• Papastrumf
    13.7k

Dosta si optimističan. To bi za mjesec dana učlanjivanja bila već ozbiljna brojka.
  • Bosskovitz
    14.1k
    Ima u HR udruga koje ne trebaju OIB da budeš članbarbax

Ako ima, onda krše zakon. Puno puta smo prošli ovu temu, čl. 12. Zakona o udrugama vrlo je jasan i nedvosmislen.
  • rioda
    6.4k
    Za sve bez OIB-a treba osmisliti neku vrstu donacije u istom iznosu kao članarina, s istim pravima kao članovi, osim prava glasa
  • Sajla
    6.7k
    znam da su ljudima koji su produžili članstvo nakon mene počele doma stizati članske iskaznice poštom, dok ja čekam da mi stigne email da je moja spremna za preuzimanje na stadionu. šalju li se ti mailovi uopće? nije mi baš usput ići do stadiona da bi mi rekli da iskaznice još nema.
    punkt za učlanjenje i dalje radi pon i čet 15-19h, sri 9-13h ili i druge dane? hoće li biti otvoren u subotu prije utakmice s Istrom?
  • Do kraja2023
    253

Meni nije stigao mail, uclanio sam se u fan shopu u 12.mj i danas podigao clansku. Mozda online ima opcija da ti jave na mail.
    Radno vrijeme je ostalo isto i otvara se tri sata prije tekme, tak bar pise na sluzbenoj stranici.
  • miro
    5.3k
    Koje je radno vrijeme kioska kod stadiona za preuzet člansku?
  • Do kraja2023
    253

Pon i cet 15-19h, sri 9-13h
  • miro
    5.3k
    Hvala!
  • blue heart 72
    2.1k
    Ne znam o kakvom etuiu se ovdje piše. Meni stigla članska, isto kao i do sada i uz nju auto zastavica
  • Hnlovac
    1.5k
    Jel se može ostvarit članski popust na ulaznice s računom iz fan shopa
  • Carrasco
    4.7k
    jel smo prešli 30 000?dinamo u srcu

Prošle godine nam je za 30.000 bilo potrebno 142 dana.
  • Papastrumf
    13.7k
    Ne znam o kakvom etuiu se ovdje pišeblue heart 72

Ono u cemu si dobio cijeli paket.

znam da su ljudima koji su produžili članstvo nakon mene počele doma stizati članske iskaznice poštom, dok ja čekam da mi stigne email da je moja spremna za preuzimanje na stadionu. šalju li se ti mailovi uopće?Sajla

Mail dobiju oni koji su uclanjeni preko weba. Kada im se isprinta iskaznica, dobiju direktan mail da ju mogu preuzeti.
  • Brusa
    2.1k
    mislim da kad su ljudi pročitali "etui" da su im se nekakve kože odmah počele motati po glavi (ja prvi) :razz:
    Brat mi je dobio jučer inače i poslao fotku i meni sve top izgleda :ok:
  • Papastrumf
    13.7k

Točno. 30.000 smo dostigli 22.5.
    Ove godine bismo tu brojku trebali dostici tokom 2. mjeseca.
  • blue heart 72
    2.1k
    ma meni nije ni bitno, samo me zanima kak to izgleda jer ja nisam dobil nikakav "paket". U kuverti su bile samo stavljene članska i ta auto zastavica. Nisu bile nikako dodatno zapakirane. Ali mene to ne smeta, meni je najbitnije da mi je stigla članska i to mi je jedino u stvari bitno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.