• DrawTube
    7.1k
    Kako su BBB spustili kokošare, bravo
  • Paggini
    99.5k
    Možemovci predvođeni sotonom Tomaševićem se nakon Liverpoola, Arsenala, PAO-a, Rome i Uniteda inflitrirali i u našu Svetinju!!!

OTVORITE OČI
  • Bosskovitz
    21.5k
    Osobno sam za pravi i jedini dinamov grb na dresu. Hrvatstvo mi je najbitnije u identitetu kluba. To je moj stav. Hvala Bogu ima dinamovih dresova, ne moram imati svaki koji netko iz kluba zamisli. Bitno da tribine dišu hrvatski, desno. — OPZ

Ti ne razumiješ Dinamo, to je zapravo problem. Ali nadam se da ćeš razumjeti, dug je put pred svima nama.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Prejaka objava grupe. Sve te štakore treba itekako prozivati, kad god im glavurde provire van, odmah sjeda plavi malj u bulju.
  • Noel
    25.4k
    Dajte nekog nostalgičara da nam objasni kak Hanželova Lana grupa na dresu je simbol Hrvatstva.
  • Hnlovac
    8k
    najbolja moguća usporedba, samo ovako raditi
    whack-a-mole2.jpg
  • Peškaman
    9.7k
    Kada prolaziš Čapljinom i pogled ti odluta prema nebu,vidiš slovo 'd' ,svi znaju što predstavlja.
    Jeftini pokušaji spinovanja.

Dinamo-znak-Gradina-2.jpg
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Prejaka slika...Još kad izlupaš sve male glave, izleti najveća Glava koja se skriva u drugoj državi
  • NitkoBitan
    39.2k
    Dres je brutalan, jednostavan al brutalan. Znao sam informaciju o motivima crkve sv. Marka jos pri izlasku prvog i drugog dresa al sam bio kus. Doduse ocekivao sam bas crkvu sv. Marka negdje na dresu al je i ovo fora sa kombiniranjem boja kao na krovu crkve.

Hvala Lesiju (ili kome vec) kaj je svojim pokusajem intelektualne vratolomije samo popularizirao dres i vjerojatno povecao prodaju istog.
  • Dzgšb
    2.2k
    Bogu hvala na našoj grupi BBB, toliko križeva,nevolja,progonstava , laži ,obmana od vlasti , grada , države , medija i vlastitog kluba su prošli da i dalje opstaju i idu još jače ,ali sve im je se vratilo i imaju svoj klub koji je sada skoro pa čist ,brane ga i na terenu i van njega ,samo ću reći BBB su kao građanski silni i nesalomljivi..
  • FrenchMontana
    1.8k
    Dres je predstavljen s “Neka zivi Dinamo i majka Hrvatska”, uz Markovu crkvu…

Ja sam prvi za hrvatski identitet i prezirem nakaradne Mozemovce (ako nekima znaci), ali nemojmo pretjerivati.
  • plavi72
    2.9k
    Dres je odličan,kao i dres futsala za lp ove godine !
    d :heart: :strong:
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Dragi Dinamovci i Dinamovke,

Jučer je Sotona ušao u naš Dinamo preko treće garniture dresa, potpomognut navijačima na SDP-ovoj platnoj listi, jugosrbokomunistima, Možemo LGBTIQ Woke ideologijom, Sorošem i UDB-om. Od istih tih demona naš, nepravedno, osuđeni Zdravko je protjeran i istrgan od svoga Dinama. Moramo napraviti sve što je u našoj moći da ga vratimo natrag u Dinamo jer on je brana Đavolu koji želi uništiti klub i sve hrvatsko.
  • NKDZ86
    9.9k
    Ja ne znam kaj se vi kačite na neke članke, ja ga nisam ni vidio ni pročitao niti me zanima. Jučer je vladala ljubav u Maksimiru, pa ih peče
  • M94
    2.9k
    Ni ja se ne kacim al dobio sam informaciju da posjetim onu facebook stranicu jedne anti NH persone, poznatog kao Jastog, inace, valjda najveceg Hrvata u tom dijelu Hrvatske.
    Moram priznat da ni Hajdukovcima nije lako s kim se moraju natezat. :lol:

Udba, mozemo, bez hrvatskog grba bas pred 5.8. Itd. Koja bolest jbt.
    Inace, i taj bi sutra potpisao glavatog u Splitu za jedan naslov pa ne cudi sklop u mozgu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.