• Mladi Starac
    259
    hvala ti.
    Ak ne prije, pitam u srijedu prije tekme.
  • OPZ
    3
    Pozdrav. Je li uspio netko naći način kako vidjeti koliko mu je dolazaka upisano od početka ove sezone. Nešto se pričalo (nigdje nisam uspio naći službeni pisani klupski dokument) o postotku dolaznosti kao uvjetu za prvokup godišnje na ljeto. Bilo bi normalno da si ljudi mogu provjeriti "evidentirali" dolaznost.
  • Jay
    373

Ma dobije se nego kmečim zato što su svima stigle poštom, a nije mi stadion nikako usput

Nije ni meni ni mojima stigao mail da su gotove iako su produžene u prosincu, ali jučer je uredno sve čekalo
  • Georg Koch
    5.3k
    story.jpg
    upload image

Pozdrav ekipa, jos jednom da vas sve pozovemo, a posebno ekipe iz Hercegovine i plavog juga na akciju uclanjenja, druzenje s legendama kluba, zajednicko gledanje tekme Osijek-Dinamo, te humanitarnu tombolu, koja ce se odrzati iducu nedjelju (Čitluk, Club Bumerang).
    Pripremili smo bogat sadrzaj, dosta i tombola (dresovi, artikli iz fan shopa, nekoliko nagrada u kešu 100/200 KM, poklon paketa, vecera u restoranima, kao i povratnu avionsku kartu za dvije osobe na relaciji Mostar - Zagreb koja ce se moci iskoristiti do kraja godine).
    Dolaze nam Mara, Soki, Goca Juric i Vlaovic, Fran Topic iz Zrinje, spremamo pravu, plavu festu.
    Vidimo se :strong:
  • Majki2111
    3.7k
    Pričam s tatom tu o učlanjenju. Vidimo da članstvo traje do 31.12.2025. Znači do kraja godine učlanjenja.

Kaže tata:"Idiotizam. Zašto bih se ja učlanio odmah i siječnju? Koja je ideja? Ja platim Netflix i traje mi mjesec dana od dana uplate."

Kaj da ja sad njemu velim? :roll:
  • nemapredaje
    4.2k

Kaj mu nije jasno?

Pa može se učlaniti i pred kraj godine, ali onda cijelu ovu godine neće biti član i neće imati nikakve beneficije koje članovi inače imaju.
  • Dinamosaur
    1.9k
    pitaj ga kolko godisnje daje za Netflix a kolko dajes za godinu dinamove clanarine i jel ima pravo glasa u Netflixu za te pare
  • Šteco
    909
    Evo što bi ja rekao... Članstvo u Dinamu traje od 1.1. do 31.12., bez obzira na to kada se učlanio – a to je praksa koja funkcionira u gotovo svim klubovima u svijetu koji imaju članski model.

Razlika je u tome što članstvo nije isto što i Netflix pretplata jer kad plaćaš Netflix dobivaš uslugu samo za sebe i kada tebi to treba, dok članstvo u Dinamu znači da podržavaš klub i postaješ dio zajednice koja pomaže klubu rasti.

Članstvo u klubu nije samo “pretplata”, nego izraz podrške. Ako podržavaš klub, podržavaš ga i u siječnju i u prosincu, samo da bi uživao cijelu godinu pogodnosti koje donosi članstvo, onda uplaćuješ u siječnju. Ako ne, slobodno uplati u rujnu. Završno, nema lošeg trenutka za postati član, ali ako znaš da ćeš se ionako učlaniti, čemu čekati?
  • Sajla
    6.9k
    Kaj da ja sad njemu velim?Majki2111

da članstvo u udruzi koje ti daje pravo birati i biti biran ne može uspoređivati s plaćanjem neke usluge u definiranom vremenskom trajanju. nitko ne trči tek rođenom djetetu kupiti mjesec dana Netflixa, a za članstvo u klubu je malo drugačije i motivacija je nešto sasvim drugo. nije pomiješao kruške i jabuke nego kruške i viseće mostove. ni približno ista kategorija.
  • Bosskovitz
    14.3k
    Kaj da ja sad njemu velim? :roll:Majki2111

Vrlo jednostavno: zato da budeš član. Jer više nisi.
  • Marktwain
    64
    Sad Majki znaš kak je nama s tobom. :wink:
  • Mali Zeus
    15.5k
    Je li imao tko problem da se ne može ulogirati na aplikaciju, a kad stisne zaboravljena lozinka javlja da ne postoji user s tom mail adresom?
  • plavosrce
    3
    Imao prijatelj, mučilo ga dugo i nije se mogo prijavit na stranici dinama, provjeri prijavljujes li se bas na gnk dinamo ili da kupis ulaznicu na gnkdinamoulaznice.hr, jer nije isti račun pa je možda do tog ako su ti različite lozinke. Ako nije ni do tog, onda ne bi znao reć.
  • dinamofan
    12
    Kod broja članova sad se vidi i mapa Hrvatske s brojem članova po županijama, je li netko to već ranije primijetio ili je to tek od danas? U svakom slučaju fora je za pratit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.