• don
    21.8k
    Kotarski je došao prekjučerBlue Label

almena je totalno van formeBlue Label

Legendarno. Kotarski je doša prekjucer pa ga se ne može ocjenjivat, a Almena koji je doša još posli njega može pa je van forme. Narativi kako tebi odgovaraju. Sad i sam znaš da si u krivu odnosno da pišeš na slipo jer ti netko ne odgovara.

Pričamo o trenutnom stanju a ne što može biti sutra.Blue Label

prijelazni rok nije najbolje odrađen i više ćemo koristi od njega imat u budućnosti, ali opet ponavljam da imamo sasvim kvalitetan kadar od prošle sezone za šetanje po HNL-u i prolasku EL.

Sad mi je sve jasnoBlue Label

drago mi je. Jer trener kojem je najveći uspjeh u 50 godina života Slaven Belupo nema šta radit u Dinamu.
  • uunniiqq
    13
    Da jedan, dva, tri igraca ne igraju dobro onda je do kvalitete igraca, kada ti cijeli kadar igra lose uz izuzetak dva, tri igraca koji znaju odigrat dobro onda je problem u treneru a ne u rosteru.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    Kotarski je došao prekjučerBlue Label

Kotarski je dosao prekjucer i vec spasio treneru 4 boda jer da nije bilo njega mogli smo komotno izgubiti svaku tekmu od kad je na golu, a i u Osijeku smo mogli proc daleko gadnije.

Uostalom zasto igraci s kojima je "dokazao" (u HNLu na jednoj fronti) da moze izgledaju katastrofalno i neprepoznatljivo.

Pa gledaj protiv Sheve, ozljedi ti se Kača i ti nemaš doslovno nikog na klupi da fizički može nametnut ono što je radio on.Blue Label

Da si trener koji ima imalo pojma Zajc bi ti bio zadnja opcija koju bio ubacivao. Ivanusec i Kravtsov su obojica bolje opcije u toj situaciji.
  • Guzy91
    27
    Sa cim im je Kova zaduzio klub.
    Pa mi njemu cinimo uslugi koju nigsje ne bi dobio da igra europu.
    Ne da treba dobit placu,on i citavi stozer treba platit sto ima priliku za praksu.
  • Borovljanin
    758
    Nema smisla držati se principa kontinuiteta samo da bi se držalo nekih principa. Vidi se da ovo ne ide na dobro i da s Kovačevićevom ne možemo bolje.

Ako ostane, ispadamo iz Europe i opet u drugoj polusezoni, kada budemo igrali tekmu tjedno, izgledat ćemo dobro. On ne može napraviti iskorak u Europi, uzorak je već velik
  • Progressive overload
    551
    Ma nemoj uopće njemu odgovarati, ako nije osobno Kovačević onda je njemu bliska osoba. Pa ne može Dinamov navijač biti toliko odljepljen od stvarnosti.
  • scooniepenn
    7.4k

Moram priznati da me ovakvi navijači kao ti iznova oduševljavaju. Što znači "da se može". Ne može se jer nijedan strani trener ne želi doći u Dinamo, nemamo novaca za strane trenere, postoji ta odredba u statutu?! Gdje to piše ili je izrečeno da ne može strani trener. Ne da može, već mora doći ozbiljan strani trener sa ozbiljnim stožerom. Ovo što mi imamo na klupi je taman za Slaven Belupo, uz svo dužno poštovanje Koprivničancima. Sad sam našao podatak da je Mendilibar u Olympiakosu zarađivao 1.5 milja eura. Čovjek je u tom kaosu izdržao dvije i pol godine. Dakle, za 800.000 do 1 milju se može naći jako dobar trener. Misliš da bi jedan Mendilibar igrao bunker protiv Hapoela ili dopustio ono što se nama desilo u Osijeku. Trener mora znanjem i karizmom biti autoritet igračima. Kova to ne može dojučerašnjim juniorima.
  • bazooka93
    330
    ne vidim smisao mijenjanja trenera u sred sezone pogotovo kad smo u igri u sva 3 natjecanja.
    Da igra je grozna.
    Da igraci su totalno van forme. Ali bitan je kontinuitet a ne da sad dodje neki VD trener pa za 3 mjeseca opet neki novi itd.
    BTW dio krivice nosi i uprava jer se sjetila ekipu pojacati 5 do 12 i jer je prodala dva bitna igraca (Bakrar i Vidovic, kobinirano preko 30 golova i 10 asista ) a nije pronasla adekvatne zamjene ili nisu u formi.
  • Archangel
    397
    Ali i sezona gdje dobar dio sezone nismo imali Petkovića, Mišića i Sučića.
    I gdje uprava je radila totalne gluposti s stajanjem iza Mmae i kaj nakon što su smijenili Jakirovića išli onda bezveze i Bjelicu smijeniti pa onda i Cannavara.
    Sve je bilo na silu.

Tu trenera nitko ne dira, ozljeda praktički nema i svejedno ove sezone momčad izgleda kao da se raspada zajedno s trenerom. Jedini minusi uprave su prerana prodaja Bakrara što stvarno nije nešto grozno te predugo čekanje da se dovede pošteni golman.

I dalje je trener i njegov stožer glavni problem ove sezone.
  • Nogo
    12.9k
    Ja se nadam da odradi Lokomotivu i da mu se zahvali.

Pomaka tu nema više. Mene samo zanima da smo prošli u Ligu prvaka kakav bi tek tamo bio debakl.

Treba netko s karizmom, koji se zna izderati, netko da ti ne treba Boban dolaziti u svlačionicu.

Kova, žao mi je ali vrijeme je za promjene jer ono u Osijeku i sinoć je bilo horor!
  • uunniiqq
    13
    ne vidim smisao mijenjanja trenera u sred sezone pogotovo kad smo u igri u sva 3 natjecanja.bazooka93

Ma da, bolje ostaviti trenera da ispadnemo iz Europe i da mu bude lakse drugi dio sezone pa da se moze rec "eto vidite da je kapacitet za Dinamo" kad se igra jedna utakmica tjedno.

prodala dva bitna igraca (Bakrar i Vidovic, kobinirano preko 30 golova i 10 asista )bazooka93

Vidovic niti je bitan igrac niti je imao mjesta u ekipi jer ne moze igrat ispred Stojkovica a nije dovoljno brz niti agilan za igru na krilu a Bakrar je sam htio ic.
  • Murta
    56
    ne vidim smisao mijenjanja trenera u sred sezone pogotovo kad smo u igri u sva 3 natjecanja.
    Da igra je grozna.
    Da igraci su totalno van forme. Ali bitan je kontinuitet a ne da sad dodje neki VD trener pa za 3 mjeseca opet neki novi itd.
    bazooka93

Znači treba mijenjati trenera nakon što ispadnemo iz EL i počnemo zaostajati za Hajdukom? Nikako prokativno na temelju toga što i sam kažeš da je igra grozna i da su igrači van forme?

Ovo s Kovačevićem je gotovo, samo je pitanje kad će doći rastava i u kolikim ćemo govnima biti.
  • Orc123
    17.3k
    Svaki novi dan s Kovom na klupi je bildanje luzerskog mentaliteta. Da i Leko ili Capellas sjednu na klupu je bolje od ovoga sto ovaj radi. Lik se toliko boji reci da igramo lose i da nesto ne stima da jr to jadno. Doza samokritike ne postoji.

Sad cemo vidjeti koliko Boban drzi do svoje rijeci i jel ce nakon ovog boda potjerati Kovu jer je ovaj isao apsolutno protiv svega sto je najavljivano! Od toga da smo odustali od sustava koji je određen, od nogometa kakvog zelimo igrati, da smo se zatvoeili protiv jednog Hapoela ko da je Arsenal,. Jel to Europski iskorak? Prosle godine tukli Fener sa dobrom igrom, a sada molili Boga da prezivimo Hapoel. Sad cemo vidjeti jel bolje 0:5 pa da ostavis srce na terenu i napadas ili je novi Dinamo kukavicka ekipa koja stane u bunker protiv Hapoela.
    Kova za mene vise nije trener mojeg Dinama i bas me briga tko god da sjedne na klupu, ali Kova nema vise moju podrsku. Svaki novi dan na klupi ovog trenerskog neznalice je dalje Bobanova odgovornost i njegova sramota.
  • bazooka93
    330

Vidovic je znao odigrati odlicno pogotovo na proljece(npr protiv Hajduka). Protiv Vikinda kad se jurio rezultat sigurno bi dobro dosao.
    Bakrar je igracina mogao mu se ponuditi bolji ugovor i status.
    A je li rješenje 4 trenera u sezoni i sok terapija na sok terapiju.
    Boban vjerovatno ceka reprezentativni stanku i utakmicu s Lokotivom nije tip koji trenere mijenja kao neki dole juzno sto su radili a i nasi sto su smijenili Bjelicu.
  • Xpert1992
    1k

Slazem se s tobom oko nekih stvari. Oko Leke i Capellasa ne. Jer kuzim ja kaj ti hoces reci, da je sve trenutno bolje od Kovacevica, legitimno. Tak djeluje.
    No ja ne bi htio potrositi Leku prerano. Nedaj Boze, on sjedne na klupu i zaredamo sa losim rezultatima, pojest ce ga zivog. Moj plan bi bio dovest ipak jako ime kao prijelazno rijesenje do kraja ove sezone i vidjet onda jel Leko spreman za preuzimanje prve momcadi. Neko jako ime koje kosta, platit i pregrmit do ljeta jer racunam da moze dici igrace ne samo rezultatski nego i igru da naraste cijena igracima pa da ih mozemo prodat da pokrijemo troskove novog trenera i njegovog strucnog stozera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.