• Ludovic IX
    11k
    iskreno, od onog jučer, najbolje mi je kad HDZ-ovac optuzuje bivšu vlast zasto nisu rekli da stadion nije siguran, da time ugrožavaju ljude na stadionu i onda par minuta kasnije pričaju kako je sad u ovom trenu sve sigutno i nema opasnosti za gledatelje.. jel opasan ili nije?

oni bi da stadion proglase opasnim , da se mora rušit ali ako bi moglo da do trenutka rušenja ipak svaka dva tjedna bude tamo 20000 ljudi da nešto i zarade jer ipak nije opasan
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Krivo je to u startu postavljeno jer se gleda Dinamo=Hajduk i onda oba kluba moraju imat isto. Stvar je u tom da stadione ne rade Dinamo i Hajduk jer nijedan klub nema kapaciteta sam iznijeti takav projekt i održavati nego se o stadionima mora brinut Zagreb i Split, a Zagreb > Split x5. Stanovništvom, financijama, kojim god parametrima hoćete. Bez obzira kaj oni stvarno imaju gledanost i svaka čast Splitu je sve više od 20k prevelik zalogaj. Uvijek sam protiv toga da lokalne sredine imaju u rukama veće projekte nego mogu iznijet i onda država mora krpat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.