Ovo je tema za 20 upisa po meni. Decki koji su buducnost iz razlicitih kvartova i na kojima se treba raditi. Oni trebaju biti stup Dinama, a ne strani igraci.Ovo je Dinamo — Pop corn
Nije problem krvna zrnca, problem je navijanje za Crvenu Zvezdu, cetnicki klub. — Pop corn
Ako je to problem 7 godina poslije onda smo stvarno najebali, ako je to razlog da mu se psuje majka isto smo najebali. Ako su ti dečki koji su to uradili čuvari časti onda moju slobodno ne trebaju čuvati. Ako će takvi voditi politiku nakon odlaska mamića onda smo isto najebali. — marcio amoroso
mi se zamaramo ovakvim pizdarijama — Bosna86
to što su zastave navijača vašeg kluba skinute nakon par minuta ,a nekima nije dopušteno ni da se unesu ništa? ali doslovno ni riječi ?? — bk5b
očito dok imamo rezultata, dres natopljen znojem i nema nedavnih izjava u medijima za koga navija je sve ok? — bk5b
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.