• Sajla
    6.7k
    Mail dobiju oni koji su uclanjeni preko weba.Papastrumf

taj sam. i zato mi je čudno što oni koji su preko weba produljili članstvo i odabrali dostavu dobijaju svoje članske fizičkom poštom, a ja ni obavijest elektroničkom. pitam u subotu prije tekme na kiosku...
  • Papastrumf
    13.7k

Bitno je. Jedini valjani razlog da nisi dobio je ako si se uclanio preko povjerenika pa je isti trazio da sto prije bude poslano, prije nego sto smo dobili “etuie”.

Buduci da osobe uclanjenje preko weba dobiju odmah virtualnu clansku, prioritet su oni koji su se uclanili putem pristupnica, iz razumljivog razloga.
  • blue heart 72
    2.1k
    hvala lijepa na objašnjenju. Točno tako je i bilo.
  • Sajla
    6.7k
    Buduci da osobe uclanjenje preko weba dobiju odmah virtualnu clansku, prioritet su oni koji su se uclanili putem pristupnica, iz razumljivog razloga.Papastrumf

možda nisam precizno napisao. ja sam produžio članstvo preko weba uz preuzimanje na stadionu. par dana kasnije pomogao drugoj osobi da produži članstvo preko weba uz dostavu članske poštom. obojica imamo virtualnu člansku vidljivu na ulaznice.hr i u aplikaciji.
    ali toj osobi je dostavljena fizička članska poštom, a ja još nisam dobio email o preuzimanju. i da, pazim na spam folder i slično ;) nije previše bitno, po svemu sudeći me čeka na stadionu što ću preksutra provjeriti.
  • Papastrumf
    13.7k

Ako nisi dobio mail onda ti još nije izrađena.
    Sigurno je dijelu clanova koji su se uclanili preko weba izrađena clanska, ali kao sto rekoh, prioritet su oni koji nisu preko weba. Iako vjerujemo da bi kroz 7–10 svima trebala biti izađena i poslana clanska.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.