• ElDorado
    13.4k
    Znači ovaj trener i stručni stožer s ovim igračima još uvijek nisu u stanju utrenirati dva osnovna postulata nogometne igre:
    - izlazak iz naše polovice kad imamo loptu
    - presing i pritisak kad trebamo osvojiti loptu

Meni je to naprosto nevjerojatno.
    Nevjerojatno mi je da trener i stožer ne vide da Valinčić potpuno van tekme, da Oršić više ne može hodati, da je Zajc umro vec na poluvremenu. Ja to ne razumijem.
  • austrijanac
    13.1k
    Nazalost sve kaj su @Omake i @Tranzicijski Napad predvidjeli.

Sad kome to ide na dušu nek odluče…
  • Peškaman
    9.5k
    Aktivan rezultat ali nismo favoriti u uzvratu,rekao bih 50:50.
    Opet to prokletstvo da na 2:0 kući se povlačiš umjesto da im uvaljaš treći gol dok su u knock-downu.
    Dva glupa gola iz naših pogrešaka,Mišić plasira loptu na vrhu 16m igraču Vikinga,baš kao i Valinčić.
    Šteta.
    Vinlofu svaka čast,najbolji pojedinac.
    Oršić, jednostavno nije trenutno u formi i ne vidim da nam može doprinijeti u Europi ove sezone.
    Hrabro u uzvratu pa što bude.
  • Jos-Optimus
    12.7k
    U biti, ne racunajući glupe greške, sve ok do izlaska Mihe i Stojketa, nakon toga velika nula. Svejedno, mislim da smo puno bolji
  • Mlađi referent
    16.1k
    Mislim da ćemo proći, na grdo, ali proći.

S druge strane, takav me grč lovi od te LP da više nisam siguran da želim da ju igramo. Toliko me podsjeća ova momčad na 2016. i miriše mi cijeli niz negativnih rekorda. Rekao bih na svim nivoima ista priča (upravljački, teren i trener), radimo neke stvari dobro, ali neke stvari ne radimo ni za onu stvar.

U globalu, mislim da smo koplje ispod ozbiljne EL momčadi, a dva koplja ispod momčadi dostojne četvrtog pota LP.
  • Crni86
    23.7k
    da na 2:0 kući se povlačiš umjesto da im uvaljaš treći gol dok su u knock-downu.Peškaman

Ne znam jesi li gledao utakmkcu, ali imali smo stativu za 3:0 i jos jednu dobru priliku.

Isto tako golove smo primili iz individualnih gresaka, ne pritiska protivnika i naseg povlacenja.
  • rioda
    17.9k
    Ako Stojković bude spreman, ne sumnjam u prolaz
  • Peškaman
    9.5k

Povukli smo se nakon drugog gola,možda ne namjerno ali nesvjesno,dopustili smo im kontrolu lopte.
  • über alles
    3.1k
    Greske su bile sramotne I kostale nas inace dosta dobro odigrane utakmice.

Zapravo je cudo da smo bili tolko opasni sa tak benignim krilima.

Btw njihov broj 25 je odlican.
  • Makedonion
    258
    frende ko ti kida zivce? Kaj si tak nervozan ako si zadovoljan tekmom? Bakrar nam je bio drugi strijelac prosle sezone, o cem ti pricas. Kako ti znas da on danas ne bi zabio gol? I malo postovanja prosim lepo, nikad ne znas s kakvim "jazavcem" pricas. Ko mala chihuahua si... krestis mnogo a dam se kladit da ti s dva prsta lubanju ostetim
  • emilperska
    18k
    Svakako imamo šansu tamo.

Ovi su jebeno prehajpani..

Ali bojim se da smo svoju šansu razjebali danas s Valincicevim bravurama i ostalim kiksevima.

Da je bio 1 gol za nas, vjv bi bilo dosta.
  • FredyJones
    54
    Steta,bas steta.
    Nisam nezadovoljan, bili smo puno bolji danas.
    Ulaze nam Kacavenda, Prevljak i Mudri u Playofu LP i sa njima dominiramo protivnika.
    Ovi nista nisu odigrali, al ce gore to bit druga tekma,zato mi i je zao da nismo barem 1 razlike dobili.

Kad se spreme novi igraci imat cemo siri kadar to nam je svakako potrebno za LP pa i za EL.
    Kako god ajmo plavi!
  • M94
    2.8k
    2:0... ovi na konopcima i na kraju 2:2, steta.

Rekao bi da za LP fali jos jedna klasa u ekipi koja cini razliku. Ovo je tanko trenutno. I golmanska pozicija se mora rijesiti naravno.

Bolji smo i to treba pokauati u uzvratu.
  • Dinamo-SB
    1.4k
    Rezultat nije kakav sam zelio,ali pokazali smo da smo bolja ekipa. 2 stative smo pogodili usto su tu i 2 greske iz kojih smo primili golove. Rezultat je aktivan,pokazali smo da smo bolja ekipa i idemo u Norvesku po LP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.