• Facke
    8.7k

Ha nisam znal kak drugacije opisati. Ko da ove momcadi neke one fali. Al denes je teske najti vodu na terenu. Tad sme imeli Rileta, Petkovica bil je tu Dilaver, Ademi. Se jebaci. I celi njihov stav se prelil na ekipi. Bili sme tulke neugodni , prgavi. Bas gust. A sad sme nekak nebi ni sam znal reci tocne kakvi. Na momente top a onda ti se sred tekme desni glupost i se pada vu vodu. Nekak me utakmica scera podsecala na vremena s Modricem , Mandzu itd. Odigras dobru tekmu , imas sansi , ali rezultat nije kakav bi trebal biti. Onda sme naprimjer bezveze spusili od Brann Bergena.
  • Niko1986
    8.4k

Ja nisam negativan zbog igre. Meni je samo neizmjerno žao da si odigrao dobru utakmicu, poveo 2:0 u 10. min, dominirao veći dio susreta, protivniku nisi dopustio niti jednu izrađenu šansu, prekide si jako dobro branio (osim jedne šanse), naprijed si djelovao opasno, pokazao da si nogometno daleko bolja momčad od protivnika, a nisi to iskoristio i sad moraš putovati tamo.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Mislim da je nesto i do pripreme za protivnika. Prosle sezone smo namjerno tako igrali protiv Maccabija kao odgovor na njihov presing. Ne vidim problem sinoc s gradenjem igre, imali smo par brainfartova di je lopta igracima na nozi zavrsavala u autu, ali osim toga smo stvorili dosta prilika. Beljo mozda je slabiji u presingu, ali je zato tehnicki i fizicki dovoljno mocan da bude takticka opcija kod ispucavanja.
  • Dudu24
    315
    Ima li ko ovdje da se bar poluozbiljno bavio nogomet i objasni mi u čemu je toliki problem umjetna trava? Mislim, nije da ćemo igrati na betonu
  • skener
    9.1k
    Vjerojatno buduća ‘desetka‘ Plavih igrala je do 68. minute, više nije mogao. Iskrivio je skočni zglob. Mnogi su se zabrinuli za Luku, odmah se postavilo pitanje hoće li biti spreman za uzvrat s norveškim prvakom. Brige nema - hoće! Dobili smo u srijedu vijest iz Maksimira koja glasi da se ne radi o nekoj ozbiljnoj ozljedi te da će veznjak kojeg uskoro vidimo na reprezentativnoj pozivnici Slavena Bilića biti spreman za norveški uzvrat, za juriš na Ligu prvaka. Neka predviđanja idu i u smjeru da bi čak mogao biti spreman i za prvenstveni ogled s Varaždinom. Naravno, trener Mario Kovačević neće ništa riskirati u srazu s momčadi Nikole Šafarića, neće forsirati Stojkovića ako ne bude maksimalno zdrav.
  • ElDorado
    13.4k
    najvažnija vijest dana. Kaj se tiče uzvrata Galešić i Kačavenda umjesto Valinčića i Zajca. Jer će onaj Tripić unakazit Valinčića ak bu igrao.
  • Crni86
    23.7k
    kuzim i tu dijelim tvoje razocaranje, ali se trudim izvuc i sve one pozitivne stvari od jucer i graditi nekakav optimizam.

Sto ce dani prolaziti vise cemo svi skupa biti realniji po pitanju ove tekme.
  • Sunja86
    1.3k
    Meni je osobno dovoljno ovih par primjera da se uoči razlika između njihovih domaćih i gostujućih tekmi.
    Bodo - Sporting 3 -0
    Sporting - Bodo 5 - 0

Bodo - Dinamo 1 -0 Dinamo bez ikakve igre tamo jedino je bila slučajna šansa Petkovića
    Dinamo - Bodo - 4 - 1 Dinamo daleko bolji jedino smo fizički pali oko 60 65 minute i zbog toga smo primili gol

Dinamo - Rosenborg 2 - 0 Dinamo daleko bolji i rutinska pobjeda koja je mogla biti i veća
    Rosenborg - Dinamo 1 - 1 Totalno druga utakmica bilo je čupavo, srećom Gojakov projektil upao pod prečku

Bodo - crvena zvezda 2 - 1 Bodo daleko bolji bio citavu utakmicu
    crvena zvezda - Bodo 2 - 0 Bodo bez ikakve sanse na toj utakmici

Ja sam uvjeren da će sa Vikingom biti totalno drugačija utakmica tamo, najviše se bojim prvih 20akmin da se nama ne bi dogodilo upravo ono sto se Vikingu desilo na Maksimiru. Naravno da i dalje imamo solidne šanse ali morat ćemo odigrati baš dobru i zrelu tekmu siguran sam da će oni doma ostavljati dosta prostora od iza nadam se da ćemo biti pravi i to iskoristi.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    Dinamo je na početku ove sezone defanzivno u istoj situaciji kao i prošle sezone. Dinamo prima cca pola šuteva koji idu u okvir gola, što automatski znači i defanzivnu nesigurnost.

Dinamo je ove sezone odigrao tri ozbiljne tekme, dva puta protiv thuna, jednom protiv vikinga.

U te tri tekme protivnik je 9 puta zapucao u okvir gola, dinamo je iz toga primio 5 golova. To nije normalno, to nije razina ozbiljnog kluba, tako ne možeš ganjati ozbiljne stvari u europi, a kaznit će te i ozbiljniji klubovi u HNL-u.

Nemojte zaboraviti da je dinamo na polusezoni 2025/26 imao samo bod prednosti ispred magaradi i da je statistika udaraca/primljenih golova bila jako slična kao i danas. Sve se okrenulo kada je na gol stao ozbiljan vratar.

Ne možeš ganjati ozbiljne rezultate, ako ti je vratar, koji je temelj momčadi, kvalitetom kompatibilan sa klubovima iz dna HNL-a.

Ako je livaković problematičan, negdje postoji realnija opcija i to se mora realizirati dok nije prekasno.

Dinamov vratar u europskim utakmicama mora biti kadar obraniti pokoji zicer, taman da igrač 3 puta ide sam s centra prema njemu, mora obraniti jedan šut. Ako ćemo za svaki primljeni gol slijegati ramenima i reći "nije ništa mogao" crno nam se piše.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    kaj veliš na Dinu Horkašaplavi mališan

ne znam, lagao bi kad bi rekao da pratim zrinjski, lokomotiv plovdiv, las palmas i slično.

na tržištu vjerojatno postoji nekoliko desetaka golmana koji su kvalitetom osjetno iznad nevistića i filipovića i nalaze se u financijskim okvirima koji su realni za klub poput dinama.

ne moramo ni igrati europu ako ćemo u natjecanje ući sa sadašnjim vratarskim kadrom, završit će isto kao i prošle sezone gdje se u 10 utakmica primilo 20 i kusur golova.

ako su akteri apsolutno isti, s kojim pravom se možemo nadati drugačijem ishodu?
  • scooniepenn
    7.3k

Je li u Thunu bila umjetna trava, je. Jesmo li u toj utakmici bili ukupno bolji jesmo. Meni 9 od 10 pobjeda. ne znaci previse. Vide mi znaci kako igraju odnosno kako su igrali. Jesi li gledao utakmicu Viking - Sarpsborg. Ako nisi pogledaj pa ces vidjeti koliko je njihova pobjeda iz 2 penala realna. Sarpsborg ih je kao vrlo prosjecna momcad nadigrao i imali su ako se ne varam 26 udaraca. Uz svo duzno postovanje Dinamo je dvije klase bolja momcad od Sarpsborga. Tako da izgovora nema i s obzirom na kvalitetu ako ih ne prodjemo to je kiks. Ni vise ni manje.
  • don
    20.9k
    Postoji dugorcna vizija i plan. Bilo bi lakse da, ali nije ni smak svijeta.Crni86

nikad nije smak svijeta, ali ne ulazak u LP, pogotovo kada to imaš priliku odraditi protiv loše ekipe Vikinga je teški podbačaj koji će te pratiti cilu sezonu. Da ne govorim o financijama, razočarenjima igrača koji žele igrat LP više od nas i mogućim prodajama posli toga.

dosta kvalitetnija smo ekipa i to se mora iskoristit.
  • Crni86
    23.7k
    jasno, ali to je sve sport. Mozes odigrat losu tekmu pa proc, a mozes i dobru i ne proc.

Papa je dobro povukao usporedbu s quarabagom. I to je nogomet.

Ja ne znam kome kaj mogu zamjerit nakon jucer. Misicu i valincicu jedino. A opet to se moglo desit svima. Ne znam, mozda sam ovog puta preoptimistican u odnosu na ostale.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.