• Ivdzo11
    8k
    Polako ljudi, tek nakon uvodnih priprema ce se jasnije znati tko od ovih igraca moze ostati u Dinamo a tko ide... Tada se ocekuje najvise dolazaka/odlazaka... Sa tim igracima sto se vrate u rosteru ce biti preko 35 igraca....
    Ima vremena za sve
  • Mali dioničar
    17.8k
    23 - 27Droljo

City kupuje Kovačića, ali bi za Dinamo bio prestar.
  • Ivdzo11
    8k
    Gvardiol 20 mil
    Majer 10 mil
    Olmo 10 mil

Toliko se otprilike očekuje zarada Dinama od % kojeg imaju.......

Neki od igrača koji bi mogli otići kroz godinu dvije....

Šutalo 20-25 mil
    Ivanušec 15-tak mil
    Baturina 20-25 mil
    Livakovic 10 mil

Ulaskom u ligu prvaka i svim nagradama oko 30 mil....

Dinamo i bez prodaje igrača ove godine može ulaskom u ligu prvaka i %prodaje Gvardiola pokriti budžet za ovu godinu...(nema straha za buducnost)
  • Ludovic IX
    9.3k
    smanji za olma.. mi smo već dobili 30 a neće otić za više od 60.. tak da max 6 milja za njega ako na kraju ne ode besplatno za par godina.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ne bi trebao otici besplatno, produzen mu je ugovor na jos 4 godine a sumnjam da ce u Leipzigu igrati cijelu karijeru, vjerojatno je i produzen zato da ga zadrze jos i dobiju nesto
  • NB86
    16.9k
    Pa potpisao je novi ugovor, besplatno nece ici, 90% je da cemo dobit 6 mil jos od njegove prodaje.
  • Mlađi referent
    13.6k
    Dobro je pitanje hoće li Olmo uopće dočekat transfer ili je njemu Leipzig budućnost.

Ima ogromne probleme s ozljedama i to je jedini razlog zašto je još uvijek u Njemačkoj.
  • OsamŠest
    5.8k
    Nek odradi te 4 godine tamo i pravac Zagreb..
  • 3 kornera
    26
    Lebron James kaze da se u prime ulazi sa 27
  • NitkoBitan
    29.4k
    Nek odradi te 4 godine tamo i pravac ZagrebOsamŠest

Ima vas ima koji mastate o njegovom povratu (ukljucujuci i instagram stranicu dinamozag2). Njemu je Dinamo bio samo stepenica u karijeri. Zar stvarno mislite da ima zelju vratit se...
  • San Lorenzo
    20.1k
    Netko kome je Dinamo samo stepenica u karijeri se ne ponaša kako se ponaša Olmo, da se i dalje vraća u Zagreb, da gleda utakmice i prati zbivanja oko kluba, da čestita na svakom uspjehu...
  • Oluja
    5.4k
    Za masu bivsih igraca Dinama bi se moglo reci da im je to bila samo stepenica u karijeri ali za Olma sam siguran da je Dinamo ipak puno vise. To ne znaci da ce se ikad vratiti ali je on za mene veci dinamovac od mnogih drugih.
  • 3 kornera
    26
    Na kraju krajeva i da je Olmu Dinamo bio samo uzlazna stepenica decko pokazuje postovanje prema Klubu i Navijacima tako i samoj državi. Za razliku od Brekala kojeg pozivate nazad a decko javno priznaje da se nada kraju dominaciji Dinama.
  • NitkoBitan
    29.4k
    Bas dinamovski :lol:

“Sad je to već gotovo sigurno. Dani Olmo neće potpisati novi ugovor s Dinamom! To smo jučer saznali od klupskih izvora, ali i s Olmove strane. Ponuda od 1,5 milijuna eura godišnje u ugovoru na pet godina nije privukla Olma, makar na prvi pogled zaista izgleda nevjerojatno da se mladi Španjolac nije želio osigurati i već sad riješiti egzistenciju. No, očito postoje razlozi zbog kojih ne želi potpisati, vjerojatno njegova strana drži da bi ga Dinamu u slučaju potpisivanja dugogodišnjeg ugovora ‘vezao lancima’ te da bi mogao stalno dizati transfernu odštetu”
  • Sajla
    11.2k
    Zar stvarno mislite da ima zelju vratit se...NitkoBitan

da ima želju vratiti se sada ili uskoro - ne, naravno da ne mislim. sigurno da sad želi igrati za klub koji se bori za naslove u nekoj top ligi i za trofeje u Europi. i želim mu da u tome uspije. ali da me pitaju što mislim tko bi se prije vratio završiti karijeru u Dinamu, više bih šansi dao Olmu nego npr. Modriću ili Kovi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.