• Hnlovac
    6.1k
    ovisi sve otkud si i kakva ti je povijest s njima

Kužim obje strane, ali definitvno i ovu koja navija protiv
  • njurci10
    585
    odrastao u Puli, nemam nikakve povijesti.
    Iskreno me zaboli za njih, ali su mi svejedno draži nego Kanađani.

za tu karikaturu od komentatora me zaboli, općepoznato je da je kreten.
  • ElDorado
    11.5k
    Šunjo je tu jedini igrač koji može dodati točnu loptu
  • fakin
    4.8k
    Al ovako nasi komentatori ne navijaju ni za nas koliko ovaj navija za bosance, ogavno
  • Mathiasovi Chageri
    8.2k
    Bilo je utakmica kad je Drago Ćosić doživljavao slabije orgazme kod naših utakmica nego Viki Ivanović večeras svaki put kad Bosna izađe iz svojih 30 metara
  • ElDorado
    11.5k
    U svakom slučaju u 96 min BiH nije imala niti jednu suvislu akciju
  • don
    20.1k
    znači pobjedom protiv Katra BiH prolazi grupu.
  • mosad
    2.5k
    Dosta dijece odustalo od nogometa danas
  • Pacho
    18.1k

Kakav dvoboj

giphy.gif
  • Filip Međimurje
    1.4k
    Po toj logici bismo onda morali mrziti praktički sve, a i svi bi morali mrziti nas. Turci, Nijemci, Mađari, Talijani, Srbi, Bošnjaci... povijest je puna ratova, sukoba i zločina na svim stranama.

Uostalom, i hrvatski narod je kroz povijest stradao pod zastavama i simbolima koje danas neki smatraju isključivo domoljubnima (prvo bijelo gornje lijevo polje). Povijest je puno složenija od toga da se sve svodi na jedan simbol ili jedno tumačenje.

Ne navijam posebno ni za koga, ali ova količina mržnje koja se širi tijekom cijele utakmice stvarno mi nije jasna. I iskreno, kad to slušaš 90 minuta, ne možeš se ne zapitati koliko je tu tuge, frustracije i kompleksa koji s nogometom nemaju baš previše veze.
  • Dudu
    3.1k

Najboljem prijatelju maloljetnog brata nije ubio ni Nijemac, ni Mađar, nego pripadnik Armije BiH pod tom ratnom zastavom, pa imam dovoljno razloga. Pozz!
  • Pacho
    18.1k

Dobro, ovo iz 90ih je malo svjezije od Mlecana i Madara. Da ne govorim da se i danas nase sunarodnjake tamo uvelike jebe.
  • Jaro
    12.1k
    ja mislim da je Viki sa svojim svrsavanjem na svaki izlazak BiH iz svojih 30m dodao rastu antiBiH navijanju... Uzas. Realno, nista cudno - on mi je uspio zgadit i neke utakmice Liverpoola koji simpatiziram... Bas neslusljivo...
  • vjeko1701
    25.3k
    Sad će se stati sa određenim temama ovdje.
  • ElDorado
    11.5k
    Nevjerojatno da jedan dokazani kreten od komentatora zapali pol Zone
    Nakon Vikija sad još i tupavi Šapit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.