• Brusa
    2.7k
    Lijepo što je novi web shop izašao. Super što se može članski popust iskoristiti napokon :grin:
  • NKDZ86
    3.4k
    pohvale za novi web shop, svakako puno bolji od starog, sad još čekamo nove artikle
  • modri-kibic
    357
    https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/251/lopta-dinamo-grb :love:

Svakako bolji web shop od prijašnjeg sa puno boljom ponudom. Napokon i golmanski dresovi su u ponudi. Još samo oprsnica za psa i to je to kaj se mene tiče.

Puno bolja ponuda nego u shopovima. Nadam se da će se uskoro uskladiti web shop i shop. U subotu došao u shop u Areni s namjerom da barem 200e potrošim. Jedva sam potrošio 120e.
  • Draž
    1.5k
    Još samo oprsnica za psa i to je to kaj se mene tiče.modri-kibic

Ekipa će se na ovo možda i sprdati, ali viđao sam po drugim fanshopovima u Europi gomilu klupskih brendiranih artikla za ljubimce.
  • Nolifer
    10.4k
    Da pohvale sa novi web shop, ajde, drago mi je da se pomaknulo s mrtve točke i da će bit raznolikija ponuda od Castorea, tako da da, očekujem više od njih i nek se prilagode k nama maksimalno, a ne obrnuto....
  • FelceAzzurro
    318

Valjda nece artikli biti izbor nekog MM iz sektora marketinga :sweat:
  • Infinity
    17.8k
    očekujem više od njih i nek se prilagode k nama maksimalno, a ne obrnutoNolifer

Nemoj, razocarat ces se :grin: Castore je k* i mislim da je ljudima u klubu sad to jasno. Dali su kes, ali im je ponuda ocajna i vjerujem da bolja nece biti. Ponuda vjerojatno nije definirana ugovorom i tesko da cemo tako dobiti nesto bolje. Da je definirano ugovorom vec sad bi imali bolju ponudu, tako da...

Ostaje nam da cekamo kraj ugovora i da trazimo boljeg dobavljaca robe. Do tad se mozemo uzdati da ce Dinamo izbacivati nesto bez Castorea.

Ja sam bio za promjenu, bio sam za nekog manjeg, ali sam pri objavi da ce to biti Castore bio razocaran i ovo stanje me uopce ne iznenadjuje. Castore je ocajan, a s tim je ocajna i njihova ponuda u nasem shopu.
  • modri-kibic
    357

Na koliko godina je potpisan ugovor s Castore?
  • Infinity
    17.8k
    Mislim da je ovo bio nas standard, tj. 'visegodisnji ugovor'.
  • Paggini
    44.2k
    4 godine ako se ne varam
  • Odani Zgd
    353
    Pumini dresovi su meni bili top,sad kakva je ostala ponuda bila ne sjećam se više
  • Nolifer
    10.4k

A jesam već razočaran s njima više nego s Adidasom, al tako je kako je.

Al hvala kolega na odgovoru!

Bit će bolje...
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Pumini dresovi su najuzi od svih koje imam :lol:
  • modri-kibic
    357
    Nadam se da je slijedeći dobavljač Nike. Kada već sada opremaju prvu momčad sa tenisicama, neka bude potpuna suradnja.
  • Odani Zgd
    353
    Ne znam za kroj,al dizajn dresova mi se dopada...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.