• Sajla
    13.9k
    Od 63 tisuće članova, samo 3.444 njih je starijih od 65 godina.rioda

a pola od tih ima godišnju za zapad dolje i znaju jako gadne psovke :rofl:
  • deda
    41.4k
    Iskustvo je to prijatelju. :cool:
  • MateG
    102
    bilo bi zanimljivo vidjeti općenitu raspodjelu po dobnim skupinama, ne znam može li se to kako izvući, nisam istraživao
  • austrijanac
    8k
    Prvi put na zapadu sam bio nakon pet godina protiv Kryvbasa.

Prosjek godina oko mene je bio 67.

Umro sam od smjeha, iako vjerujem da je proljev slušat to svaku tekmu, ali tu jednu tekmu su mi suze išle od smjeha.

Neka, treba i njih držat blizu!
  • rioda
    10.6k

Ovo sam izvukao iz objave zaklade Nema predaje, klub sigurno ima dostupne podatke o svim dobnim skupinama, vrlo vjerojatno će ih i podijeliti s nama, ako mogu/smiju
  • Thor
    989
    istina :lol:
  • Thor
    989
    Pa jednostavno je analizirati te podatke obzirom da klub raspolaze svim datumima rodjenja. Kako clanova tako i godisnjih.
    Istina da je na zapad dolje vise starijih. Ali i sve vise mladjih svake sezone. Ja iskreno priznam da sam na zapad dolje od svoje 32. Sad sam 53. Eto iskreno. Oko mene su svi tu negdje po godinama. Vise/manje.
    Ima sve vise mladjih ali ima i dosta sarijih koji su itekako redoviti. :wink:
    Bilo bi interesantno znati ili napraviti istrazivanje i u Zoni po dobnim skupinama :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.