• Jurki
    21.2k
    Rekao bih skauting i na zgražanje foruma dugoročno trenerako rješenje.Mali dioničar

Zakaj bi to bilo na zgrazanje foruma? Ako trener isporucuje ono kaj se od njega trazi?
    Trener koji se zna prilagoditi na protivnicku igru, ne zabije glavu u kabinu, zeli da mu momcad igra napadacki nogomet, da ne skuplja pouke po Europi ko pokemone.
    Da dobro managerira s igracima. Itd.
  • Zagi
    13.8k
    Tema je afirmacija mladih igrača. Ne moramo na svakoj udarat po Kovi.
  • Jurki
    21.2k
    isprike na offtopicu.
    Al me vužgala ta recenica.

Slazem se da nam je skauting los.
    I po tom pitanju stvarno jako lose stojimo.
    Te bi prvo trebali gledati kako to radi Nordsjealland pa mozemo i doci do Atalante.
  • austrijanac
    8.8k

Ovo čini 90% želje da budemo poput njih, ali i na to sve bih izdvojio prepoznatljiv Atalantin stil gdje svaku tekmu igraju na gol.

Budimo realni, da mi tak igramo u HNLu na forumu bi se pisale litanije o divoti igre.
  • Crni86
    18.6k
    da mi tak igramo u HNLu na forumu bi se pisale litanije o divoti igre.austrijanac

Da se mi trudimo tak igrat bi zona gorila od pozitive….
  • Crni86
    18.6k
    Nejasno mi je zasto smo tako slabo koristili dvojnu registraciju za nase igrace od kad je uvedena.

Pa i ove sezone mislim da se trebao nac neki klub (pa mozda i vise njih) gdje bi nasi najbolji juniori bili na dvojnoj registraciji. Vjerujem da bi i ti decki sa tim planom bili zadovoljni kada se vec procijenilo da nece skupit neke minute za a momcad i da ce b momcad postojat tek iduce sezone.

Mikic i Jakir su sigurno prerasli juniorski nogomet. Na kraju i nama je u interesu da dobe novi podrazaj i napreduju. To sigurno vise nece igrama za juniore. Razumijem da se smatra da nemaju mjesta u a ekipi ove sezone, razumijem i da ne postoji jos uvijek b ekipa , ali alternativu smo imali i nismo iskoristili.

Sve ce to nestat iduce sezone kad dode b momcad pa ce se vjerojatno i zaboraviti. Ali po meni je to propust s nase strane. Alternativa koja je postojala, a nije iskoristena i sad slusamo izlike joj da postoji b ekipa…

Pre cesto se u zadnjih 2,3,4 sezone sa strane nasih najvecih talenata cuje da nema plana, nema ideje i da im se obecanja nisu ispunila.
  • krvaveoči
    6
    Mislim da je kod tih mladih igrača presudan karakter istih ali i ko ih vodi.
    Sve se kod agenata vrti samo oko love,a ako uspiju izmanipulirat familiju onda su na konju.
    Nakon toga kreću plaćeni članci u medijima i cirkus oko istih,dok u isto vrijeme klinci skreću u glavama i rade sami sebi štetu.
    Po meni taj začarani krug između kluba,menađera i igrača s obitelji je teško zadovoljit. Pogotovo kad klinci odigraju negdje nešto da se vidi.
    Odma krenu ponude,obećanja i cirkus kolorado.
    Nismo ni svjesni kakav je to svijet i kolko brzo se gubis fokus svih na ono sto je bitno,RAZVOJ.
    Al na kraju ponavljam,glava je sve.
    Za Jakira Jr. smatram da je presudno sad da se makne od nas,pa da vidi u Belupu il Varaždinu da nije to tamo bas bajno i lagano Kak oni misle,pa da shvati onda da treba upregnut da uđe u prvih 11 Dinama.
    Mikic je priča za sebe,taj decko koja je govna žvakao zadnje 2 godine i onda u takvom trenutku za klub odigrat HNL di nam se lomi,samo kapa dolje.
  • CastAway1986
    4.7k
    Nordsjealland i Atalanta nisu uopce usporedivi , danci su pod vlasnistvom africke grupacije odakle svake godine dobiju 5,6 igraca na kojima najvise i zarade mada znaju solidan posao napraviti i sa domacima poput Schjelderupa i Hardera
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.