• Ivanmtk
    2.1k
    Tako se govorilo i nakon Jakira i onih 2:9. Ne trebam pisat kakva je sezona slijedila. Ne kažem da zbog toga treba slijepo ostavit Kovačevića, ali u ovoj momčadi ima više problema od samog trenera. Promjena bi vjerojatno kratkoročno donijela nešto, ali nama treba ozbiljno dugoročno rješenje. Ja ga na tržištu dostupnom Dinamu, trenutno ne vidim.
  • Blue Label
    382

koja 3 prvotimca?
    Livaković, Vidović, Bakrar.

ne možeš bit više u krivu nego šta si sad. Ako stvarno misliš da svih 20 igrača igraju loše jer su loši, ne znan šta da kažen.

Igraju loše jer nisu u funkcionalnoj momčadi. Pa gledaj protiv Sheve, ozljedi ti se Kača i ti nemaš doslovno nikog na klupi da fizički može nametnut ono što je radio on. Da naravno, imam i tu trener dio odgovornosti, ali znaš da je minimalan jer je dokazao da može a roster ti je u teškom rasulu.
  • Archangel
    459
    slijedila je sezona gdje se nismo u Europi osramotili i samo losom srećom nismo prošli dalje u LP dok desetkovani ozljedama glavnih igrača nismo mogli biti vrhunski na oba fronta
  • NKDZ86
    10.2k
    bod je realan? samo zbog toga odmah otkaz. vrijeme je za stranog trenera koji ima autoritet.
  • ZGBhoy
    2.2k
    NEce on dovest stranog trnera, on treba Trenera koji ce se drzat Klupske ideje a ne da provodi svojhe misli
  • don
    22.6k
    Livaković, Vidović, Bakrar. — Blue Label

Kotarski? Za Vidovića imamo i više nego dovoljno zamjena i nije bia prvotimac. Bakrar, imaš Almenu koji je tek doša i uskoro Rodrigueza. Koga bi više?

Igraju loše jer nisu u funkcionalnoj momčadi. — Blue Label

igraju loše jer ih vodi loš trener.

jer je dokazao da može — Blue Label

di je dokaza da može? :lol: Kovačević je jedini trener koji je ovoliko na klupi a da nije dokazao da može. Od kad je potpisa imam isto mišljenje.
  • Hrc-Vg
    1.5k
    Svi igrači izgledaju gore nego kad su došli, mehanizmi u igri ne postoje, on je prezadovoljan s bodom protiv 3 puta lošije momčadi od nas….Hvala na svemu i dovidenja. Ako mu Loksa ne bude zadnja tekma, biti ću jako razočaran s Bobanom kojeg sam obožavao cijeli život.
  • mikser
    186

Po meni ni pod Jakirom nismo igrali kako bog zapovjeda, znam da će sad to eksplodirati ali i Jakirova igra je mogla biti puno, puno bolja. A da ne govorim da pod Kovom smo već troje pripreme prošli, a sve je gore i gore.
    Makar što se tiče napadačkog djela ekipe: Beljo, Ivanušesc, Almena, Stojke sve bi trebalo prštati od akcij, a mi gledamo sprdačinu.
    Jel još netko vjeruje da Hoxha nečem služi osim što znaš da će uzeti loptu i gnjaviti je dok je ne izgubi, da će Lisica vratiti loptu natrag ili ju gurniti naprijed i centrirati napamet. To samo idioti mogu stavljati u prvi sastav i nešto očekivati
  • Blue Label
    382

Kotarski je došao prekjučer, almena je totalno van forme, rodriguez je ozljeđen ili nespreman. Pričamo o trenutnom stanju a ne što može biti sutra.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Glasovao sam da treba ostat jer se bojim nasljednika — Ivanmtk

Potpuno legitimna bojazan, svi se nadamo nekom zanimljivom imenu, realnost su Leko, Šafarić ili netko iz tog ešalona hnldžija.
  • mikser
    186

Uz Kovu nema ništa, strani stožer i ajd bok
  • Blue Label
    382

Od kad je potpisa imam isto mišljenje.

Sad mi je sve jasno. Kraj "rasprave".
  • Ivanmtk
    2.1k
    bodovno najgora Dinamova sezona u povijesti lige 10, sezona bez trofeja, naslov ti uzeo Radomir Đalović i Ante Oreč.
  • Blue Label
    382

Da se može dovesti strani trener ni ja ne bi imao ništa protiv da ga se smijeni, ali alernativne nemaš. Ili možeš gore ili slično.
  • hardek
    13.7k

Znači tebi je normalno da Osijek iz aviona stavi desnog beka u prvu postavu protiv nas, stavi 16-godišnjaka i 17-godišnjaka u prvu postavu i išamaraju nas svih 90 minuta? Zato što smo promijenili 3 startera u odnosu na prošlu sezonu?

Osijek dobije porciju od Rijeke i ispadnu iz kupa od drugoligaša, ali njihov trener ne postavi bunker i moli se nebesima da mu nešto ne uđe na gol jer eto upalo se u krizu.

Kova je jasno pokazao svoje limite, a oni su 1 utakmica tjedno i upravljanje sa max 13-14 igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.