• jedan u nizu
    19.4k
    Jel ovo realno?

Almena i Valincic ....
  • Hrvatski Gradjanski
    338
    Sad me zanima kad već nije mijenjao u prvom poluvremenu hoće li mijenjati na poluvremenu ili opet čekamo šezdesetu.
  • Nolifer
    15.7k
    Idem si podgrijati punjene paprikeElDorado

Meni se taman pizza hladi, sve je to zbog Dinama...
  • pešća
    2k
    netko nam je otrovao igrače
  • Crni86
    24.4k
    Ovo je sramotno prosipanje ugleda. Izgledamo kao boksac koji ce past svaki cast.

I nije do pojedinca, vec do energije momcadi. Izgledamo ko zadnji papci, kao da je na drugij strani real.
  • Kristijan992
    824
    Bespredmetno je pričati o pojedincima, kada je 90 posto ekipe izvan forme i užas, to je ogledalo trenera. Kaj je najgore, teško da će mu Zvone i nakon ovoga dati otkaz
  • Marc
    1.3k
    Neka ih je sramota! Al im se ne igra HNL neka idu iz kluba
  • rokikaciga
    18.2k
    Kaj mislite jel moguće da igrači "buše" Kovačevića? Baš nekak igramo prek one stvari.Plava 9ka

I igrači su ljudi i vjerujem da nekada zbog atmosfere lošije igraju sa manje elana, ali ako netko od naših igrača "buši trenera" tj namjerno igra loše..nek skine dres i sam si potpiše raskid ugovora na poluvremenu.
  • striko
    3.8k
    Zamisli da smo ušli s ovim u LP :lol:
  • fakin
    6.1k
    Ovo je jedno od najgorih poluvremena Dinama zadnjih nekoliko godina.
    Rezultat 2:0 niti ne otkriva pravo stanje stvari.
    Kotarski je skinuo 3 sto postotne sanse, inace bi bilo 5:0.
    Igramo protiv Osijeka koji se raspada, koji je rasprodao sve jer su bez novaca.
    Igramo protiv Osijeka koji igra s djecom od 16 godina.
    Igramo protiv Osijeka koji je prije 3 dana izgubio 3:1 od Segeste.

Nakon prvog poluvremena mozemo reći dobro je, samo 2:0 gubimo.

Što reći?
  • Ivan0302
    2.1k
    Nama odbrana je užasna već godinu dana i napad se sjebao, a on je donekle i bio dobar
  • Nine9
    408
    A i sigurno će probati kao prošle godine stati iza njega i time pokazati igračima da su oni ti koji se moraju početi više truditiArchangel

Tad se moglo priuštiti da promjeniš pola momčadi a ostaviš trenera. Sad je situacija da ti isti taj trener opasno ruši vrijednost momčadi.

Reko bi da je bivši nakon danas ali to su vjerojatno samo želje
  • CastAway1986
    6.5k
    Školuju nas "Mierez" i trener dovedeni iz Andore skupa s juniorima Osijeka ...Vrbančić je odigrao bolje nego cijeli vezni red Dinama skupa ! Zamjene vec na poluvremenu ! Trener mora preokrenuti ovo kako god zna ..
  • Roky
    215
    Zalosno
  • njurci10
    679
    Nisam od onih koji seru inače, ali ljudi moji šta je ovo?
    Valincic, Zajc, Hodža?
    Ne možeš s tri igrača manje igrati niti protiv drugoligaša a kamoli protiv prvoligaša pa koliko god oni bili mladi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.