Modrica vuce zelja za jos jednom LP, ne znaci mu lova vise nista jer odbio je saudijske milione, ne znaci mu HNL, samo reprezentacija i Real.
    Nasi su svi osvojili s Dinamom sta se da osvojit, donjeli su klubu i lovu i rezultat. Kad bi mi imali neku stvarno ozbiljnu ekipu i najavili lov na titulu EL il sta ti ja znam pa se eventualno probudi neki dodatni motiv onda ok.
    Da se Krama vuce po terenu, igra na rolicu - dvije zvao bi se Tolic, a to je eto fizicki spremni nemotivirani Krama.
  • BBBaranja
    3.7k
    Zaboli me ona stvar oce im doci Perisic ili ne..
    Fokusirajmo se na nas,zazivamo pojačanja,mrgudamo stalno..a zapravo bio bi najsretniji da nikog ne dovedemo,to bi valjda značilo da nas niko neće ni napustiti od glavnih igrača..
  • Yovitssa
    904
    Na žalost, mislim da je prošlo vrijeme nogometne romantike, gdje bi se igrači vratili da zaključe karijeru u klubu u kojem su stvorili ime. Jednostavno je danas previše (arapskih) klubova koji će jednom Modriću i u pedesetoj ponuditi ugovor koji mi možemo sanjati.
    Izuzetak su bivši igrači Hajduka (i ja Hajduku zavidim na tome kao i kolega iz par postova prije) koji jednostavno na neki čudan način motiviraju svoje igrače da dođu pa tako realiziraju naizgled stvarno nerealne transfere.
    Ali kao što sam spomenuo u uvodu, sve bude manje takvih transfera jer ili se pojavi klub iz Kine ili klib iz Emirata i ode Lukica tamo,..
  • Mlađi referent
    13.3k
    Pa dobro, nećeš takvog igrača dovest, ali ako vidiš da u njemu ima motiva, da je želja velika, naravno da će nam oni i s 35 bit od velike pomoći.

Dovedeš onog kojeg ti paše i koji ti treba, vrlo jednostavno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.