• The Undertaker
    8.8k
    Tri, četiri titule u nizu i Mamića se nitko neće sjećati. Slično kao što se danas nitko ne sjeća Canjuge. Još jedna ili, nedaj bože, dvije izgubljene titule i Bobana će se vilama tjerati iz kluba.
    Tako to ide...
  • NKDZ86
    5.8k
    Bobana će se vilama tjerati iz klubaThe Undertaker
    joj daj, ko će ga tjerat, kauč ratnici koji ulicu nisu vidjeli.

a što se tiče zapada, ja sam rekao rađe vodim klinca na sjever, nego na zapad da sluša psovke i uvrede dok ne zabimo gol ili dva, nema šanse tamo ić
  • Sajla
    13.9k
    3. minuta, pogrešno dodavanje ili udarac: vadi ga van!!! ma daj sam izađi, kretenu!! domaće životinje, ženski članovi obitelji... živio zapad :)

2b93a1c2-3f31-4ff5-9331-a3965fed2795_text.gif
  • Mali Zeus
    19.8k
    zapad je uvijek bio teški Tetakland.
  • The Undertaker
    8.8k
    Ja sam na Zapadu otkako nema Istoka i, iskreno, ne čujem često te komentare. Ima ih, pogotovo kad gubimo, ali nisu dominantni i većinski. Dozvoljavam da su oko mene, igrom slučaja, sve normalni ljudi. Mislim da ne treba previše ozbiljno shvaćati komentare za vrijeme utakmice jer su posljedica nervoze. Vjerovatno se svima zalomi kad netko ne doda samom igraču ili davi loptu do iznemoglosti. Druga priča su pacijenti koji gnoje jedno te isto čitavu utakmicu.
    Osim toga, "Zapad" su i ljudi u ložama, gospodarstvenici i politika. Njihov utjecaj nije zanemariv.
  • Plavi86
    4
    Ma jasno sve, inace cijeli život sam bio il istok ili sjever i od ove sezone odlučim kupit zapad godišnju, al šta je tu je pregurat cemo.
  • Paggini
    72k
    Ima jedna ikona na zapadu koja je svaku jebenu utakmicu nakon svake greške urlao "JAKIROVIĆU OVO TI JE ZADNJA UTAKMICA, ZADNJA!!!!!" a nakon par mjeseci je prestao, da bih u nasumičnom razgovoru prije koji tjedan saznao da moj sugovornik zna tog tipa i da je mrzio Jakirovića jer je bošnjak/musliman, dok nije saznao, eto, da nije.

Poprilično dobra crtica koja opisuje dio zapada, ali s druge strane, na zapadu ima stvarno super tipova koji su svaku mrtvu tekmu na svome mjestu godinama, kao i ja, bila sunjara, bio pljusak, bio minus, bili pet bodova ispred, pet iza, tako da ono, ima svega
  • Filip B
    31
    na zapadu, protiv Fenera, sam iza sebe slusao lika cijelu tekmu kako sere po Belji. Cak i nakon drugog gola.. Naravno, lagano crven od 6. pive, ali svejedno..

Istok mi nedostaje.
  • Sajla
    13.9k
    Naravno, lagano crven od 6. pive, ali svejednoFilip B

kaj mu nisi rekao da je bezalkoholna i da se prestane pravit da je pijan ;)
  • PetkoDaniOršaGol
    930
    Mnoge sam sezone na Zapadu, bez obzira na vremenske uvjete ili jačinu tekme i nisu baš svi tak grozni. Ima pacijenata, no ne u ovoj mjeri kak neki tu pišu. Oko mene je normalna ekipa, tu i tamo zaluta neki padobranac, ali nema pretjerane pljuvačine. Komentiramo ono kaj je očito, pozitivno ili negativno, ali u globalu uvijek podrška.
  • Pacho
    6.7k
    U takvim redikulima treba uzivati
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    da je mrzio Jakirovića jer je bošnjak/musliman, dok nije saznao, eto, da nije.Paggini

No, promijenio je mišljenje radi novih spoznaja, što se mene tiče to je W
  • reziser
    7.8k
    Nebih ja toliko pljuvao po ljudima sa zapada. Mnogo nas je tu silom prilika zbog toga kaj nema istoka.
    Uvijek se čuju ti glasni pljuvači -koji su manjina, ali realno, puuno je više normalnih gledatelja/navijača koji su tišii i čekaju poziv sjevera na navijanje.
  • Thor
    994
    U Kibicima purgera je dr. I sad clan skupstine jako dobro opisal mindset navijaca plavih po pojedinim tribinama. Njihovom statusu,razmisljanju,backgroundu...itd u proslosti. Od onda do sada mislim da se to nije promijenilo osim sto je u medjuvremenu stasao ultras pokret sa svojim zakonitostima. Ostale tribine su ostale iste osim kaj su se sad izmesali radi toga kaj nema istoka. Ali sama ekipa po svom stilu i sadrzaju se po meni nije promijenila od onda do sada.
  • NitkoBitan
    32k
    puuno je više normalnih gledatelja/navijača koji su tišii i čekaju poziv sjevera na navijanje.reziser

Ne treba se cekat poziv sjevera za navijanje da bi se krenulo navijat. Dosta ljudi sa istoka je preslo na zapad a tribina je i dalje "mrtva" vecinu utakmica, sjedenje i blejanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.