• Schpatz
    1.3k
    Sve o utakmici je već rečeno i nemam tu kaj puno dodati. Želim samo nekaj reći.

Neki imaju stav kao da idemo u Norvešku na klanje protiv PSG-a.

Uz svo dužno poštovanje Norvežanima i činjenici da će u Norveškoj utakmica sigurno biti drugačija nego jučer, nećemo biti toliko dominantni kao u Zagrebu ali... taj isti norveški nogomet trenutno baš i nema neke fantastične rezultate u Europi.

Tromsø je ispao od Hradec Královéa i izgubio obje utakmice. Apollon Limassol je dobio Brann u Bergenu. Okej, Brann je to onda okrenuo na Cipru.

Sad se tu poteže kako je Bodø/Glimt prošle sezone u Norveškoj dobio i Sporting i City. A nitko neće reći da je taj isti Bodø/Glimt protiv Union Saint-Gilloisea prošao tek nakon produžetaka i da su Belgijci u Norveškoj odigrali neriješeno. S time da su Belgijici bili bolji u 1.pol, u 2.pol potpuno izjednacena i otvorena utakmica dok su Norvezani bili bolji s igracem vise u produzetku.

Jedino je Tromsø sada razbio Cluj 5:0 u Rumunjskoj i dobio 2:1 u Norveškoj.

Ne znam čemu takav "strah" od Norvežana. Da, bit će teže nego u Zagrebu. Naravno da hoće. Ali da neki već sada otpisuju Dinamo, to mi je stvarno nevjerojatno.

Neki su ovdje pisali "bez šanse", "nema se kaj tražiti", "nema optimizma"...

E, to mi je baš razočaravajuće čuti od tzv. navijača Dinama.

Ne tražim od nikoga da bude nerealan. Samo tražim malo vjere u svoju momčad.

Idemo u Norvešku pokazati da smo bolji.

AJMO PLAVI!
  • Archangel
    245
    Ako sudac ne odluči utakmicu samo je rezultat važan. Dojam nije važan.
  • scooniepenn
    7.3k

Kakve Bodo i Viking imaju veze osim sto su Norvezani. Niti igraju isti stil nogometa niti imaju istu individualnu kvalitetu i kombinatoriku niti imaju isto europsko iskustvo. To je kao da se usporedjuju Dinamo i Rijeka. Da, Viking im je lani uzeo prvenstvo, ali samo zato sto je Bodo ispuhao zbog igranja u zavrsnici Lige prvaka i dvostrukog programa. Bodo je po svemu bolja momcad i potpuno stojim pri tome.
  • don
    20.9k
    Ja ne znam kome kaj mogu zamjerit nakon jucerCrni86

ali zašto bi se moralo bilo kome zamjerati indvidualno? Zamjeri ekipi jer nije iskoristila Maksimir i 2-0 u 10. minuti. Istoj ekipi koja se sad mora čupat u Norveškoj za 30m eura.
  • scooniepenn
    7.3k

Nisi ocito shvatio poantu. Ista je bila da je sa druge strane bila ozbiljnija ekipa od Sarpsborga poput Dinama ili Bode Viking bi izgubio s jedno dva razlike. Dakle, puno toga njihova obrana dopusta na toj mitskoj umjetnoj travi.
  • hardek
    12.1k
    Ja ne mogu vjerovat da nitko iz tabora "Kovačević ne smije mijenjati formaciju" nije primjetio da smo jučer kraj utakmice dočekali s 2 napadača. Ili su primijetili ali trenutno ne odgovara njihovoj agendi?
  • Archangel
    245
    Ja jesam ali nije imao opcije jučer kada više nije imao igrače
  • Crni86
    23.7k
    al nemrem ni ekipi. Igrali smo dobro. Na 2:0 imali stativu, imali jos prilika.

Nisu nam kreirali nista osim te dve greske. Zato kazem nemrem nikome nis zamjerit, nit ekipi, nid pojedincima.

jesmo, al je prevljak stao na desetku vise. Kao neka povucenija spica iza belje
  • fakin
    5.8k
    Napokon bakljada na euro tekmi. Izgledalo je brutalno, samo nazalost bit ce i kazna takva. Samo da bude financijska, da ne zatvore sjever za neku utakmicu
  • hardek
    12.1k
    jesmo, al je prevljak stao na desetku vise. Kao neka povucenija spica iza beljeCrni86

Da nešto između 4-2-3-1 i 4-4-2 sa Prevljakom malo niže od Belje
  • don
    20.9k
    Igrali smo dobroCrni86

za mene smo igrali nedovoljno dobro za proć utakmicu.

Na 2:0 imali stativuCrni86

koja je plod Oršića sa 25 metara. Jedna od rijetkih stvari koju ne sumnjam da još ima u nogama.

Nisu nam kreirali nista osim te dve greskeCrni86

imali su po meni i najbolju priliku u 2. poluvremenu.

kako god, njima ni ne triba više. Njima je jučerašnja utakmica kec na desetku i zadovoljniji sa Maksimira su izašli oni, a ne mi.
    Sve ostalo, statistike, dojmovi, prilike su totalno nebitne.
  • rioda
    17.9k

Volio bih vidjeti kako tih naših 4-3-3 izgleda kroz prosječnu poziciju igrača na terenu i koliko se to uopće razlikuje od 4-2-3-1.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    oja je plod Oršića sa 25 metara. Jedna od rijetkih stvari koju ne sumnjam da još ima u nogama.don

to je stativa kod 2:2, na 2:0 je zajc pogodio stativu nakon proigravanja stojkovića i "kuja" se odbila njihovom golmanu direktno u naručje.
  • Sunja86
    1.3k
    Taj je isti viking dobio 5:0 Bodu. Da li je onaj Rosenborg bolja momčad od ovog Vikinga... Daj mi ti navedi koliko je puta Dinamo pobjedio na gostovanju u skandinaviji evo ja ću ti pomoći Alborg i Valur ti nastavi dalje... Još kad se sjetim kakva je patnja gore bila sa onim Oddom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.