• dinamozivivjecno
    2.9k
    po meni oba dva izgledaju dobro ako stvarno jesu to pravi dresovi, ovaj zuti mi je dosta slican onom zutom iz sezone 15/16 kad je isto bio sa crnim crtama, a plavi je nekako skroz drugaciji od prijasnjih domacih dresova pa mi se zato i vise svida.
  • Jaki991
    382
    “Castore nam daje puno vecu mogucnost personalizacije” - i dobijemo najgenericniji dres u povijesti… nikakav motiv Zagreba, nista ….

i ne kuzim te brije sa floresntnim zelenim dresovima, kaj je takav problem imat plavi, bijeli i recimo crni dres kao treci…
  • emilperska
    11.5k
    Kakvo zeleno sad?
    Gdje vidite jebeno zeleno?
  • xavier
    12.1k
    Kakvo zeleno sad?
    Gdje vidite jebeno zeleno?
    emilperska

Ovo se baš i ja pitam. Izađe slika žutog dresa, a ljudi pišu o zelenom :eyes:
  • DiddyGuela
    4.2k

ko sivi kamion crvene boje
  • veselko tenžera
    5.6k
    to je ono vječno pitanje - koje boje je teniska loptica? :smile:
  • Mulec86
    428
    Nisam ni ocaran ni razocaran svaki dinamov mi je lijep da je moglo bolje moglo je isto tak da sam se nagledal gorih nagledal sam se
  • Captain America
    20.4k
    i ne kuzim te brije sa floresntnim zelenim dresovima, kaj je takav problem imat plavi, bijeli i recimo crni dres kao treci…Jaki991

Adidasovi žučkasti dresovi iz 2017/18 i 2018/19 su bili dosta dobri. Castoreovi mi djeluju kao da je Zrinjevac dobio pojačanje u igračima Dinama.
  • Petar86
    1.3k
    Ovaj 2 nit je zuta nit je zelena, nesto kricavo, kao golmanski izgleda. Pisalo se da ne moze gore od rozih al ovo je meni duplo gore. Plavi ne mozes zajebati i opet lose izgleda.

Grb i ova boja 2 dresa se ne slazu nikako, nezz u sto su dizajneri gledali.
  • Common Sense
    1.3k

Veću mogućnost personalizacije dresa i utjecaja na dizajn imao sam ja kada sam tamo negdje '02-'03 otišao u Rost Šport pa s čovjekom tamo u 30 minuta dizajnirao dres za momčad faksa.
  • emilperska
    11.5k

Ima ih i žutih i zelenih hahaha..
    Ali dres je neminovno žut kao i u vec pet sezona dosada..
  • Sixthway
    563
    jbg puno ljudi ima neku vrstu poremećaja neraspoznavanja boja , a da ni nezna
  • Petar86
    1.3k
    Meni osobno najdrazi i najljepsi dres da nije glavni je onaj bijeli s plavim detaljima iz sezone 22/23.
  • BBBaranja
    4k
    Dresovi ko dresovi,nekom se sviđaju a nekome ne..
    Ja osobno nisam ljubitelj v izreza i iz tog razloga ga neću kupovat,al što se tiče boje i dizajna meni su okej..
  • Captain America
    20.4k
    Nadam se da će ekipa koja će dogovarati domaći dres za iduću sezonu gledati u smjeru domaćeg plavog dresa s bijelim tankim crtama iz 2019/20.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.