• NitkoBitan
    33.4k
    Ok buraz kad smo zadnji put u Gorici dobili dva razlike?
  • rioda
    11.9k
    Pobjeda na tradicionalno neugodnom gostovanju u Gorici, s igračem manje.

Opet smo prvi.

Najbolji napad i najbolja obrana lige.

Samo kažem... :cool:
  • Medvedgrad
    765
    proljeće 2024, 0:2
  • K3p
    365

Onda nemoj gledat i nemoj pisat.
  • Mihael2305
    888
    E sad se psihicki i fizički pripremit na titove pionire...
  • blue heart 72
    2.9k
    Pišemo i pamtimo tri boda, sve ostalo loše

A Stojkoviću bi lupil najveću moguću kaznu koja je predviđena klupskim pravilnikom. A poslije toga pravac Vrapče. Pritom ne mislim na NK Vrapče, nego na kliniku
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Ne bih podcjenjivao ovu pobjedu, ovakve pobjede stvaraju koheziju koja nama nasušno treba zadnjih tjedana.

Baš mi je drago radi Solde, Stojković jako neozbiljno, iako je po meni prvi žuti vrijeđanje nogometa i zdrave pameti.
  • Bernard
    1.1k
    Prvi clean sheet nakon 20.09.i ajduka(ne računajući Karlovac).
    I to kakav, srce mi je skoro stalo od šoka nakon stojketa i povlačenja u krilo golmana:)
    Igru nemamo, pobjedu imamo a samo jednu želju imam.
    GAAZI TOVAREE
    Ps.i više minuta za Topića i Soldu, pogotovo Fran, unese živost čim uđe.
  • IceMan
    3.7k
    E točno na ovakvim pobjedama i ne baš nekim igrama se osvajaju prvenstva!
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Gustam ko prase, slavonsko... Crno? Dobit Goricu na njihov nacin je valjda najljepsa stvar u nogometu. Bilo je toliko upisa ovdje da bi ih dobili nepostojecim penalom u 90toj, ali ovo je jos bolje.
    Ne znam jel potez dana lezanje Ljubicica nakon crvenog Stojkovica ili izlazak Hoxhe na nosilima kad je vec znao da ce bit zamijenjen, mozda preporucena posiljka Bennacera preko Slovenije ili povratak otpisanih Topic - Soldo?
    Jesam se nazivcirao, ali kakav gust. Cuje li se kmeket, zna li se sta?
  • Davieboy86
    1k
    Koja je ovo katarza i mucenje od utakmice bilo. Za sve nas ovdje. Ali iskreno puca mi k….. U lice jazavcu tv prijenosa, supku iz Benkovca te slicnima, nabijem vas seronje! Da, svi znamo da nam je igra ocajna ali i za to me libo racku. Hocu samo pobjede i zdravo! Energiju su neki igraci dobili , a za taktiku se trebamo moliti. Svakako ako ovo nije dobar momentum za preokrenuti sezonu onda ne znam sta jebeno jest?! Idemo dalje jbga!!!
    P.S. Stojkovicu pukni si samar retardu glupi! UGLEDAJ SE NA GOSPODINA SOLDU! Idiote jebeni!
  • lukaoj
    58
    to bi trebalo biti pod normalno s obzirom da smo najveci, najkvalitetniji, najbolji i najbogatiji klub lige
  • ElDorado
    7.9k
    koja emisija koji zaposlenik
  • Fatos Beqiraj
    474
    Najbolji trenutak tekme, gol za 2 0 i slika carveica utucenog na klupi. Govno tovarsko
  • San Lorenzo
    23.3k
    Po Gorici točno vidiš da šuruju sa onima dolje, ciganluk, padanje, vrištanje, širenje ruku, baš gnoj od kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.