• Filip 91
    2.4k
    Ne zna se tko je veća ljiga, Viki ili ovo govedo.
  • NitkoBitan
    37.1k
    Neš jebat, odbijKtcGoat

Ostvaruje svoje fantazije javnim novcima :love:
  • Hnlovac
    6.1k
    nije li to san svakog Hrvata realno
  • cibona
    8.3k
    Srećom, stanje u realnom svijetu je posve drugačije nego ovdje.

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/sp2026/bih-kanada-11-lukic-i-larin-zagreb-navijao-na-trgu-15717672?cx_linkref=jl_home_vijesti_prva_pasica

Danas su bili krcati kafići i u centru zagreba, svi, apsolutno svi su podržavali naše susjede, čak se i solidna količina ljudi skupila na trgu. Ali neovisno o današnjem danu, velika većina hrvata navija za BiH, i obratno, to je sasvim normalno. Običnim građanima dosta je svakodnevnog prepucavanja i politiziranja. Uostalom, oko 30 posto prve postave BiH čine Hrvati.

Utakmica sama po sebi bila je loša, prepuna individualnih pogrešaka, a podjela bodova je najzaslužnija. Bosna mora pobijediti katar i ima siguran ulazak u daljnju fazu natjecanja.
  • Hnlovac
    6.1k
    Ispada da su navijači "zmajeva" samo broke, vidim sad na društvenim mrežama da ih se na ulici lijep broj skupio, očito bas vlada besparica
  • NitkoBitan
    37.1k
    Danas su bili krcati kafići i u centru zagreba, svi, apsolutno svi su podržavali naše susjede, čak se i solidna količina ljudi skupila na trgu.cibona

Vise se ljudi skupi kad nekog udari auto.

39102236.jpg

A sto se tice gledanja utakmica SPa naravno da ce ljudi opcenito iskoristit priliku za pogledat tu jednu tekmu dnevno koju mogu pogledat u normalnom terminu.

Ja sam u svojoj zgradi cuo ljude koji su slavili gol Kanade :grin:
  • KtcGoat
    5.9k
    Bilo neko naguravanje izmedju bh.fanaticosa i redara, navodno im ovi htjeli skinuti trans
  • cibona
    8.3k
    Solidno se nakupilo za prvu utakmicu i drugi dan prvenstva. Neki su očito usput stali i pogledali.

Ja sam u svojoj zgradi cuo ljude koji su slavili gol KanadeNitkoBitan

Možda ti je susjed netko sa zone :lol: :lol:

Neovisno o tome, vidim da se ovdje povlači teza da "zašto bi mi navijali za njih kada oni ne navijaju za nas". Evo dnevni avaz intervjuirao je sarajlije prekjučer i svi do jednoga će uz bosnu navijati i za hrvatsku. Meni je to sasvim normalno. Pogledajte video, čak je i mene ugodno iznenadio.

https://avaz.ba/sport/nogomet/1048461/video-sarajlije-uoci-mundijala-naravno-da-navijamo-i-za-hrvatsku-samo-naprijed-vatreni

"Naravno da pratim. Sve najbolje braćo, pa da zajedno dođemo što dalje - poručio je jedan od mladića koje smo zatekli u gradu, dok njegov prijatelj vjeruje da komšije ponovo mogu napraviti čudo".

Ovako razmišlja prosječan građanin, lišen svake političke manipulativne mržnje.
  • Ljubo
    792
    iskreno mislim da ljude sa Zone nije briga za koga navija netko iz Sarajeva ili Beograda, dosta mi je slušanja tih priča “ko nas ba/bre zavadi” i slične gluposti. A sada molim te prestani provocirati sa politikom tu na forumu i pripremi se za gledanje Amera i Paragvaja, o tome bi rado na ovoj temi komentirao sa kolegama.
  • cibona
    8.3k
    Ako je itko provocirao tijekom cijele utakmice, onda je to ova tvoja strana. Kakva politika, o čemu ti? Napisao sam upravo suprotno, da se treba odvojiti od politike.

Ajmo sada završiti s time, uskoro kreće druga tekma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.