• Str1nger Bell
    2.9k
    Zamisli da imaš četnicko tovarske gene, Dežulovicu srpsko kopile.
  • Nolifer
    13.2k
    https://www.index.hr/sport/clanak/je-li-ovo-kraj-mocne-hrvatske/2731787.aspx?index_ref=_sport_najcitanije_d

Ne kužim zakaj bi bio kraj moćne Hrvatske? Pročitao sam tzv. članak tj lagani istovar, ali smatram da nije kraj Hrvatske. To kaj je smjena generacija, ne znači nužno da je kraj. Naprotiv.
  • vjeko1701
    20.6k
    Pa ovisi kako se gleda. Kad ode zadnjih par senatora, najjači igrači će nam biti u obrani. Štoviše, obrana bi nam mogla biti elitna po prvi put u dugo vremena.

Ono gdje se definitivno očekuje pad je vezni red gdje će samo Kovačić i Sučić biti u top klubovima lige 5. Ostalima je očito plato neki osrednji klub lige 5. Nije za bacit ali nije ni ono na kaj smo navikli.

U napadu postoji šansa da Ivanović i Matanović naprave iskorak, treba vidjeti razvoj Belje i Frigana ali ne izgleda kao da će netko od njih baš igrat za top klub lige 5.

Tako da ako gledamo generaciju kasnih "10ih" godina, izuzev obrane, mi već jesmo u padu kvalitete, al opet idemo na velika natjecanja. Tamo ionako nikad nismo u top favoritima za nešto.
  • KtcGoat
    2.1k
    sto se tice veznog reda, zabrinjavajuc je trenutno razvoj Baturine i L.Sucica
  • vjeko1701
    20.6k
    Stignu se još dignut ali definitivno nisu na putanji prema samoj eliti.
  • Thor
    1.4k
    standardno pitanje na svakom putovanju i razgovoru sa strancima koji prate nogomet. Od Irske preko cijele europe do Grcke u kojima sam bio. Neki su cak i culi za ove dolje da postoje samo u smislu rivaliteta (derbi tekme) a ti malo dublje prate nogomet (mozda i radi klade). Najbolji razgovor sam imao sa likom alzircem, vodi restoran u latinskoj cetvrti u Parizu koji je pratio (valjda jos prati) HR nogomet i dinamo. Doso je sa zenom u zg samo gledati dinamove tekme par puta (tad je Sudani igrao). Znao je sve o odnosima klubova,reziltatima...cudo. :love: Mozda i danas dolazi Bakrara gledati, ne bi me cudilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.