• Captain America
    20.4k
    Upo je u loše društvo.
  • Neki tip
    21.4k

Nisam shvatio što je shit? Nije bilo tako kako piše, nego je bio izvrstan?
  • Jaro
    12.9k
    od kad je BFF s Livajom sve je gori na terenu...
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Pa shit je s koliko veselja je ovo pisano, takvog sam dojma. Covjek odigra prosjecno par utakmica pa ga ovako pocaste, citiram "zatim je bio jos gori u polufinalu kupa". Djeluje mi kao nasladjivanje. Kad ces tako nesto procitati za Vuskovica recimo?
  • serbus
    6.2k
    Baš za produženi vikend frend se izveo u Mostar sa ženom i baš u hotelu junior Mamić u ugodnom društvu Vahe.... Očito mu se nisu dovoljno najebali matere ili će ju opet prodati za lovu.

Dobar trener ali za pare daje sve...
  • black Olives matter
    71
    Možda je tako prikazan odlazak bila priča za javnost? Dobije se fina otpremnina i napravi se neki rikverc novca prema Daltonu. To je samo moje razmišljanje.
  • NB86
    17.7k
    Igrac od 21 godine upao u period losije forme i od tog se radi senzacija, bas je novinarska struka otisla u pm
  • Neki tip
    21.4k

Ne znam, mislim da se malo pretjeruje s tim zavjereničkim doživljajem medija.

Naravno da se o Vuškoviću i Gvardiolu neće pisati na isti način, kad je Gvardiol jedan od najboljih mladih svjetskih braniča u jakom klubu, a Vušković baš i nije, zar ne?

Naravno da je vijest da takav branič, kao što je Gvardiol kiksa i da to donosi klikove. Senzacionalistički svakako jest, no zar je to 2023. neko iznenađenje i neobičnost? :)
  • NB86
    17.7k

Iskreno mislio sam da hr reprezentativci koje mediji nisu uzeli na zub zbog van nogometnih stvari (npr lovren) imaju ipak malo vise dobre volje među nasim medijim; dijelom jer i prosjecni hr citatelj ne zeli citat kako se gazi prvotimce a reprezentacije prvom prilikom, ocito sam se prevario
  • BornaPŽ1986
    1.3k

Bas zato sto kazes da nije opet je i on povezao par losijih reakcija u zadnjih par kola pa nije bilo ovakvih clanaka. Hocu reci nije prvi put da se index prema Dinamu i dinamovcima ovako postavlja.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Mozda ih boli sto cemo vise dobit od postotka prodaje Gvardiola nego kaj ce Hajduk dobit od prodaje prevare Vuskovica.
  • Neki tip
    21.4k
    Evo stvarno se ne sjećam da je Index nekad nekog poštedio, a da je imao priliku nagaziti.. iskoriste svaku.

Slažem se da je to jadno, ali to im je način funkcioniranja otkad postoje.

Složimo se da se ne slažemo. :) Mislim da indexovim novinarima Gvardiolova eventualna dinamovština (uostalom, ovdje i drugdje među dinamovcima prilično dovedena u pitanje nakon nekakvog "flerta" s Livajom, šta li) nije igrala apsolutno nikakvu ulogu, ali baš ni najmanju, u pripremi i opremi ovog članka.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Lik se nije udostojio čestitati Dinamu naslov prvaka, a neki misle da se na osnovu njegove dinamovštine o njemu piše loše :monkey:
  • maddaddam
    2.9k
    Nisam naletio na taj članak ho-LJIGE o kojem ste razglabali, ali sam naletio na ovo:

p0e66b21ldrauyi7.jpeg

Strašno koliko ga peče, pa istopit će se ljiga od nemoći.

Zato mi je naslov duplo slađi, zbog svih tih “objektivnih” koji zagađuju javni prostor i plaćeni su za to.

Patite gubavci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.