Jedino kaj je tako ispalo, pa se tumači da je stav cijele grupe, a u stvari grupa nema stav oko ovoga i ovo je pojedinačno ispalo tako.
Dečki su nas došli pozdraviti i baciti dresove nakon pobjede od 0-2 protiv Hajduka u Splitu.
Svaka donekle normalna momčad bi to napravila prema svojim navijačima koji su prešli 400-500 km u jednom smjeru, a mnogi i više da ih dođu bodriti u srijedu u Split.
A nama dovoljna i najbitnija satisfakcija može biti to što su došli pred tribinu gdje vise prekrižene glave njihovog gazde u izbjeglištvu i pozdravljaju tu tribinu.
...a ako se vraća dres zato jer dečko ima drugačija krvna zrnca onda smo u debelom kurcu.
Ja sam stajao metar dalje od tog događaja i mislim da je to razlog vraćanja dresa, a Stojanović se rasplakao od jada zbog svega pred tribinom. — ZGV
Bolje da pisete komentare i dizete paniku zasto je jucer i po cijem naredenju splitska policija uzela zastavu sa prekrizenom glavom i zasto su se maknule sve krpe sa ograde i nije se navijalo. Nije ni cudo sta nas drkaju toliko kad se vise vodi rasprava o Stojanovicevom dresu nego o nedopustanju ulaska stapova za zastave i uzimanje Mamiceve glave.
Da se to desilo Gubi s juga, 2 dana bi bile rasprave po novinama kak njima nesto ne daju. Umjesto da mi dizemo buku i galamu mi raspravljamo o vracenom dresu. — Crusades1986
Vidim da svašta tu piše pa samo činjenice prvo.
Nije problem krvna zrnca, problem je navijanje za Crvenu Zvezdu, cetnicki klub. Dakle to je bio problem. Drugo, dres nije bacen, dres nije zavrsio na tartan stazi i slicne gluposti koje je netko napisao pa svi odmah uzimaju zdravo za gotovo i prate taj tijek i stvaraju onda zakljucke.
Dres je vracen u ruke tom igracu, on je sam dosao po njega.
E sad meni je osobno pun kurac da se stvara opet situacija oko istog igraca kojeg nitko ne smije krivo pogledati. Prvo je cmizdrio zbog onog teksta na indexu pa su se igraci postavili.
Sad opet je on povrijeden pa eto Dilaver dize frku. Pa po meni je veci problem taj Dilaver koji je to zakuhao i brze bolje skrenuo sva svijetla reflektora na taj problem.
Prvo, gospodin igrac bi mogao poceti i van terena imati isti stav kao na terenu. Pozrtvovni i cvrsti, a ne da cmizdri cim mu se nesto ne svida. Buraz, igras za Dinamo, budi frajer do kraja, a ne samo tih 90 minuta. (Jer ipak, kakav god on bio igrac, to da se trudi mu ne mozemo oduzeti).
Drugo, niste li mozda pomislili da je ovo sve s Dilaverom mozda i spin plavokosog izdajnika na potparol poziciji koji je brze bolje skrenuo svu pricu na to umjesto na cinjenicu da se zabranjuje krpa glave, lika koji je pokrao klub i pobjegao pred pravosudem i sad pokusava klub voditi iz druge drzave.
Dakle radije pricajmo o tome problemu, a ne ovoj situaciji koja, ne ulazim uopce jel pogrešna ili ispravna, je zaista sitnica u svemu oko naseg kluba. — Pop corn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.