• mali M
    6k
    ad onda kupuj pojedinačno da nejdeš za džabe! :grin:NKDZ86

Tako je, nebudi smrad, pomogni klubu!!!!! :lol:
  • masacusec
    4.2k
    Kada se očekuju učlanjenja u klub za 2025.g.?
  • Simpatizer
    583
    Pa neka netko veli da je skupoMM17

Skupo je
  • MM17
    249

Oprosti, al ne razumijem. 10.12.2024 sam isplatio godišnju ulaznicu. Molim te da mi pojasniš tu svoju tvrdnju.
  • nemapredaje
    3.9k

Postoji razlika između skupo i isplativo.

Dakle kupnja godišnje se isplatila jer bi te kupnja pojedinačnih karata puno više koštala.

Ali to ne znači da je sama cijena godišnje, a uzročno-posljedično i pojedinačne, niska (po mišljenju @Simpatizer)
  • Simpatizer
    583
    objasnio nema predaje.
  • Mali dioničar
    16.3k
    Skupo jeSimpatizer

Gledaj na telki.
  • Simpatizer
    583
    Gledaj na telkiMali dioničar

Gledam
  • mali M
    6k
    Gledaj na telki.Mali dioničar

pa dobro nije ni to odogovor. Meni je skupo tako najedanput i rađe plaćam svaka cca 2 tjedna 7-10 eura... Glupo je odma nekome otpiliti onda gledaj na telki.. top je da se nekima kao MM17 tako brzo vratio povrat ulaganja, zapravo po toj računici dečko sad gleda za đabe sve utakmice do kraja sezone. Neznam ni šta se sad tu neki uzjogune da im je skupo niti one koji tvrde da nije.. a brate mili, svako si sam određuje kako će gledati
  • Eduardo
    21.7k
    Kada se očekuju učlanjenja u klub za 2025.g.?masacusec

*neslužbeni info - trebalo bi krenuti za koji dan, preciznije s 15. prosinca.
  • mokoxax468
    819
    GledamSimpatizer

Teleoperater sa MaxSportom (SHNL) i Arenom (Liga prvaka) neće doći ispod 200 eura godišnje, što je značajno više nego 140 eura za člansku+godišnju za sjever :nerd:
  • blubach
    609
    Teleoperater sa MaxSportom (SHNL) i Arenom (Liga prvaka) neće doći ispod 200 eura godišnje, što je značajno više nego 140 eura za člansku+godišnju za sjevermokoxax468

Ne znam tko bi to plaćao 200 eura godišnje kad možeš za 20 imat sve (60 ako želiš baš top kvalitetu).
    Kužim poantu tvog upisa al eto...
  • Simpatizer
    583
    Teleoperater sa MaxSportom (SHNL) i Arenom (Liga prvaka) neće doći ispod 200 eura godišnjemokoxax468

Ti fkt misliš da ja plaćam teleoperaterima za televiziju :rofl:
  • mokoxax468
    819
    Ne znam tko bi to plaćao 200 eura godišnje kad možeš za 20 imat sve (60 ako želiš baš top kvalitetu).
    Kužim poantu tvog upisa al eto...
    blubach

A isto tako netko može biti dobar sa nekim od sponzora kluba, pa može svaku utakmicu dobiti ulaznice besplatno.

Ja pričam o standardnoj situaciji, a to je da plaćaš standardnu cijenu usluge, bile u pitanju karte ili prijenos utakmice
  • Simpatizer
    583
    a to je da plaćaš standardnu cijenu uslugemokoxax468

Godišnja za sjever ti je €170 ove sezone, ne €120
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.