• bazooka93
    330
    https://www.transfermarkt.com/marino-pusic/profil/trainer/28942 zanimljiv trener koji voli 4-3-3 napadacki nogomet steta sto je pod ugovorom ;)
    Mozda mu je pustinja dosadila.
  • Jurki
    27.7k
    rista ja ne vidim gdje je tu pljuvacina.
    Ako se argumentirano vodi rasprava o tome kaj ne valja i da gonimo u krivom smjeru.. to nije pljuvacina, vec konstatiranje cinjenicnog stanja.

Najbolje bi bilo da se svi pravimo mutavi i da nakon ovakvih igara cijele dosadasnje sezone zabijemo glavu u pijesak i koga jebe.

Reci da je neki trener dostigao svoj plafon u Dinamu, da ga svlacionica ne ferma 5 posto, da igra izgleda na černobilsku katastrofu nije pljuvacina.
  • Endeavour
    722
    Pitanje je može li Mario podignuti ekipu kao u proljetnom dijelu prošle sezone. I tada je bio na stupu srama i bilo je nekoliko “početaka kraja”. Boban je odlučio da može i na kraju dobio pohvale za vizionara jer je stao iza trenera kada nitko drugi nije.

Hoće li ovo biti još jedan period kao početak prošle sezone na koji ćemo se osvrtati za godinu-dvije kao samo anomalija u “procesu” ostaje za vidjeti.

Iskreno, mislim da Kovačić nije Mikel Arteta kojig se isto smjenjivalo na početku. Nisam siguran da ima karizmu za trenera Dinama, što je jako bitno.
  • blue heart 72
    3.8k
    Meni je najveci problem nedostatak ambicije. Pod njim nijedan igrac nije napredovao, dapace cak bi rekao da je velika vecina igraca nazadovala pod Kovom i njegovim strucnim stozerom.
    Vec dugo sam stava da on nije pravi za nas, ali kao strpljiv covjek si mislim ajde pusti nemoj nista komentirati, ima ih dosta koji kritiziraju, pa cak i dosta onih koji se nasladuju. Medutim, nakon ovih zadnjih par tekmi dosla je kod mene kap, koja je prelila casu, tako da je i od mene "palac dolje"
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Mislim da mora otići, mislim isto tako da se ne možemo ponašati kao da imamo Red Bull iz 2023., a Kova je inbreed dijete Mazepina i Strolla. Ali s druge strane bas da te onaj Osijek nakanta i da imaš stav dobar je bod protiv Hapoela i da je uspjeh ulazak u EL i da ti igra ne da ti stagnira nego otpada, e pa to je problem. Mislim možeš, ali onda javno reci momčad mi je krntija i jebiga…. Ali to naravno povlači neke druge konsikvence. I istina mislim da je ovo jedan od najgorih prijelaznih rokova ikad, Kotarski je jedina svijetla točka sto se tiče dolazaka, ali i to je samo posudba. Velike prodaje nije bilo, neki igrači su se dobro unovčili po meni, neki su se mogli bolje, ali dolasci Boze me Sačuvaj… Pa jedan igrač nije došao da ti je dao dubinu gdje treba dubine, kvalitetu startera gdje ti treba kvaliteta startera, zdravu opciju gdje trebaju sad pojačanja i još Šunta ja ne znam kaj je taj decko napravio…. Realno poslije Kote najkvalitetniji u ovom trenutku zdravi igrač kojeg si doveo ti je Radelja koji je došao kao 4. Stoper, mislim ne znam…. S treće strane i igrači jebemu mater, kaj je Zajc zaboravio igrati nogomet? Kaj je s Orsom ok nije vise tak eksplozivan, al gdje je šut? Valincic izgleda kao ispodprosječni HNL bek ove sezone osim protiv Thuna, Lisica ne znam…. Hoxha je napokon postao konzistentan, ali konzistentno los…. Koji kurac jel tu netko nekom sapuna…. Mislim i Mišić nije na razini kakvoj smo navikli, ali ono s obzirom na minutažu, ne čudi me….. Od Danija očekujem minimalno da bude na razini Fredericksena iz Istre, koliko ga čekamo…. I opet tu imaju krivicu i oni koji su ih doveli i oni koji igraju, ali i onaj koji mora izvlačiti maksimum iz njih i razvijati ih…..
  • Hrvatski Gradjanski
    344
    Gotovo je. Ovo više nema smisla. Ja sam jedan od onih koji je vjerovao Bobanu kad je rekao Kovačević i bio sam spreman dati šansu. Do ovog ljeta.

Kod Kovačevića mi ništa nije bio problem. Ni to što je Hrvat iz Bosne. Ni što mu je riječnik skroman. Što je nesiguran i nespretan u nastupu i davanju izjava. Ni što ne zna engleski. Za sve mlade sojčeke koji misle da je to presudno. On je ta generacija kad to još nije bilo normalno. S tim rečenim, ili jesi ili nisi.

Da ga momčad slijedi, da je stvorio igru, da napredujemo, da se igrači razvijaju, da postaju bolji, da su spremni poginuti za Kovu, da se vide automatizmi, da nam je obrana uigrana, a ne raštimana nakon godine i tri mjeseca, da se tu vidi realan napredak nakon što je dobio momčad i duge pripreme kao niti jedan trener pa istu momčad na okupu slijedeće ljeto Kova bi mi bio najbolji na svijetu.

Ali se ništa od toga ne vidi i ne vidi se nikakva nada da može biti bolje.

Boban je pogriješio s trenerom, neka prizna grešku i dovede nekog boljeg.

Boban ima dva ozbiljna minusa. Ovaj ljetni rok i izbor Kove.

S tim rečenim podržavam i dalje Bobana, nadam se da će biti predsjednik deset petnaest godina, treba nam kontinuitet. Ali ovo više nema nikakvog smisla.

Ovo je prilika. Treba dati novom treneru šansu da nas posloži ovu godinu da slijedeće ljeto možemo napasti Ligu prvaka.

Ponašanje vodstva ovo ljeto mi je razočaravajuće. Vidjelo se to odmah na početku da stvari ne štimaju, a ljude koji su to primjećivali se ušutkavalo, da će sve biti uredu, da evo dovodimo pojačanja, da sad krećemo, itd.

Nije dobro. Treba mijenjati.
  • Orc123
    17.3k
    A o cemu uopce pricamo pa mi osim Belje nemamo igraca u formi, bljeskovi Stojkovica tu i tamo i Vinlof koji je u formi ali nedaj Boze loseg poluvremena vec ga ovaj klupira i ugasit ce ga garantiram.i opet gurat Godu.

Ne moze ti 1 od 30 igraca biti u formi i da su onda igraci krivi. Kriv je onaj tko ih tako, nikako vodi.
  • vlatkomarkovic
    4.1k

A i zaboravljaš da ti recimo Mišić, Valincic i Kotarski smiju biti van forme, možda još netko jer nemaju konkurenciju…. Ne kažem da se oni ne trude, ali ti je drugačije kada ti netko dahće za vratom.
  • Nazzipanda
    1
    Ne treba već je davno trebao biti bivši ali on je očito zaštićen ko Lički medo
  • Hnlovac
    7.9k

Molim ovih 10-ak % da mi kaže koje tablete koriste bile one za smirenje ili nešto drugo. Možda bi mi stvarno i pomogle

Samo ovaj mentalitet
    tutto-passa.jpg
  • Hebimir Strašni
    377
    "Dobri čovječe" riješi muke i nas i sebe!
  • Blueshadow86
    5.7k
    Naravno da neće dati ostavku. Pa nije lud da da ostavku, a ima plaću 25 tisuća eura. Uopće ne očekujem da on išta reagira po tom pitanju, reagirati treba netko drugi.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.