• Pacho
    12k
    Ali kakve uopce ima veze sto Jakir radi u Hullu kad je on ovdje u svojstvu oca, odnosno osobe koja brine o karijeri Leona?
  • Mali dioničar
    18.9k
    Ali kakve uopce ima veze sto Jakir radi u Hullu kad je on ovdje u svojstvu oca, odnosno osobe koja brine o karijeri Leona?Pacho

Kao otac želi da u Dinamu igra 17godišnji stoper, a kad treneru mu to nikad ne bi palo na pamet.

Jasno da bi dečko trebao dobiti prihodu igrati kao što je jasno i da mu treba još igranja za juniore i posudba.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    ovo:

Screenshot-20251219-225943-Chrome.jpg

Mislim da se od muhe napravilo slona. Kolega @Mali dioničar se lijepo potrudio, brojke su činjenično točne, ali mislim da je interpretacija potpuno promašena. Ne vidim potrebu za uspoređivanjem Hull Citya i Dinama, kao što je rekao kolega iznad, ne znamo mi kakva je njihova strategija + imali su zabranu dovođenja igrača. Znamo svi kakva je Championship liga, nema tu kruha od razvoja mladih igrača tako da je komparacija s nama promašena.

Što se tiče afirmacije Jakirovića, dobar bi bio potez posudba u drugom dijelu sezone ako kod nas već neće dobiti priliku, a neće gotovo sigurno pod vodstvom Kove, osim ako ne dobije spletom nekih okolnosti poput Mikića i Topića. U pravu su oni koji kažu da je trebao dobiti minutažu ranije, barem protiv Slavena, ne od prve minute, nego na poluvremenu kad je utakmica bila riješena, to je idealan trenutak za davanje prilika mladim igračima i takva bi trebala biti praksa u normalnim okolnostima.
  • Pip
    521
    Jesam ja slijep ili kaj? Di tu u objavi piše da on misli da mali Jakir mora igrat? Doslovno je covjek podijelio lijepu sliku na kojoj se nalaze njegov sin i jedan od njegovih najdrazih igraca koje je treniro, njegov ljubimac prakticki, di je tu problem? Iz niceg se digla tolka fama bez razloga.
  • Mali dioničar
    18.9k
    Mislim da se od muhe napravilo slona.Izet Hajrović

Napravio sam slona od činjenice da se za svakog mladog igrača rade drame ako sa 17, 18 godina ne igra za seniore Dinama.

Zato sam u istu temu stavio Mikića, Varelu i Jakirovića jer je zajednički nazivnik.

Jasno da će agenti i tate htjeti staviti djecu u ekipu.

Jasno je i da je nemoguće da ta djeca igraju odjednom.

Dinamu kao klubu se spočitava nerazvijanje mladih igrača.

Pri tome se smetnulo s uma da su i Dominguez i Vinlof mladi igrači.

Ako brojimo Sučića koji je stigao u klub kroz skauting, a nije produkt škole, valjda brojimo i ovu dvojicu.

Očigledno se moram ponoviti da je, po meni, ovu jesen kroz tri natjecanja dano dovoljno minuta toj djeci.

Da je mogao Jakirović dobiti koju minutu, mogao je.

Ali generalni stav i narativ da Dinamo ove sezone ne razvija igrače i ne daje prigodu mladima je laž.

Uz standardni problem definicije mladog igrača jer ljudi valjda Valinčića s 23 godine smatraju veteranom.
  • The Undertaker
    9.3k
    Ako poruke uopće ima ona je da veliki Jakir kupuje Hoxhu ako će mali Jakir igrati. Win-win.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Ako poruke uopće ima ona je da veliki Jakir kupuje Hoxhu ako će mali Jakir igrati. Win-win.The Undertaker

Hoxha je sebi otvorio tržište i bez Jakira :wink:
  • mali M
    9.2k
    Mislim da se tu otišlo malo u krivo sa komentarima. Koliko sam shvatio kolegu @Mali dioničar on je priču s Jakirom i Hullom iskoristio da zakotrlja priču i samu temu. Tema je dobra i samo se treba koristiti kako kaže Deda da gledamo razvoj naših i statistički uspoređivati i analizirati u usporedbi sa klubovima sličnog mentaliteta i rejtinga kao i mi...
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.