• The Undertaker
    8.8k
    Zapad je tribina za sjedenje i blejanje i tako treba biti jer jedna tribina mora biti takva. Mi sa Istoka smo uzurpirali Zapad a ne obrnuto i sad moramo čkomiti.
    Sad na Zapadu imaš ljude koji ustaju čim pređemo centar.
  • Marley
    5k
    Sad na Zapadu imaš ljude koji ustaju čim pređemo centar.The Undertaker
    Pa je li to problem? Nisam shvatila u kojem tonu to pises, kao pozitivno ili negativno?
    Mislim jasno mi je da dobar dio ljudi zeli sjediti i mirno gledati utakmicu, i imaju pravo na to. A onda su oni koji ustaju smetnja, jer ovi iza ne vide.
    Meni osobno je to najveci problem na Zapadu. Ove sta povremeno laprdaju gluposti, iskuliram. Nekad teze, nekad lakse, uz puuuno samokontrole, jer kao zena bas i nisam u poziciji nekoga usutkavati kad krene bljuvati.
    Ali to da ne smijem ustajati, kad mi dodje da iz svoje koze iskocim, e to mi je uzasno.
  • reziser
    7.8k
    Dosta ljudi sa istoka je preslo na zapad a tribina je i dalje "mrtva" vecinu utakmica, sjedenje i blejanje.NitkoBitan

zato se i ceka poziv sjevera
    trebalo bi skupiti ekipu sa zone i smjestiti u neki sektor na zapadu da sjede skupa a ne da slusaju talibane koji samo pljuju po svemu.. :angry:
  • MateG
    102
    iduće sezone na godišnjima u prodaji sektor “Zapad Zona” za osvjedočene zonaše :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.