• Olmic
    6k
    Ako vec razni portali imaju, mozemo i mi
    1. Trebali li ostati Mario Kovacevic trener? (142 votes)
        Ne
        87%
        Ovisi o rezultatu s Lokomotivom
          1%
        Da
        12%
  • Orc123
    17.3k
    Ja nemrem vjerovati, da netko nakon danas odgledane tekme moze glasati da Kova ostaje trener....ovo danas je bilo bas sve kontra onog sto je Boban najavio da mora biti ove Europske sezone i kakav Dinamo zeli gledati. Nadam se da su Da stisnuli samo infiltrirani navijaci Hajduka jer taj scenarij samo njima ide u prilog.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    "Radije ćemo izgubiti 5:0 nego parkirati bus", rekao je Boban.

Screenshot-20260917-012003.png
  • joesimunic
    676
    Molim ovih 10-ak % da mi kaže koje tablete koriste bile one za smirenje ili nešto drugo. Možda bi mi stvarno i pomogle.
  • Thor
    4k
    Glasao sam,ne. No mozda je trebalo u pitanju staviti:
    ... i ovisno o polusezoni.
    mislim da je to realnije
  • Orc123
    17.3k
    mi ne da smo parkirali autobus, mi smo parkirali sleper zajedno s prikolicom i jos je Kova dodao jedan bager iza, zlu ne trebalo.
  • Gemišt86
    661

Cuj za smirenje, valjda tablete za euforiju, jer ne znam kakva "bolikurcina" moras biti da bi i dalje htio da ostane trener. Iako kao generalno nisam za "ishitrene" poteze, nisam siguran koliko bi njegova smjena nakon lokomotive bila ishitren potez bez obzira na rezultat u nedjelju. Nije problem jedna izgubljena utakmica, problem je katastrofalna igra i zalaganje igraca, nervoza i nevjerojatne, gotovo neobjasnjive greske nasih igraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.