• Noel
    23.6k
    osim po ukupno 17 udaraca na gol više od njih, po ničemu. I 2-3 stativice. Običan dan u uredu.Crusades

Ovo me sad podsjeća na brojanje hajdučkih prošlosezonskih ulazaka u zadnje trečine. Nema potrebe mitomanije pisat, igrali smo na horuk, igrali smo naivno i bezglavo, nismo bili na razini Europe, pogotovo na domaćem terenu protiv osrednje ekipe Vikinga. Nema potrebe slavit i glorificirat ovakve remije. Ostaje nada da će u uzvratu bit suprotno.
  • eol12
    1k
    Po šansama smo ovu utakmicu trebali dobiti. Međutim, otkud krenuti.
    Prvo bih pohvalio BBB luđačko navijanje, svaka čast svim momcima, zao mi je da nisam bio među njima nego ekipom na zapadu koja zna vrijeđati samo.
    Drugo, momčad se borila, falilo je malo i sreće za pobjedu, stative, mirnoća u završnici u nekim trenutcima. Ali kao sto je Noel rekao gore, ovo je defenzivno užasno neodgovorna ekipa koja se ne zna braniti, dal je uzrok u igračima, sustavu, treneru, ja sam laik, ne znam, ali očito je da smo u drugoj europskoj sezoni već pod Kovačevićem, a ja vidim iz utakmice u utakmicu iste greške.
    Treće, trener. Oršić ostaje u igri skoro do kraja? Valincic do kraja skoro i to na suprotnom krilu nakon ulaska Hoxhe. Galesic je morao ranije uci, ne znam dal je Topic ozlijeđen ili ne… sto nas dovodi do..
    Četvrto, najveći krivac ako se ne plasiramo u LP ove sezone je u upravljačkim pozicijama, to su zapravo dvije osobe, sportski direktor i predsjednik. Ostali smo bez dvojice igrača koji su prošle sezone isporučili 20+ golova i vjerojatno 10+ asistencija, doveden je Orsa, svi ga volimo, ali realno mi i na desnom i lijevom krilu imamo downgrade u odnosu na proslu sezonu. Da ne kažem da toliko osporavani Mudrazija ti mora spašavati glavu, nevjerojatno je sreća da je Kacavenda uopće tu jer inače ne bi tko imao igrati. O vratarskoj poziciji da ne pričam. Sve u svemu jako sam razočaran nonšalantnim stavom Bobana, ovo je njihov grijeh najveći.

Vjerujem i dalje da možemo proći norvezane, biti će to sasvim drugačija utakmica, izuzetno teška, međutim uz silnu moju želju da igramo LP ova momčad s ovako tankim kadrom i Kovačevićem koji nije promjenio ništa u odnosu na proslu sezonu i radi iste greške nema sto tražiti u LP.
  • Crusades
    25.4k
    onda smo ja i pola foruma u zabludi izgleda.

A udarci na gol i u okvir gola su isto kao i nešto kaj u nogometnoj statistici ne postoji? Ništa, javite sofascoru da ugase firmu, a kladionicama da ne nude oklade na broj udaraca u okvir gola.
  • Pacho
    19.9k
    Tjesenje glupim greskama igraca ima smisla ako se radi o utakmici ili dvije. No mi na uzorku od 15-ak europskih utakmica vidimo da nam je prakticki nemoguce odigrati bez primljenog gola, a vecina ozbiljnijih ekipa nam zabija barem dva. Ocito je da se radi o dubljem problemu.
  • IstokKa96
    944
    Ni ove godine necemo biti konkurentni u Europi osim ako nas sportski sektor ugodno iznenadi do kraja prijelaznog roka.
    Konferencijska liga realnost, ostatak natjecanja surova realnost po trenutnom stanju.
    Opusteno u Norvesku pa kaj bude.
  • Noel
    23.6k

Ili sam ja u krivu. Samo daj mi argument bez statistike. Ja ne želim gledat Dinamo u Europi u kojoj Valinčić i Mišić daju rolice za suparničke igrače i golove Vikinga. Ne želim gledat Dinamo u Europi u kojem Stojković u bunilu umjesto da pronađe igrača u petercu ide šutirat iz smiješne pozcije i još smiješnije šutne. Ne želim gledat kako trener stoji prikovan skoro za klupu i ne reagira skupa sa kapetanom dok mu momčad na 2:0 luduje po terenu. Isti taj kapetan poklanja gol.

Sori, ali nisam zadovoljan današnjom tekmom i ne želim gledat takav Dinamo u Europi.
  • NitkoBitan
    38.3k
    Konferencijska liga realnostIstokKa96

Nakon svakog "kiksa" kao da se natjecete tko ce bubnut vecu glupost. Ajde molim te pogledaj ekipe koje ce igrat KL i reci da nam je kvalitetom mjesto tamo.

Edit: Ima stvarno respektabilnih imena, mozda ni nije velika razlika izmedu EL i KL, ali reci da smo za KL je tesko podcjenjivanje kluba.
  • Jaki991
    637
    Izdominirali protivnika u playoffu lige prvaka a konferencijska liga nam je realnost ? Ok, primamo glupe golove i sigurno sa takticke strane imamo što za raditi, al ova ekipa pokazuje potencijal kakav nismo imali godinama, ajde pricekajte uzvrat pa donosite zakljucke
  • pešća
    1.9k
    Nije dobro kad zabijemo iz greške protivnika, bolje da im složimo Barca tika taka akciju i zabijemo bez ikakve njihove greške. Naši u 90 minuta ne smiju nikako pogriješit i automatski ne smijemo ni primit gol inače je sramota. Budite sutra na poslu produktivni onoliko koliko mislite da Dinamo mora dobro i bez greški igrat.
  • Crusades
    25.4k
    A na temelju čega se inače "mjeri" tko je bio dominantiji u utakmici?

Al evo i bez toga u drugom poluvremenu.

1. Kacavendina sansa
    2. Prevljakova sansa
    3. Necija stativa ako se ne varam

Oni su imali jedan onaj ubacaj na drugu kad je MVP ostao lezat.

Ne kazem da smo odigrali najbajniju utakmicu, ali da smo bili dosta bolji protivnik protiv Vikinga - jesmo.
  • IstokKa96
    944
    Nakon svakog kiksa trudite se naci opravdanje.
    Kvalitetom tamo 'pripadamo' u smislu da bi se ravnopravnije natjecali.
    Ako vi smatrate da cemo ovakvi biti konkurentni u CL/EL, trudit cu se 'zaraziti' tim optimizmom.
  • rioda
    17.9k
    Sad gledam snimku malo. Strašno kakva odluka Stojkovića kod onog udarca na 2:0. Oršić mu stoji na povratnoj, zabio bi (valjda) na praktički prazan gol, dolazio mu je i Zajc, a bio je i na drugoj netko. Potez koji je mogao usmjeriti utakmicu u totalno drugom smjeru od viđenog na kraju
  • don
    20.9k
    nitko nije rekao da je Viking bia dominatniji već ovdje neki da je to bia Dinamo a to jednostavno nije istina. Ili su vam uzašno nisko pali standardi za dominatnost. Ja san reka da je meni 50-50 drugo pol.

S tim da smo igrali kod kuće protiv realno jako loše ekipe Vikinga kojoj je ionako falilo par bitnih igrača. Loše, ili ti ga nedovoljno dobro.
  • Crusades
    25.4k
    Čiji udarac je bio ono kaj je otišlo malo iznad prečke u drugom pol? Možda je golman čak dirao pa je bio korner nakon toga.
  • Noel
    23.6k
    A na temelju čega se inače "mjeri" tko je bio dominantiji u utakmici?

Al evo i bez toga u drugom poluvremenu.

1. Kacavendina sansa
    2. Prevljakova sansa
    3. Necija stativa ako se ne varam

Oni su imali jedan onaj ubacaj na drugu kad je MVO ostao lezat.
    Crusades

Kaj konkretno imamo od takve dominacije? Opet smo zgoreli. I prošle sezone je Boban govorio da je ekipa zgorila skupa s trenerom na početku. Letimo bez padobrana opet. Nakon 2:0 smo trebali iskusno, europski, dominantno zaključit tekmu uz još gol dva. To je za mene dominacija. Je lepo je letit na 2:0 dok te publika luđački nosi ali to nije sve.

Mi možemo na par pivi urlat volim te Dinamo, daj još daj još, ali igrači moraju znat da to nije tak banalno kak par luđaka sa tribine želi. Tekma traje 90 minuta, ne prvih 10.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.