• Mali Zeus
    14.3k
    Malo jest pimplavo ak imaš ulaznicu na mobu. Pa onda šalji frendu pa s njegovog moba skeniraj. Al dobro, trenutak posla iako bi bilo naravno zgodnije, ak je moguće, da u budućnosti to bude povezano i bodovi dodijeljeni čim prođeš ulaz.
  • mokoxax468
    769
    karta je na ime i prezimeSajla
    EDIT (sorry slučajno rano stisnuo enter)
    Ali što ako imaš više osoba s istim imenom i prezimenom? To i je problem, onda ne možeš razdvojiti te osobe, možeš krivoj osobi dati bodove i slično.
    To bi se eventualno moglo uvesti na 2 načina, ali svaki od njih ima "nedostatke":
    1. vezati uz OIB - no onda ljudi bez OIB-a ne mogu sudjelovati (ekipa iz inozemstva koja će možda više potrošiti u shopu da dobije bodove i slično)
    2. vezati uz broj članske - još više smanjuješ, sada ni osobe bez OIB-a ili članske ne mogu dobiti bodove
  • Do kraja2023
    223

Ima i opcija da upises bar kod ulaznice, bez skeniranja.
  • Sajla
    6k
    ime, prezime, broj osobne/putovnice su podaci koje daješ kad se kupuje ulaznica, zar ne? isti set podataka bi onda trebao biti u aplikaciji da bi se korisnika moglo identificirati. kako god, kompliciranije nego što je sada tako da vjerojatno nema smisla gubiti vrijeme na to.
  • Mali Zeus
    14.3k
    Ima i opcija da upises bar kod ulaznice, bez skeniranja.Do kraja2023

Znam, znam. Isto pimplavo.
  • kajsitilud
    466
    samo kaj to sad u subotu isto nije radilo. Ja nisam uspio skenirat niti u fan zoni niti dobit bodove za ulaznice. Niti ručni unos niti skeniranje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.