• Mladi Starac
    259
    hvala ti.
    Ak ne prije, pitam u srijedu prije tekme.
  • OPZ
    3
    Pozdrav. Je li uspio netko naći način kako vidjeti koliko mu je dolazaka upisano od početka ove sezone. Nešto se pričalo (nigdje nisam uspio naći službeni pisani klupski dokument) o postotku dolaznosti kao uvjetu za prvokup godišnje na ljeto. Bilo bi normalno da si ljudi mogu provjeriti "evidentirali" dolaznost.
  • Jay
    363

Ma dobije se nego kmečim zato što su svima stigle poštom, a nije mi stadion nikako usput

Nije ni meni ni mojima stigao mail da su gotove iako su produžene u prosincu, ali jučer je uredno sve čekalo
  • Georg Koch
    5.3k
    story.jpg
    upload image

Pozdrav ekipa, jos jednom da vas sve pozovemo, a posebno ekipe iz Hercegovine i plavog juga na akciju uclanjenja, druzenje s legendama kluba, zajednicko gledanje tekme Osijek-Dinamo, te humanitarnu tombolu, koja ce se odrzati iducu nedjelju (Čitluk, Club Bumerang).
    Pripremili smo bogat sadrzaj, dosta i tombola (dresovi, artikli iz fan shopa, nekoliko nagrada u kešu 100/200 KM, poklon paketa, vecera u restoranima, kao i povratnu avionsku kartu za dvije osobe na relaciji Mostar - Zagreb koja ce se moci iskoristiti do kraja godine).
    Dolaze nam Mara, Soki, Goca Juric i Vlaovic, Fran Topic iz Zrinje, spremamo pravu, plavu festu.
    Vidimo se :strong:
  • Majki2111
    3.7k
    Pričam s tatom tu o učlanjenju. Vidimo da članstvo traje do 31.12.2025. Znači do kraja godine učlanjenja.

Kaže tata:"Idiotizam. Zašto bih se ja učlanio odmah i siječnju? Koja je ideja? Ja platim Netflix i traje mi mjesec dana od dana uplate."

Kaj da ja sad njemu velim? :roll:
  • nemapredaje
    4.2k

Kaj mu nije jasno?

Pa može se učlaniti i pred kraj godine, ali onda cijelu ovu godine neće biti član i neće imati nikakve beneficije koje članovi inače imaju.
  • Dinamosaur
    1.8k
    pitaj ga kolko godisnje daje za Netflix a kolko dajes za godinu dinamove clanarine i jel ima pravo glasa u Netflixu za te pare
  • Šteco
    889
    Evo što bi ja rekao... Članstvo u Dinamu traje od 1.1. do 31.12., bez obzira na to kada se učlanio – a to je praksa koja funkcionira u gotovo svim klubovima u svijetu koji imaju članski model.

Razlika je u tome što članstvo nije isto što i Netflix pretplata jer kad plaćaš Netflix dobivaš uslugu samo za sebe i kada tebi to treba, dok članstvo u Dinamu znači da podržavaš klub i postaješ dio zajednice koja pomaže klubu rasti.

Članstvo u klubu nije samo “pretplata”, nego izraz podrške. Ako podržavaš klub, podržavaš ga i u siječnju i u prosincu, samo da bi uživao cijelu godinu pogodnosti koje donosi članstvo, onda uplaćuješ u siječnju. Ako ne, slobodno uplati u rujnu. Završno, nema lošeg trenutka za postati član, ali ako znaš da ćeš se ionako učlaniti, čemu čekati?
  • Sajla
    6.8k
    Kaj da ja sad njemu velim?Majki2111

da članstvo u udruzi koje ti daje pravo birati i biti biran ne može uspoređivati s plaćanjem neke usluge u definiranom vremenskom trajanju. nitko ne trči tek rođenom djetetu kupiti mjesec dana Netflixa, a za članstvo u klubu je malo drugačije i motivacija je nešto sasvim drugo. nije pomiješao kruške i jabuke nego kruške i viseće mostove. ni približno ista kategorija.
  • Bosskovitz
    14.2k
    Kaj da ja sad njemu velim? :roll:Majki2111

Vrlo jednostavno: zato da budeš član. Jer više nisi.
  • Marktwain
    60
    Sad Majki znaš kak je nama s tobom. :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.