• miro
    9.6k
    to nisam primijetio, ali je skinuo neke teske lope koliko sam uspio vidit s tribine
  • Ivanmtk
    1.9k
    onda bolje da ostanemo u Zg
  • don
    20.9k
    baš sam razočaran. Umisto opuštene utakmice gori, idemo na umjetnu travu u kojoj ne znam kad smo odigrali dobru utakmicu (neka me netko ispravi) i u situaciji di moraš dobit utakmicu.

Viking je domaćinska ekipa a Liga prvaka je must have.
  • Kumerle
    3.4k
    S Dinamom nikad nije lagano. Vjerujem da smo bolji, to smo i danas dokazali. Dokazat ćemo i gore :cool:
  • Ludovic IX
    12.5k
    Po mom osobnom dojmu, bolje smo igrali danas nego recimo protiv qarabaha kad smo ih dobili 3:0..

Valincic je curio danas jako i to je kova trebao presjec jos u prvom poluvremenu. Primili smo dva gola iz ne grešaka vec smiješnih grešaka. Ostalo im i nismo nešto dali prilika..ok u drugom su nas izigrali ko rijeka prije par sezona.

Šteta, napadas za 3:0, primis gol i odsjeku se noge. Da sml zabili za 3:0, zabili bi i za 5
  • Paggini
    95.7k

Najbolje bi bilo da igramo s B ekipom uzvrat jer pobijedit jednostavno ne možemo, a idemo na kvadricepse jednoj Istri, to moramo odmorit naše vedete da održimo priključak u HNLu.....
  • Crni86
    23.7k
    ponavljam, stativa i jos jedna prilika nakon 2:0

Golovi iz neprisiljenih pogresaka.

Premisa ti ne stoji.
  • Ivanmtk
    1.9k
    živo me zanima ta transformacija Vikinga iz ovog večeras u nepobjedivi stroj na neosvojivom terenu, sa dojmljivom igrom i dominacijom. Očito na dugme mijenjaju stilove
  • Noel
    23.6k
    Razočaran sam današnjom utakmicom. I dalje isti problemi kao i prošle sezone u Europi. Totalni kuršlus. Disciplina naše ekipe na terenu ne postoji. Kao da su na terenu hrpa balavaca. Mišić kao kapetan prvi. Pola igrača trči samostalno u presing kao muhe bez glave, u povratnoj trci ne postoji red, pogreške i golovi su isto dio te nediscipline i ponavljaju se sad već u nizu u Europi u drugoj sezoni. Anarhija na terenu. Nemoguće je igrat ovakav nogomet protiv ozbiljnijih protivnika u Europi. Mora postojat red u ekipi i na terenu. Viking je osrednja ekipa koja je danas mogla i morala izgubit sa hendikepom na Maksimiru.

Kovačević isto. Stoji dva metra unutar svoje trenerske linije i umjesto da je na rubu linije i udari po igračima koji ko zadnji seljaci bezglavo luduju po terenu i zajebavaju se nakon 2:0. Nekakve pete su krenuli, odigravanja iz zajebancije, Stojković glumi ludilo i udara iz one pozicije prema golu umjesto da da unutra i da odemo na 3:0.

Divlja, bezglava, nedisciplinirana utakmica Dinama. Razočaran sam i ekipom i trenerom.
  • Sunja86
    1.3k
    Young Boys, Bodo Glimt, Rosenborg,Molde,Malmo,Thun niti jednu mi utakmicu nismo dobili kad je umjetna trava bila u pitanju osim Valura i to je bilo čupavo pri kraju smo tu tek rješili tekmu.Nisam siguran je li i Mitllyand bio umjetna trava...
  • Dani Olmić
    2.3k
    nisu al jesu jbg… postojat ce zato kod kuce na umjetnoj travi
  • tp1997
    3k
    Rosenborg je protiv nas prvih sat vremena na Maksimiru izgledao kao donji dom HNL-a, u uzvratu je bilo spašavaj se majko. Bodo smo doma mogli pomesti u regularnom vremenu da se Čačić nije povukao kod 2-0, a vani smo mogli hvaliti Boga što ovi u prvom poluvremenu nisu dali 3-4 komada. A ne trebaju ti ni Dinamove utakmice za primjer, samo usporedi Bodo-Sporting u Norveškoj i vani.

Uostalom, Dance, Norvežane ili Šveđane smo u zadnjih 20 a možda i više godina u gostima pobijedili jedan jedini put (Aalborg).

Izrazito su domaćinska ekipa, a ako mi nastavimo častiti golom svaku ekipu u Europi čim prijeđe centar, nećemo se dobro provesti
  • Paggini
    95.7k
    Divlja, bezglava, nedisciplinirana utakmica Dinama. Razočaran sam i ekipom i trenerom.Noel

lF9xfTo.jpeg

A zabrij buraz da smo bili uređeni, punoglavi i disciplinirani
  • antecacic
    383
    Netko smatra da je Viking imao dosta sreće, ali treba staviti ruku na srce i priznati da smo i mi do dva gola došli vrlo brzo, iskoristivši njihove pogreške, posebice kod drugog pogotka, kao i početni šok nakon onog ludog Beljinog gola. Možda je i Stojke mogao bolje reagirati u situaciji kada mu je lopta malo pobjegla prema kutu, nakon čega ju je uspio izbiti preko gola.

Norvežani su se, međutim, vrlo brzo stabilizirali, preuzeli kontrolu posjeda i u nekoliko navrata lijepo nas izigrali. Uglavnom, pokazali su da nisu tako bezazlena momčad. Nisu možda razina onog Bodo/Glimta iz 2022. ili lanjskog Qarabaga, ali rekao bih, odokativno, da su negdje u rangu Rosenborga iz 2019.

Ono što mene više brine jest ta stihija koja se kod nas ponavlja već duže vrijeme. Ne pamtim da smo od Fenerbahçea na Maksimiru nadigrali europsku momčad koja je objektivno u našem rangu ili nešto kvalitetnija od nas. Dojam mi je da naši igrači na terenu previše toga rješavaju individualnom inspiracijom i improvizacijom, dok se kod protivnika puno jasnije vidi struktura u igri i ono što žele.

Protiv Thuna je do isključenja bilo prilično loše, večeras također tanko, osim uvodnih 15-ak minuta i možda kratkog pritiska u nekoliko minuta drugog poluvremena, kada realno opet nismo uspjeli stvoriti nijednu izrazitu priliku. Jedino što mi ostaje je onaj Prevljakov pokušaj na sjajnu podvalu Galea, iako mislim da je i težak teren poprilično utjecao na sami šut.

Kovačević je ponovno bio pogubljen. Shvaćam da ovo nije raspali Rudeš li Belupo, ali po ko zna koji put, ako mu dvije glavne uzdanice (Zajc i Stojković), individualno ne iznesu utakmicu, cijela struktura mu izgleda dosta skromno. Večeras su nas Norvežani nadtrčali i u jednom trenutku bilo je očito da nemamo pravi odgovor na njihov intenzitet trke i duela.

Ne znam koliko je njegova odgovornost u tome što su u ključnoj utakmici sezone desnu stranu u drugom poluvremenu pokrivali Galešić i Mudražija, ali svakako mu ide na teret nejasna odluka oko držanja Oršića gotovo cijelu utakmicu, a potom i rotacija istog na desnu stranu. Valinčić mi je također bio slab, dok je Dominguez još jednom imao lošu reakciju kod primljenog gola u velikoj europskoj utakmici.

S druge strane, treba biti pošten i priznati da su i Norvežani imali dvije dobre situacije u drugom poluvremenu da nas skroz okrenu. Dobro je da nas nisu kaznili glavom, kod one situacije za 2-3 pred kraj utakmice, kao i da su loše izigrali izglednu situaciju 4 na 3 u drugom poluvremenu nakon nečije loše predaje.

Vidim dosta neobjektivnosti i pretjeranog dramatiziranja nakon utakmice, ali meni je ovo jedan realan remi na Maksimiru. Dinamo je imao svoje solidne periode, oni svoje, a konačan rezultat mi dosta dobro oslikava ono što se događalo na terenu.

Vidjet ćemo za što će sve to biti dovoljno u uzvratu, naravno. Za sada, iskreno, ne vidim razlog za pretjerano kukanje jer nismo odigrali nekakvu bogzna koju utakmicu. Ima dosta toga što treba popraviti, sve je i dalje potpuno otvoreno, iako se svi boje te umjetne trave. Ali ajmo biti realni, ako ih ne prođemo glatko, u skupinama nemamo što tražiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.