• ElDorado
    14.6k
    Idem si podgrijati punjene paprike
  • Nine9
    408
    kako to misliš? Pa čekamo 60. minutu
  • Progressive overload
    500
    Kad smo igrali sa Cannavarom i izgubili u Osijeku, pa bar smo ih nagurali u 16, danas nismo ih uspjeli stisnuti ni 2 minute.
  • Neznam
    113
    Vjerojatno je izgubio svlačionicu, ne možeš ovako loše igrati protiv realno drugorazredne momčadi i uz svu moguću lošu taktiku i pripremu...
  • rokikaciga
    18.2k
    ma Kovi je vrhunac karijere sto je sjeo na klupu Dinama, ali samo to...KristijanHR

Ma nije problem kaj je nekom vrhunac karijere Dinamo. Problem je kad ti igrači ne idu na drugu loptu, nemaš konzistentan buildup, loša obrana u zadnjoj trećini, forsiranje određenih igrača iako igraju za kurac 5+ utakmica zaredom, neodmaranje igrača, uzak roster iako bi naše rezerve pod prime Bjelicom osvojili HNL sa +25 bodova...
  • CerealKiller
    846
    Beskrvno, bezidejno, taktički užasno... Nema smisla izdvajati pojedince, ne igramo kao ekipa.
  • Olmic
    6k
    nadam se da to i gazda vidi
  • Slepicka
    504
    ovo je najgore poluvrijeme unazad ohoho, ovo nije losa igra, ovo je sramotno , ovo je rasipanje ugleda. kome ces poklonit Hoxhu? kome ces prodat Domingueza, ma za 2 milijuna, kakvih 12? Valincic? Zajc? nemam rijeci, uz ovog trenera nazalost ne mozemo vise, ne zanima.me.HNL, Europa dolazi, Hapoel trenutno u perspektivi izgleda kao Real za nas...ne zna za poraz od studenog.proale godine? pa od koga je to trebao izgubiti jebemu? jedinu tekmu, najvazniju ove godine, koju je trebao dobiti je izgubio u Norveskoj
  • Fan
    2.7k
    Mi možemo secirati doslovno svakog pojedinca danas jer nitko nije bezgrešan, ali jedna je konstanta, osoba koja sve to mora posložit, a izgledamo nikad gore, od početka sezone, osim uz par bljeskova.
    Sumnjam da će dobit otkaz danas osim ako sam ne ode, al sad mislim da su svi već uvjereni da ovo nema budućnosti i da Kova mora otići što prije.
  • Archangel
    337
    Iskreno sumnjam da će Boban dati Kovi otkaz nakon ove utakmice ako ostane ovaj rezultat. Ako mu želi dati otkaz, to će biti tokom reprezentative pauze.
    A i sigurno će probati kao prošle godine stati iza njega i time pokazati igračima da su oni ti koji se moraju početi više truditi
  • Diavollo094
    332
    Hapoel nas bude ubio i svi ostali koji dođu
  • ElDorado
    14.6k
    Ova taktika se zove: evo vam lopta pa igrajte
  • Plava 9ka
    86
    Kaj mislite jel moguće da igrači "buše" Kovačevića? Baš nekak igramo prek one stvari.
  • ShanKu
    2.3k
    Danas nam ekipa i igra izgledaju kao da opet trebamo remont :sweat:
  • DZG90
    501
    Nevjerojatno.......
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.