• rokikaciga
    2k
    Pa nije svadba sestre ili vlastita svadba glupost...
  • Ludovic IX
    8.8k
    Nije problem što je otišao vec kak mu je sestra to organizirala u vrijeme dok se igraju kvalifikacije. Pa valjda je provjerila s njim jel može tad. Profesionalni igrači imaju drugačije ali ipak relativno poznate kalendare pa se nije tak teško ravnat po njima..
  • Marley
    4.2k
    Martin Erlic je zbog utakmice propustio bratovo vjencanje, a tip je koji je jaaako vezan za obitelj. Ali nije htio ni reci Dalicu za to. Dakle debelo se zrtvovao za reprezentaciju, koliko je posvecen i profesionalan.
    I sto mu je to kasnije donijelo? Da je ovaj prakticki do kraja forsirao Vidu, kad je vec bilo vidljivo iz aviona da je to losa odluka. Kraj spremnog Erlica na klupi, u punoj snazi i odlicnoj formi.
    Najveci sam fan repke od malih nogu i biti cu do kraja zivota, ali sadasnja repka je sve samo ne family. Ima tu puno razocaravajuceg.
  • Paggini
    52.8k
    kak mu je sestra to organizirala u vrijeme dok se igraju kvalifikacije.Ludovic IX

Pa dobro, tko zna kad su se zarucili, kad su se odlučili vjencati, koji termini su bili slobodni u tom periodu. Možemo i okrenuti stranu - jel se isplati odgađati svadbu od 300-400 ljudi za xy mjeseci/možda i godinu dana zbog jedne osobe?
  • miro
    6.6k
    Onaj tko bira #obitelj umjesto svoje prave obitelji po meni nije baš normalan. Ode koljeno, nema te nigdje, a sestru i nećake imaš za cijeli život
  • Jay
    1.7k
    Pa i Juranović je zbog svog vjenčanja napustio reprezentaciju i ništa se nije dogodilo.
    Teško je bilo što organizirati jer ti nogometaši iz godine u godinu imaju sve manje slobodnog vremena, pogotovo ovi na najvišim razinama. Svadbe se ne rade na parne godine i to je to, ovakva preklapanja su skroz normalna
  • Jaro
    10.4k
    ne znam jesi li se i kad zenio, al znam par ljudi ciji je posao vezan za svadbe - uglavnom imaju raspored za 2026. dobro, a nesto 2027. pomalo popunjen...
  • serbus
    5.1k

Ja se slažem sa tim frend isto ima bend i pun je za 2027 skoro cijelu makar je pitanje hoće li uopće ti parovi dočekati svadbu :))) .
    Ali isto tako oni sa parama lako nađu te skupe lokacije za svadbe zauzete su ove za narod.
  • Droljo
    16.8k
    Jebeš femili ak ispadneš crna ovca i okrenu se protiv tebe zbog gluposti. U obitelji se toleriraju i jebački prekršaji. Ja sam svojoj mami naj ljepši i naj pametniji iako me vidi jednom mjesečno kad dođe u popovaču ili remetinec u posjet.... Znate kaj mislim..
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Rtl Direkt večeras imao prilog o mogućem transferu Petka u Hajduk. :rofl:
  • reziser
    7.5k
    Rtl Direkt večeras imao prilog o mogućem transferu Petka u Hajduk.Sibirski plavac

sad sam pogledao Mojmiru, jedino je Pezzi relno rekao, da to nema sanse jer Hajduk nema love...
    dno dna od Mojmire...samo njihovi grafiti u emisiji i njihove pjesme.... a realost je nebitna... :vomit: :vomit:
  • NVKOD
    5.3k
    Snimka-zaslona-2025-06-13-085656.png

Je li moguće pitaju SN... je li moguće da nekad ugledne novine napišu ovakvu razinu proljeva u naslovu? Namjerno nisam stavljao link jer gamad ne zaslužuje nijedan klik na ovakvu količinu idiotizma. Čovječe, sad da Petku proradi inat i da ode dolje... kakvih ludih gljiva ste se vi najeli?!
  • Danko
    2.1k
    Screenshot-2025-06-13-09-00-10-288-com-android-chrome.jpg

Koji kurac je ovo!?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.