• Dzoni
    6.2k

Vrlo gej način za popunit kvotu članaka
  • pešća
    1.5k
    Klub sutra izlazi sa informacijama.badjibadara

fcdac16188410949ab8df79ef7e885c9-1.jpg
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Sve bi dao da.mogu bar jednom u životu prisustvovati članskom danu. Ljudi ,svi vi koji imate priliku i koji ste blizu ,ne zavidim vam . Ali zahvaljujem na izvještajima i svakoj riječi povodom istog trena vdj podijeljenoj. @"Sajla"
    Lijep post brate ,i hvala na razumijevanju. Jer to je velika povlastica biti u mogućnosti prisustvovati takvom događaju. San svih nas
    Kako je lijepo Dinamovac biti :heart:
  • Keyser Soze
    19.6k
    netko tko se zove Tomaš i s čujnim naglaskom (rekao bih da je Čeh, ali sam sad doznao da je Poljak) postavlja pitanja upravi jer se zaljubio u naš klub iako je stranac i nema poveznicu s klubom, gradom, zemljom kao što je mnogi od nas imaju već generacijamaSajla

Mislim da taj čovjek ima youtube kanal "Dotepenec na kvadrat" i već godinama objavljuje snimke s utakmica Dinama i ostalih zagrebačkih klubova, ima godišnju za zapad već godinama.

Radi se o Poljaku.

Edit: Vidim da je netko bio brži pa napisao već.
  • Sajla
    21.1k
    pogledao sam sad aftermovie o posjetama školama - u vrlo kratkom roku posjećeno je ukupno 18 škola u ZG i 1 u Zaprešiću. Umjetna inteligencija veli da u Zagrebu ima 131, a u Zag. županiji 127 osnovnih škola (49 samostalnih, ostalo područne). 131+49 = 180 škola pa možemo reći da je u pola sezone već posjećeno više od 10% svih škola! pošto se radi o djeci iz nižih razreda, a kad bi se radilo cijelu školsku godinu, u jednom ciklusu od 4 godine bi se moglo obići pola svih škola u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji što znači da bi praktički svako drugo dijete u ZG i okolici doživjelo ovako nešto, a to je po meni ogromna stvar! da, pobjede, golovi, slavlja privlače ljude na stadion - ali upravo ovo je ono što dugoročno donosi rezultat kojem težimo, ovo je ono o čemu se jučer govorilo na članskom danu, ovako se puni novi stadion, generiraju prihodi i stvara samoodrživi klub koji neće morati pristajati na svaku ponudu koja dođe izvana.
    kapa dolje ljudima koji su uključeni u ovaj projekt, želim im da nastave s dobrim poslom kojeg rade i možda u dogledno vrijeme narastu i prošire svoj domet pa posjete škole u Slavoniji, Međimurju, Zagorju, Lici.....
  • Papastrumf
    23.2k
    Od jeseni je plan ici malo vise i van Zagreba, cak i van RH.
  • rioda
    16.9k

Ako se ne varam, išlo se i u jednu školu u Zagorju, Hum na Sutli ili tako nešto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.