Mislim da se to i radi. Nekidan je bila vijest o nekim Rumunjima koji su prosili po shoping centru pa udarili zaštitara koji ih je htio zadržati do dolaska policije, mislim da su dobili kaznu i izgon iz zemlje - a oni su još u EU. — Bosskovitz
apsolutno je svejedno tko je silovatelj, nepalac, indijac, hrvat — Ludovic IX
Wolt Glovo i takve retardacije se trebaju općenito ukinuti jer su stvorene za vrijeme korone i sad im je svrha prošla — Probirštift
Protiv sam bilo kakvog sudenja, silovanje je dio kulture na bliskom istoku tako da ne vidim razloga da se jadnog covjeka razvlaci i drzi u zatvoru. Ako zelimo briselsku multikulturalnost to je put koji moramo pratit. — flexXy
apsolutno je svejedno tko je silovatelj, nepalac, indijac, hrvat domoljub ili hrvat ljubitelj elementala — Ludovic IX
Za svaki prekrsaj i kazneno djelo je bitno otkud je pocinitelj jer za strance kazne jednostavno moraju biti stroze. — Dino
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.