• Pesca90
    126
    Nakon zagrebačkog poraza protiv Genka trener je morao na šamponiranje kod predsjednika, ali ponešto je na temu dekadentne i bojažljive igre tada imao kazati i šef škole. I to nije bilo prvi put da je Capellas intervenirao u sektoru trenera prve momčadi. Bio je blizu i kada je trebalo podijeliti neke važne instrukcije Luki Stojkoviću, dok je, tvrde upućeni, Kovačević cijelu seansu šutke odgledao. 50-godišnji trener je na koncu najužučniju kritiku za svoj rad morao odslušati prošlog vikenda, kada je pobjegavši Hajduku deset bodova praktično stavio ruku na šampionski pehar. Erozija njegova utjecaja u svlačionici je započela i na kraju balade neće biti iznenađenje ako bogatiji za dvostruku krunu već na ljeto napusti Dinamo. Natječaj za nasljednika Boban neće morati raspisivati jer Capellas je spreman...

Kruselj presao igricu,naslov i tekst idealan za fejsbuk analiticare,samu kremu znalaca i publike si skupljaju on,Nicota,Lesicki,Juranovic i co.
  • Crusades
    22.9k
    Kova je sad izgleda i Capellasov poslušnik :starstruck:

A Capellas je logično Bobanov poslušnik
  • prefontaine
    7.7k
    koliko sam ja shvatio, hijerarhija u Dinamu ide ovako: Kovačević -> portir -> teta čistačica -> Dabac -> igrači -> Capellas -> Boban
  • Pesca90
    126
    Iduci naslov mogu komotno staviti Bloudek i analiticar Mindek pokazivali kako izaci u visoki presing,a Kovacevic gledao u nebo odakle se vedri.
  • Noel
    20.4k

Ovaj cirkusant i Antolićev frend koji sebe naziva novinar je iznio 4% istine u cijelom članku. Ostalih 96% članka je složio lažnu konstrukciju i priču (to samo može psihopat) i tu laž prodaje kao svoje novinarsko znanje.

To kaj on nema svoje ja i šutke sluša svog "nadređenog" ne mora značit da na taj način funkcionira i trener Dinama. Uostalom i da funkcionira Kovačević na taj način, Krušelj je zadnji čovjek na svijetu koji smije o tome napisat članak. Ali eto, dotični svoj kompleks liječi preko Kovačevića. Odnosno kroz članak o Kovačeviću progovara o sebi i svom kompleksu podređenog beskičmenjaka koji piše ono kaj mu drugi naredi/plati.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Kad vidim ove clanke onda sam siguran da capellas radi dobar posao, kao i kova i boban
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.