No vidjeli smo gdje nas je demokracija dovela u Hrvatskoj pa ja nekako ne vjerujem da bi ni Dinamo bolje prošao — Dragon1Warrior123
niti ikoga iz Kine jer realno gdje god su dosli u Europi skoro ne ide im najbolje, plus to je sumnjiv novac koji dolazi od komunističke partije kojeg ja radije ne bi u Dinamu — Dragon1Warrior123
Ali ako ti sponzor da konkretnu lovu (recimo 5 milijuna eura), onda on zaslužuje da ima barem nekakvu kontrolu nad tom lovom (član skupštine ili NO kluba). — Građanski1911
Sad realno zamisli da dodju neki Kinezi (namjerno spominjem Kineze) koji ti zaduze klub, unesu nesto sitno novaca i pokrenu npr. Izgradnju novog stadiona, nakupuju brdo igrača koje nemos platit i onda se povuku nakon mozda ne najboljih rezultata ili jednostavno Partija smjeni tog covjeka koji je uneso pare. Pa ti onda prodaj klub nakon toga vise ili ga uopce oporavi. To je žešći slipery slope kako bi se reklo. — Dragon1Warrior123
Baš sam neki dan razmišljao, zamisli da RB uzme pik na Goricu — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.