• mokoxax468
    819
    Ja nigdje nisam napisao 120€, nego 140€ (120€ godišnja + 20€ članska iskaznica). Isto kao što sam uzeo i najjeftiniju opciju za teleoperatera s potpisom ugovora na 2 godine, a ne neku od opcija bez potpisa ugovora što je skuplja
  • Simpatizer
    583
    120€ godišnjamokoxax468

Da, ali koštala je 170, a ne 120 eura
  • mokoxax468
    819
    U pravu si, 190 eura onda ukupno, gledao sam očigledno od prošle sezone. No opet, vraćamo se da košta jeftinije od pretplate na tv kanale
  • zgšd
    177
    Možda ima netko više informacija u vezi učlanjenja.. Krenulo je učlanjenje za 2025.?

Na https://tickets.gnkdinamo.hr/membership se pojavila nova opcija "Produljite članstvo".
    Novost je i opcija "Želim automatski produljiti članstvo po isteku važećeg razdoblja."
  • ZgDLions
    571

Kad sam pitao u shopu, cure su mi rekle tek od nove godine, možda je online drugačije.
    Ako produžiš automatski jel dobiješ novog plastikanera ili se pika stari, ko bu opet fotku našao?
  • Crni86
    6.4k
    mislim da je eduardo reko da nesluzbeno kako bi uclanjivanje trebalo krenut s 15.12.
  • Toni90d
    980
    Je li članstvo poskupilo, ili ja nisam pratio prošlih godina kod učlanjivanja? 40€ plus naknade za obradu i slanje u inozemstvo?
  • ZgDLions
    571

Ja volim lajv te stvari obavljati.
    Kad sam zadnji put nekog učlanjivao na onoj limenci ispod tribine, pitao sam cure jel se tu kupuju karte za zološki, ta volja i ljubaznost, a tek izrazi lica kad sam im rekao da se šalim, neprocijenjivo.
    Ovo prek neta je sterilno, kad dođeš kod stadiona i malo prošećeš, odeš u shop bliže si emotivno klubu, češće i karte kupujem na kućici nego internetom.
  • JMastermind
    132
    Riskirao sam za Vas, članstvo produljeno do 31.12.2025., cijena i dalje 20 eura.

EDIT: izgleda da je trenutno moguće samo učaniti se od nule ili produljiti isteknuto članstvo (kao moje koje je isteklo prije koji dan).

Ostatak treba čekati 1.1. da im trenutno članstvo istekne.
  • Toni90d
    980
    Je li može netko objasniti ove cijene članstva?

Za navijače iz inozemstva

Za one koji se učlanjuju preko povjerenika ili članarinu uplaćuju u Hrvatskoj.

Osobe mlađe od 18 godina 15,00 €
    Osobe od 18 do 65 godina 25,00 €
    Osobe starije od 65 godina 15,00 €

Za navijače iz inozemstva

Za one koji uplaćuju posredstvom banke.
    (Upute za uplatu možete pronaći ovdje).

Osobe mlađe od 18 godina 30,00 €
    Osobe od 18 do 65 godina 40,00 €
    Osobe starije od 65 godina 30,00 €

Razlika od 15€ u mom slučaju, jer sam preko banke uplaćivao, tj preko kreditne kartice. Svejedno plaćam dostavu od cca 5€ i naknadu od 3-4€ za obradu.

Živimo u 2024. Uskoro u 2025. Kod nas plaćanje funkcionira kao da smo zemlja trećeg svijeta, zašto nema opcija paypal? Gdje je razlika ako platim u Hrvatskoj 25€ plus dostava, od plaćanja karticom iz Njemačke gdje isto tako plaćam dostavu.

Koji su tu troškovi da opravdava cijenu od 15€?
  • Papastrumf
    13k

Nije bilo nikakve logike i nema vise toga. Cijena ce biti ista za sve.
  • Toni90d
    980

Meni je otišlo 40€ sa kartice plus naknade. Meni nije problem, ali bi online trebalo ispraviti grešku ako već kažeš da je cijena za sve ista, bespotrebno ostavljamo prostor za pritužbe.
  • Papastrumf
    13k
    Meni je otišlo 40€ sa kartice plus naknade. Meni nije problem, ali bi online trebalo ispraviti grešku ako već kažeš da je cijena za sve ista, bespotrebno ostavljamo prostor za pritužbe.Toni90d

Clanarina za sljedecu godinu?
  • Toni90d
    980

Tako je. Poslao sam ti poruku u inbox.

Odrađeno preko službene stranice, sa klikom na produženje članstva.
  • Papastrumf
    13k

Poslano. Ispravit ce se. Javit ce ti se netko za povrat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.