• OsamŠest
    8.4k
    Mario je svoje napravio. Na redu je Zvone.
  • Laugreano
    6k
    Ne vjerujem u to da trener mora bit naš. Nema nikakvog smisla. Klince treniraju stranci, pa što nebi i seniore.
  • Crni86
    24.7k
    Ajmo rec da capelas bude care taker, da li smo spremni u jednu ruku ga sa tim jos opteretiti uz skolu? Uz rizik da se skola zapusti na 3,4 mjeseca do polusezone?

Mislim da se pogrijesilo kao i onda s jakirom. Na ljeto je bilo vrijeme za rastanak. Lako je sad pravit se pametan, i nikoga ne optuzujem. Ali kad gledamo unazad ocito je to bila pogreska koliko god su namjere bile pozitive.

Uzasni smo, ovo ne lici na nista. Caretakera nemamo, uzmemo li nekoga iznitra rusimo sustav koji nam je najbitniji. S druge strane kako nekoga nabavit preko noci.
  • fakin
    6.2k
    Kovacevic, Bloudek i Kelava su odavno trebali biti bivši, sad je samo pitanje koliko klub mora trpiti i koliko se jos moramo sramotiti
  • Xpert1992
    1k

Ovisi sve kako si cuo izjavu Galesica. Meni je izjava super jer ja sam je cuo ovako: "Igrali smo za kurac, jer je sef trazio da igramo za kurac."
    Skinula se odgovornost sa sebe jer od jada valjda ne znas kaj bi drugo.
  • Kruno
    1.8k
    Još na kraju prošle je trebao biti bivši.
  • don
    21.8k
    zašto ne Leko nekad kasnije? Ali sada u situaciju di ti može ispast neuspješna sezona sa Kovačevićem, kockat se sa trenerom bez ikakvog iskustva je suludo. I šta da opet ne ispunimo ciljeve, a vrlo realno je da s njim kao novim trenerom ne bi ušli u LP. 3 sezone za redom bez Lige prvaka? Je li možemo preživit to ka klub? Pogotovo s obzirom na to da će nam uskoro dolazit Olympiacosi i slični u play offu umisto Vikinga i takvih klubova.

Dovesti nekakvog ozbiljnog stranca preko noći nije nimalo realno,Mr Anderson

ako Boban tek sad kreće u potragu za trenerom, to je greška u startu. Drugo, siguran san da ima par imena i ima jedne vremensko cile pripreme za dovest trenera. Apsolutno nema nikakvih izgovora. Tajming da smo birali ne bi bolji izabrali. Probali smo sa Kovačevićem nastavit, očigledno je da ne ide, imamo veliku pauzu sad prije najvažnijih utakmica sezone. Kad, ako ne sad? Oćemo mu dat otkaz između europe i HNL-a kad već budemo u govnima do očiju?

sad ili smo u kurcu. To je činjenica.
  • Bernard
    1.4k
    možda si u pravu,nisam tako gledao..al di nas to vodi onda?pranje odgovornosti?
  • Mr Anderson
    22.3k
    zašto ne Leko nekad kasnije? Ali sada u situaciju di ti može ispast neuspješna sezona sa Kovačevićem, kockat se sa trenerom bez ikakvog iskustva je suludo.don

Kocka je koga god da dovedemo, mislim na one koji su nam dostupni i u okviru naših platežnih mogućnosti.
  • don
    21.8k
    kocka je uvik, ali bolje pogriješit sa Bjelicom i takvim imenima nego Kovačevićem u kojeg si jedino ti siguran bia. Valjda sa razlogom. Sa Kovom je bia ruski rulet, a ne kocka.
  • NitkoBitan
    38.8k
    Bjelica je istrosen i vec neko vrijeme u silaznoj putanji.
  • Xpert1992
    1k

Pa ja to gledam ovak, ak netko sere po meni 25 puta (novinari), tu mislim na igrace. Ja budem 26. Put rekao "odradili smo sve kaj je sef trazio, zadovoljni smo rezultatom" u pravilu ak netko misli srat zakaj ne igramo dobro, nije to zbog nas, to je zbog onog kaj nam je tak rekao da igramo.
  • Archangel
    397
    Imam posao očito za razliku od tebe i ne pada mi na pamet sada ići po internetu tražiti pomoćne trenere i trenere bez posla da bi ti dokazao da je nebo plavo. Ako netko u klubu to stalno nije radio kao što rade s igračima onda je i to fail kluba.
    Cijeli upis ti je apsurdan. Koštat će više od Kove sigurno, to je jedina mana ali jebote neka plati poštenog trenera, o tome stvari previše ovise
  • Bernard
    1.4k
    jako zanimljivo razmišljanje ali ako si u pravu onda jadna nam majka i igrači su odustali jer vide da nema napretka pa preko kurca odrađuju jel.
  • Denle
    765
    Vladimir Petkovic, bez zajebancije. Trenutno je slobodan, ima jebeno iskustvo vodjenja klubova i reprezentacija, ima solidne rezultate iza sebe. Gaju formaciju 4-2-3-1 i 4-3-3

Pitanje je samo jel to netko koga bi Boban htio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.