• badjibadara
    9.9k
    Hajduk je potpisao igrača kojeg ste vodili u Nantesu, Mathieua Acapandiéa. Kakva su vaša iskustva s njim?

Pa mene to čudi jer je to mlad i jako perspektivan igrač, ne znam kakva je bila situacija s njegovim ugovorom. Igra desnog beka, može to odigrati u formacijama s tri i četiri u zadnjoj liniji.

Ima odličnu brzinu, fizičke karakteristike i moć ponavljanja, ide naprijed i vraća se natrag, ima odličnu fizičku spremu da podnese taj napor. Mlad igrač s Madagaskara, 21 godina... Igrao je kod mene, bio je malo povrijeđen, ali igrao je zadnjih par utakmica sezone. Jako interesantan igrač.

Mislite li da se može uklopiti u Hajduku i SHNL-u?

Naravno. Igrao je u francuskoj ligi koja je pet puta jača od HNL-a, zašto ne bi mogao igrati tu? U Nantesu je bio kandidat za prvih 11 iako je imao konkurenciju. Ponavljam, stvarno me čudi što je tako mlad i perspektivan igrač došao u Hajduk.

Kakav je karakterno? Što nam možete reći o njemu kao profesionalcu?

Nikad nije bilo nikakvih problema s njim. Vrlo fin dečko, radan i ambiciozan.

Vaha
  • Marc
    1.2k
    Ovo mi liči na onog Portugalca i Osijek. Hrpa stranaca i škart robe na kraju borba za opstanak
  • crophantom
    5.1k
    nakon sto je Vaha preporučio/nahvalio Mmaeea (ako se.ne varam) nista mu vise ne vjerujem.
  • rioda
    17.1k
    Vahabadjibadara

Treba ovo usporediti s onim njegovim pohvalama za Mmaeea :lol:

Edit:

Vaha o Mmaeeu: - Vrlo je dobar, u Mađarskoj je zadnjih nekoliko godina. Nominalno je stoper, iako može igrati i na poziciji desnog bočnog igrača. Jako je fino građen, ima puno fizičkih kvaliteta, izvanredan skok. Dobar je tehničar, nekada se voli i malo poigrati, opušten je. Ima puno nogometnih kvaliteta, snažan je i eksplozivan, ima brzinu. Nekada sam od njega tražio da se brže rješava lopte, ali, naravno, to sam tražio od svih jer je to moj način treninga i traženja ritma u igri. Izvanredan je dečko, dobar karakter. Vrlo je dobar za suradnju. Vjerujem da će biti pojačanje. Može puno pružiti kada je spreman.
  • chago13
    338
    Kolko se sjećam Vaha je imao samo riječi hvala za Mmaeea, pa znamo kako je završilo
  • Dinamosaurus
    120
    Je li Mmae imao problema i u bivšim klubovima, prije Dinama?
  • Zg123
    3.7k
    Meni ovi transferi fritulasa podsjecaju na epizodu Boto u Osijeku, s tim da je Boto 100 puta jace ime od GPS Grafa
  • Jurki
    26.2k
    Mislim da se više zajebavaju na svoj račun nego kaj to fakat misle. Iako, cijeli taj ajdučki puk ima svakakvih pacijenata, tako da nije nemoguće da oni ova pojačanja vide kao nešto vrh.Sibirski plavac

Ako mislis na upise na snetu, upisi su i vise nego ozbiljne interpretacije.. te ne vidim nekog oblika sarkazma ili zajebancije.
    Po tome kaj sam procital, oni su i vise nego uvjereni u ispravnost tih poslova.

Samo čekajmo da ih Žilina nakanta i odmah će Graf postati Poljska prevara u njihovim očima.Sibirski plavac

Prika, puno je novih zviri. Triba cekat da se sve poslozi. Škartat Europu i fokus na fritulu.

A samo prije mjesec - dva vrtila se druga prica.. nek igra Livaja i 10 juniora, nasa dica.

To je takva psihijatrija, da im kazu da kod svakog dolaska na utakmicu pojedu kantu govana.. oni bi pitali jel ima repete?
  • Sibirski plavac
    9.3k

Ma ne razumiš prika, mi smo ludi za titulon, ludi. Koji će to bit spektakl kada osvojimo. Oni kanal COPA90 će snimati specijal iz Splita i Dalmacije koji se tresu radi Ajduka. Kakvi Argentinci, Nijemci, Marokanci, Brazilci, Spalato je čudo neviđeno...

Ovega iz Madagaskara će tribat naturalizirat da igra za Hrvatsku repstaciju koliko će dobar biti u Ajduku.
  • Omake
    18.3k
    Ljudi ne znaju ništa o tim igračima pa su tu prazninu odlučili ispuniti najboljom mogućim ishodom.
  • Jurki
    26.2k
    Kao u svemu, tak i u nogometu za određenu ligu treba povlaciti usporedbu s najboljim u drzavi.
    Da li bi mi bili zadovoljni ovakvim prijelaznim rokom (samo za hnl okvire?) nema jebene šanse.
    Mi smo prije godinu dana dovodili nekaj poznatih nogometasa, nekaj etabliranih sa vrlo dobrim cvjem... i bilo je milijardu i jedna sumnja.

Dal ova skupina nogometasa nazovimo ih tak nekaj moze napraviti? Iole konkretno? Tesko.
    Ovo mi smrdi na Cosmijevu Rijeku, kad se Miskovic sportski djelatnik svih vremena i njegova desanka šakić Palikuca zaigrali Football Managera zeleci sa škartom sa svih strana svijeta napraviti rezultat.

Zadovoljan sam, bit ce mogo igraca koji ce dobiti mutual contract termination i lijepi dzeparac na kraju sezone. A dica propadaju i igradu treci ili koji rang po dalmatinskim vukojebinama de nema jos asfalta i rasvjete.
  • superhik
    12.7k
    Vaha nažalost više ne može pogoditi ni vrata na robnoj kući, kamo li perspektivu igrača.
    A neki su ga zazivali za trenera Dinama.
  • NitkoBitan
    37.4k
    Dat ce netko 6 milijuna eura za igraca u duzem padu forme koji je usao u zadnju godinu ugovora, mos si mislit. Ako dobiju od nekoga 3 milijuna mogu se lupat nogom u guzicu.
  • Dinamosaurus
    120
    igranje u Europi znatno diže cijenu, a Fruk je protiv bogatijih europskih momčadi od Rijeke pokazao kvalitetu

Mislim da je €6mil realna cijena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.