• Thor
    2.8k
    Ja sam zadovoljan sa clanskim danom. Dobili smo odgovore na sva bitna pitanja i/ili nedomice vezano uz godisnje koje ce vrijediti i za kranjcu pa cak i u ukupnim broju istih s time da ce zapad biti rasporedjen na zapad i istok (dobiti cemo upute) idu u prodaju 1.7.po nesto vecoj cijeni. Dobili info za tijek natjecaja oko maksimira i sto ce biti (nista novo sto vec ne znamo) spremaju se memorabilije za stari maksimir kad bu rusenje, premjestanje spomenika u dogovoru s grupom, tribina grupe je jug, lokacija za kamp se jos trazi, trazimo neke igrace za jos neke pozicije a prodajemo ako moramo.
    Sve u svemu sve je bilo super. Pogotovo korisno trenutno vazno oko preseljenja na kranjcu i godisnjih i preseljenja.
    Hvala predsjedniku na trudu jer je prakticki odgovorio na 90%pitanja :starstruck:
  • Thor
    2.8k
    A i upozorili na mogucu malverzaciju sa godisnjim kartama lokomotive (koja isto ce moci ih prodavati) i smanjivanja kapaciteta kranjce za slobodnu prodaju.
    Zvone je primio na znanje i voditi ce racuna o tome u razgovorima sa lokomotivom.
  • tigric
    1.2k
    moze neko objasnit kak bu islo s godisnjima?
  • crophantom
    4.9k
    pa rekli su da ce vrijediti i za Kranjču, a kako ce se tocno prebacivati ljude po tribinama Kranjče će objaviti do kraja godine.
  • Thor
    2.8k
    pa sad sam napisal gore baz za ljude koji nisu bili
  • Thor
    2.8k
    ovo s betis salom je bilo top! :ok: :rofl: :rofl:
  • M94
    2.7k
    a kako ce se tocno prebacivati ljude po tribinama Kranjče će objaviti do kraja godine.crophantom

nek prate dolaske na utakmice, ko je dolazio na sve ima prednost birat
  • ZgDLions
    1.7k
    Kao kaj je kolega rekao, na tribini nije bilo pive kaj i nije neki propust obzirom da me nikad ne razočara sa lošim okusom.
    Nije pitanje za članski, ali pokoja bolja piva ne bi bila na odmet.
    Malo pre dugo trajalo obzirom na ponavljanja nekih pitanja, ništa revolucionarno, mozda onaj info o maketama stadiona je fora i dobra ideja.
  • NitkoBitan
    37.2k
    A i upozorili na mogucu malverzaciju sa godisnjim kartama lokomotive (koja isto ce moci ih prodavati) i smanjivanja kapaciteta kranjce za slobodnu prodaju.Thor

Tko je upozorio koga? Kakva "malverzacija" Lokomotive da se dotice Dinama? I ne razumijem zasto bi oni smanjivali kapacitet Kranjce kad im je svaki euro od prodanih karata znacajan za proracun.

a kako ce se tocno prebacivati ljude po tribinama Kranjče će objaviti do kraja godinecrophantom

Nece bit problem prebacit ljude sa zapada Maksimira na zapad i istok Kranjce, ali kak ce odredit koji ce godisnjaci sa sjevera moci na jug? I valjda ne bude cijeli kapacitet juga otpao na godisnje. Malo mi je taj dio skakljiv i trebalo bi se rjesenje znat i prije kraja godine.
  • ElDorado
    11.7k
    Meni je zvijezda veceri lik iz Novoselca koji je sreo Vidovicevog oca nakon 28 godina a kupio ga je da igra za neki klub u Stutgartu
  • ElDorado
    11.7k
    Kaj se tiče Kranjče zapad ce kroz cijelu sredinu imati VIP zonu tak da se vise isplati uzeti istok ak zelis bit u sredini kao sada na maxu
  • Thor
    2.8k
    ma odnosi se na ono sto je magarad radila prije vezano uz uclanjenje i kupnju godisnjih lokomotive koje ce sada lokomotiva moci prodavati. Samo je skrenuta nasem klubu paznja na to. Ako se prodaju godisnje za lokomotivu njezinim clanovima (a znamo da lokomotiva nema navijaca bas) onda se smanjuje kapacitet tribina za njihove tekme s nama npr.
    Ne velim da ce to biti ali obzirom na magarad i njihove "bisere" moglo bi opet biti aktualno pa samo da se to sprijeci.
    Jasno je da lokomotivi je svaki cent bitan ali magarad kupuje njihova clanska prava je malverzacija.
  • ElDorado
    11.7k
    nemre se nikom zabraniti da kupuje godisnje od koga god hoce. Pa i mi smo kupovali loksine godisnje iz istog razloga
  • pjetlić
    385

Koga je gurao u kolicima po hodniku bolnice?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.