• mosad
    2.6k
    Umorila su me pitanje uvezi Modrića
  • SanctaSanctorum
    352
    Kaj se tiče godišnjih, pri prelasku na Kranjču gledat će se načelo reciprociteta(valjda sam dobro rekel tu riječ). Dakle, tko ima bolja mjesta na Maksimiru imat će bolja i na Kranjči. Ekipa sa zapada dolje imat će mjesta na zapadu i istoku Kranjče, a ekipa sa sjevera dolje imat će mjesta na jugu i istoku bliže jugu. Razlog je naravno kapacitet, jer se količina godišnjih nebu mijenjala, a zapad i jug će primati manje od trenutnog broja. Također, kao što je kolega gore napisao, na zapadu će bit dosta VIP mjesta što će rezultirati time da nitko od godišnjaka neće imati ta centralna mjesta na zapadu kao što su do sad bili zd4 il neznam koji sektori na zapadu koji su bili za godišnjake. Ako se ne varam, rečeno je da će se ponuditi anketa godišnjacima koji su se voljni prebaciti na istok tako da će se o tome sve saznati na vrijeme. Osobno se slažem s onime kaj je Boban rekao, a to je da će cijeli doživljaj novog stadiona, atmosfera i blizina terena nadoknaditi eventualno nezadovoljstvo pojedinih godišnjaka koji će biti premješteni jer ovo je ipak proces u kojem se nalazimo i koji smo svi jedva dočekali. Nadam se da sam sve dobro zapamtio, ak ne nek netko ispravi ili nadopuni.
  • badjibadara
    9.8k
    Kao kaj je kolega rekao, na tribini nije bilo pive kaj i nije neki propust obzirom da me nikad ne razočara sa lošim okusom.ZgDLions

Ali je bilo ispod tribine, pa je dosta ekipe dofuravalo gore.

Sve si dobro napisao. Cijena će biti nešto viša, 12-13%, da ne pišem točnu. Klub sutra izlazi sa informacijama.
  • Thor
    2.8k
    nemre naravno. A mozda ima nekakvo drugo rjesenje. Je znam da jesmo i mi kupovali (ja doduse nikad i da su zlatne ih ne bi kupio) ali klub koji nema 100 svojih navijaca ima godisnjih ne znam 3000, tih 3000 je manji kapacitet za nas kad gostujemo na kranjci.
  • Lihtmašinac
    1.6k

Da, i meni je on bio zvijezda - gospodin od 74 godine (ili 77?) kojeg je dragi Bog svaki puta iznova spajao s Dinamovim igračima i njihovim obiteljima, užim i širim, da je morao postati/biti/ostati Dinamovac pa čak i da nije htio. :grin:

Za one koji nisu bili: Pred kraj druženja javio se jedan stariji gospodin, kako bi zahvalio Dinamu za to što postoji takav kakav je danas i kako bi pozdravio svog pajdaša Velimira Zajeca. A onda je krenulo: Sa Štefom je Deverićem, kaže gospon, ležao u bolnici, dok je protiv predsjednika Zajeca igrao nekad negdje kao mladić - čak dvaput. Oca nekog bivšeg igrača zna odavde, nečijeg strica od tamo, a s nečijom je familijom bio povezan negdje pored Popovače (ili tak nešto). Pa je onda Stojkovićevima nešto sređivao (ili je s Lukinim ocem igrao?) u Njemačkoj u Ludwigsburgu ("kod Stuttgarta"), a na kraju je spomenuo, mislim, i da je nekog od Dinamovih igrača gurao u kolicima... Presuper je to bilo slušati i gospodin je bio fakat izuzetno drag, zaslužuje svako poštovanje!

Neke sam dijelove zaboravio, a vjerojatno sam nešto i ispremiješao, tak da bih zamolio nekog tko se precizno sjeća svega što je simpatičan čovjek ispričao ili mu je možda član obitelji, da to podijeli ovdje i da se zabilježi. Ak mu je za vjerovati (a izgledao je fakat iskreno), gospodin stvarno ima životopis za neki biopic prožet misterioznim trenucima čudnih upliva sudbine i momentima bizarne komedije, a sve spojeno plavom niti dinamovštine. U tih 2-3 minute povezao je hrpu aspekata života naših ljudi (kajkavština, solidarnost, gastarbajterstvo...), prelomljeno preko više generacija našeg kluba. A i pričao je fakat produhovljeno i sa šmekom. Genijalan trenutak jedne opuštene večeri. :clap:

---

Da, dečki iz vrhuške kluba su najavili konkretnu i ozbiljnu anketu među godišnjacima kako bi vidjeli tko bi mogao/želio s današnjeg sjevera nekamo drugdje, a valjda i da se vidi kako rapodijeliti današnje zapadaše na Kranjčin zapad i istok. Istovremeno je Boban naglasio ono o čemu se već zapravo naširoko priča: Istok Kranjče će biti jedna jako šarena tribina, ali će stadion biti puno komforniji i bliži terenu neg ovaj. Tako da će oni koji danas inzistiraju na središnjim mjestima zapada na novom stadionu ipak imati atraktivna mjesta, iako možda ne po kriterijima kao dosad. Ali to "strpljenje", što neće pizdit da nisu na centralnim mjestima kao nekad, će im se onda, navodno, vratit na novom Maksimiru. Najvažnija mi se u ovom kontekstu čini činjenica da klub te stvari s godišnjima uzima jako ozbiljno i sad već istražuje načine rješavanja kako ne bi dolazilo do amaterskih improvizacija kad stvar postane aktualna. :up:

Za krov na Kranjči je ekipa pak tvrdila da će pokriti cijele tribine sve do terena, jer u izgradnji to izgleda drukčije neg kaj će bit kad bude gotovo. Živi i zdravi bili pa vidjeli! :pray:

--

Jest, i za moj pojam je bilo iznenađujuće puno pitanja u vezi Modrića. Jedan je kolega čak ful ozbiljno upitao hoće li Modrić na Maksimiru odigrati oproštajku u kojoj bi igrali Dinamo i Real i zna li škvadra iz vrha kluba kaj o tom. Zanimljivo. :brow:
  • pešća
    1.5k
    A neki se nadali nabrijanom istoku kao na Maksimiru. Ova sjedilačka ekipa sa sredine zapada kad se prebaci na istok Kranjče lopatama će ih trebat tjerat da ustanu, a kamoli da sudjeluju u navijanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.