• ElDorado
    13.4k
    Mene čudi da se tu raspravljamo o pojedincima a nitko ne spominje goruću stvar:
    Mi s ovim trenerom još uvijek ne znamo graditi posjed iz zadnje linije. Još uvijek nemamo kontrolu i organizirani izlazak. Uglavnom se to radi nekontroliranim ispucavanjem golmana. Da li ijedna momčad ima toliko povratnih lopti golmanu kao mi?
  • Crni86
    23.7k
    Na kraju ponavlja se poucak kao protiv Thuna.

Obrana mora biti beton. Thun i viking su nam doma odradili 4/4, dok se mi mucimo i trebamo 4,5 prilika da zabijemo.

Jako sam sretan bio gardom protiv Zalgirisa. Makar je to bio slabasan Zalgiris, mi smo bili ozbiljni, defanzivno odgovorni, nije bilo prtljanja. I ponadao sam se da konacno idemo u tom smjeru disciplinirane obrane.
  • Niko1986
    8.4k

Možda sam se krivo izrazio, ali poanta mi je bila da kad u ovakvoj utakmici s ovakvom energijom s tribina povedeš 2:0 u 10. min to se mora privesti kraju.
  • hardek
    12.1k
    Možda sam se krivo izrazio, ali poanta mi je bila da kad u ovakvoj utakmici s ovakvom energijom s tribina povedeš 2:0 u 10. min to se mora privesti kraju.Niko1986

Mislim da nikome nije gore nego igračima. Znaju oni šta su propustili ali ništa nije gotovo. I da se ne prođe dalje prodat će se Sergi i Arber i idemo dalje
  • Crni86
    23.7k
    okej i tko je prema tebi glavni krivac kaj se nije privelo kraju? Trener s postavkama? Uprava? Ili pak pojedini igraci koji su napravili individualne greske?
  • Twisted1
    1.2k
    Jbga, doveli smo se u situaciju da nam u playoffu ulazi Mudri.

Šteta, ekipa je zaslužila dobit. Valjda će se tamo to izvući.

I morao se iskoristiti momentum nakon 2-0. Ne znam čemu povlačenje na svoju polovicu. To je očito tako mentalno kod svih naših ekipa.

Igraj Dinamo!
  • Noel
    23.6k
    okej i tko je prema tebi glavni krivac kaj se nije privelo kraju? Trener s postavkama? Uprava? Ili pak pojedini igraci koji su napravili individualne greske?Crni86

Trener i kapetan na terenu koji mora smirit i organizirat igru i situaciju na terenu. A ne da se na 2:0 u 10 minuti juri bezglavo ko da ne postoji uzvrat. Na žalost Dinama isti taj kapetan nije smirio situaciju i organizirao momčad nego dapače skrivio je gol i unio kaos.
  • rioda
    17.9k
    još uvijek ne znamo graditi posjed iz zadnje linijeElDorado

Kad već to spominješ, ne znam jesam li ja lud, ali meni se čini da Dominguez potpuno drukčije igra prema naprijed ove sezone? Lani je imao puno više progresivnih i kretnji i dodavanja, sad mi se čini da je to smanjio na minimum. Možda me dojam vara.
  • Niko1986
    8.4k

Nije mi nužno poanta tko je krivac, ali evo ja otkad sam živ ne pamtim da je Dinamo negdje vani gubio 2:0 pa na kraju stigao do 2:2. Jedino protiv Hapoela, ali tad si prvu dobio 5:0. Pada mi na pamet onaj Šerif, oni su od 54. vodili 2:0 i rutinirano nas riješili do kraja dvomeča. Ne znam jel to iskustvo, nervoza, manjak kvalitete, ali veliku smo priliku propustili. Ostaje nam sad nadati se da možemo to izvući u uzvratu.
  • ElDorado
    13.4k
    mogao bih se čak i složiti, da kad bolje razmislim.
  • NKDZ86
    9.3k
    Jbga, doveli smo se u situaciju da nam u playoffu ulazi Mudri.Twisted1

to je kad ga stalno zazivate i šprdate
  • Crni86
    23.7k
    analiziramo. Nije da zelim sad nekoga baciti pod vlak.

Ako si underachivao logicno je da trazis razlog tome.

Ja bi reko da je ovo jucer vise bio nogomet. Nekad te nagradi, nekad ti uzme. I okej kuzim da smo kratkorocno nesrteni jer eto visi nam LP sad, ali ja sam dugorocno sretan jer izgledali smo mocno.

Napokon sam vidio neke konture brzog, jakog, europskog dinama. Vidio sam napredak u odnosu na proslu sezonu. Samo treba vremena, iskustva, pogresaka, tuge i veselja.
  • flexXy
    3.3k
    Iskreno ne kuzim o kakvoj se gresci prica kod prvog gola Vikinga, Misic je ocistio. Veznog reda i prednje linije nigdje na vidiku da bar udu u duel za loptu. Nakon toga Dominguez amaterski ostavlja svog igraca i ide na vec pokrivenog, to nisu greske nego nekvaliteta i takticka nedisciplina
  • fakin
    5.8k
    u 10. minuti kod kuće protiv slabijeg protivnika ti vodiš 2:0 i na kraju ne pobijediš. nedopustivo za razinu lige prvaka.
    i sad ćemo se izvlačiti u hladnoj norveškoj na umjetnoj travi protiv domaćinske momčadi?
    Viking doma u zadnjih 10 utakmica ima 9 pobjeda.
  • Niko1986
    8.4k

Jbg u ovom dvomeču samo postoji kratkoročno. Nije HNL pa da će izjednačiti na uzorku od 36 kola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.