• Ludovic IX
    12k
    da imamo onaj kurac ko tovari, sad bi fakin dobio plaketu u parku
  • Liks90
    5.1k
    Jel se zna kada će godišnja bit dostupna u app?
  • NB86
    17.5k
    Pa i na ticketmasteru taj q te izbaci, pa dođes na red i zabrejka sve pa moras ponovo u q ispocetka, jednostavno ako je navala svaki sustav ce pasti, to sto ste bili u 11:00 na stranici nista ne znaci kad je bilo jos 1000 ljudi za 200 karata
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Možda puste još ako se sažale :rofl:
  • Paggini
    90.2k
    I ulaznice za Thompsona su bile po principu stajanja u redu pa je bio cirkus, a bio bi i ovdje vjerojatno. Ne postoji pošten sustav, postoji naizgled pošteniji ali svakako je ovo čista sreća za dobiti godišnju, jbg.
  • Sajla
    21.7k
    Jel se zna kada će godišnja bit dostupna u app?Liks90

mislim da je rečeno iza 20.7.
  • fakin
    5.3k
    meni je bila iste sekunde kad sam ju kupio
  • Crusades
    24.7k
    u aplikaciji sigurno nije, na profilu za ulaznice na stranici ulaznice.hr je. Kao što vidiš priča se o aplikaciji.
  • tom
    389
    to je zbog tvojih velikih zasluga za ovaj klub i njegove navijače
  • pjetlić
    432
    O kruh te jebo, sad je jos krenuo diktirat za sto su godisnje namijenjene i gdje taj smije zivjeti.
    Ubij me.
  • Papastrumf
    23.5k
    Budući da je bilo oko 500 zahtjeva u sekundi za kupnjom, što znači da je par tisuća ljudi pokušalo kupiti ulaznicu, nije nikakvo čudo da se sjedalo činilo slobodno, a zapravo ga je već netko odabrao.
  • David17
    21
    Oslo proslo, do druge godine nista.. mozemo dat 501 zakaj i zbog cega

Nismo imali srece, kupit cemo ovak karte i vidimo se na Sjeveru
  • modri-kibic
    1.7k
    A koja će tek borba biti za pojedinačne karte za Kranjču. Pogotovo ovih par utakmica u ovoj sezoni. Nadam se da će se bar tu gledati dužina članstva kod prvokupa karata.
  • Plava 9ka
    70

Da, loš dizajn. Limitiran sustav. Nije mi jasno kak je taj Entrio/ulaznice.hr toliko popularan.
  • Jurki
    26.6k
    Godišnjaci koji neće imati određeni postotak dolaznosti i prepuštanja neće imati pravo na prvokup, a oni koji će imati određenu dolaznost preko pojedinačnih ulaznica će imati prednost pri kupnji godišnjih.Papastrumf

Nadam se da iduce sezone i bude tak.
    Nisam ljut kaj nisam uspel kupiti godisnju (bolje se roditi bez qurtza nego bez srece :rofl: ). Ali me zivcira to kaj pun kurac godisnjaka ne dolaze na utakmice. Da dolaze, nebi ni A rekel.
    Ima nas puno kaj smo redoviti, a nemremo doci do godisnje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.