• Marc
    1.1k
    Jebote led i HRT i veličanju i romantiziranju BiH reprezentacije. Okej razumijem ja i ja sam simpatizirao BiH ali ovakvih izljeva romantike za BiH dobio sam proljev.
    Bezveze se HRT trudi, i sutra ćemo biti za njih UZPovci.
  • Noel
    21.7k
    O Šapitu govori sve ovo kaj je sam sebi namjestio Valentinu 39 dana u komadu bez prestanka. Znači šef si sportskog programa hrta, komentator si hrvatske reprezentacije i normalno je da onda ideš u Ameriku na prvenstvo. Ali ne, on šalje ovog Petrineca, ostaje u Zagrebu i namješta sam sebi Valentinu kao šef sportskog programa. Jel može mu se, šef je. Lik ko da ženu nije u životu vidio.

Ona zbunjena, uštogljena, gleda se iza u ekran stalno, on melje gluposti, neda joj do riječi, živi užas. Lik je ovim potezom dotako dno. I neznam ko im je reko da sjede jedan pored drugog, ko usiljeni par. Umjesto svako na jednoj strani stola kao voditelji. Ova pored njega ko da ima napadaj panike. Sjećam se Tine Katanić ono jedno prvenstvo dok je zujala po studiju ko cucek i kesila se dok su ovi sjedili i komentirali utakmice. Tak mi i ovo izgleda. Jadna Valentina. O Šapitu ne želim ni riječ više, lik je baš pao na dno sa ovim ostankom u Zagrebu i namještanjem samom sebi Valentinu u studiju.
  • ElDorado
    11.5k
    Mateoni kad se nasmije ko Nosferatu
  • Navijač Dinama
    12.5k
    Sjećam se Tine KatanićNoel

Bome, Tinice se svi sjećamo, najviše Krešo kamerman....
  • Jaro
    12.1k
    s tim da kad dodje do rijeci - Vakentina ubije Sapita koji pored nje zvuci kao onaj dosadni lik sa sanka kvartovske birtije koji za sebe smatra da je uktra duhovit i zanimljiv dok ekipa bjezi na drugi kraj birtije...
  • Twisted1
    1.1k
    Ja stvarno ne razumijem kako su Talijani ispali od ove BiH.

Krvarile su mi oči.

Kanada je barem nešto pokušavala.
  • Dinamosaur
    3.3k
    Mario Cvitanovic, mamicev uguz sa maslinastom maramicom i tovar Šapit, ne daju normalnim ljudima da dojdu do rijeci.
    Supcino tovarska vodi si ga doma!
  • Plavi-9
    966
    Zašto ova emisija uopće ima dva voditelja? Jedan bi bio sasvim dovoljan.
  • Xpert1992
    630
    Emisija je dosadna.
  • Jaro
    12.1k
    Mozemo mi o Jelicicu i njegovim biserima miskiti kaj god - al on je nosio pola emisije. A i Bjelica kao strucni komentator jede ove za dorucak
  • KtcGoat
    5.9k
    Bome, Tinice se svi sjećamo, najviše Krešo kamerman..Navijač Dinama

Jozo spoji krevete!!!
  • rioda
    16.7k
    Baš sam sad išao vidjeti tko sve sudjeluje u HRTovoj emisiji pa piše sljedeće:

Za produkcijski dio projekta na terenu u Sjevernoj Americi brinut će se Stjepan Krsnik, a u Zagrebu Saša Mlađenović, Matteo Čengić i Zvonimir Sunara :rofl:
  • Filip85
    1.4k
    Sjećam se Tine Katanić ono jedno prvenstvo dok je zujala po studiju ko cucek i kesila se dok su ovi sjedili i komentirali utakmiceNoel

Ma ona je bila tamo čisto kao "komad mesa", Valentina je u odnosu na nju prekaljena voditeljica, za koju sam smatrao da je dovedena radi stručnosti, a ne samo ljepote. Nažalost, zbog makarskog ego-tripera imamo voditeljiski "one-man show"- :/
  • Time
    1.8k
    Evo po gradovima u BiH Vikija za njegovo ulizivanje časte povicima Bit ce Zagreb turska mahala...kao nagradu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.