• Kumerle
    1.9k
    Braćo Dinamovci, ponedjeljak u 18:00 gostovanje u Velikoj Gorici za povratak na vrh HNL-a prije derbija na Maksimiru!
    Nije to idealno vrijeme za tekmu, ali kad igraš ti ja pratim te, nema izgovora. Svi u školu/na faks/posao pa u Turopolje, nema druge! Iako smo mi za njih svemirski brod kad gledamo povijest i trofeje, ova utakmica uvijek nosi neki lokalni naboj i unatoč tome što je povijest na našoj strani, bodovi se broje sa svakom novom tekmom. Oni su nam susjedi i svaka pobjeda protiv nas njima je mali praznik, a u zadnje vrijeme su ih bome imali i zato moramo biti pravi. Previše smo bodova prosuli u HNL-u gdje nismo očekivali i u ponedjeljak nemamo pravo na ništa osim pobjede i dočekivanje derbija s vodeće pozicije.
    Mi moramo dominirati, mi smo ti koji diktiraju tempo i tako mora biti i u ponedjeljak!

U 29 HNL utakmica zabilježili smo 21 pobjedu, 5 neriješenih ishoda i 3 poraza, od toga 9 pobjeda, 3 neriješena i 2 poraza na gradskom stadionu u Velikoj Gorici.
    Nama sigurno nedostaju Valinčić i Mudražija, dok je njima susprendiran neugodni Španjolac Iker Pozo koji nam je zabio u prvom krugu natjecanja u Maksimiru i važan im je napadački arsenal.

Ne smijemo dopustiti opet neke izgovore o umoru od Europe. Svaki igrač koji u ponedjeljak u 18:00 istrči na teren mora znati da igra za stotine tisuća nas koji sanjamo novi naslov!

Gradski stadion u Velikoj Gorici mora grmjeti, mora biti pritisak od prve minute. Trebaju nam pobjeda, tri boda i poruka svima: Modri su se zahuktali i ne staju!

SVI U PONEDJELJAK U 18 U GORICU NA TEKMU, ZA DINAMO I ZA NAŠEG BRATA SANJINA!
    Naprijed plavi lavovi!

1713031589911-gorica-atmosfer2.jpg
    1. Koji ishod prognozirate? (113 votes)
        Pobjeda
        81%
        Remi
        17%
        Poraz
          3%
    2. Idete li na tekmu? (113 votes)
        Da
        37%
        Ne
        63%
  • rokikaciga
    7.7k
    Otvaraj i predictor da odmah stavim 0:3 za Dinamo
  • Kumerle
    1.9k
    To,to, euforija je počela, opet sami o sebi odlučujemo.

Samo da ovi naši papci shvate da moraju cijelu tekmu bit frajeri na terenu, a i mimo terena.
    Najgore od svega iz Lillea mi je stajanje naših primadona na vrh šesnaesterca poslije tekme dok im grmi prek 2 soma ljudi i daje podršku te njihov odlazak nakon 2-3 minute. Nemaju osjećaja što je Dinamo, tko su BBB i koliko nama Dinamo znači - to pokazuju i na terenu i to se mora promijenit.
    Kad kažem Dinamo, onda mislim na pristup i zalaganje, a NE NA REZULTAT jer nitko nije tražio niti ih kritizirao zbog rezultata u Francuskoj, već zbog pristupa, a tribine tu i tamo kroz sezonu daju do znanja da i one vide to.

Poručio bih im direktno: svaki puta ćete dobiti što vas ide jer mi smo takvi - srčani i beskompromisni. Dajemo podršku koliko god možemo, a na vama je da vas ona nosi i da istrpite kada vas se više-manje kulturno prozove ili izviždi jer drugo niste u toj tekmi zaslužili!

Budite plavi lavovi, kako i pišem u najavi svake tekme, a ne jebene plačipičke, pokažite da znate, možete i hoćete već od ponedjeljka i Gorice!
  • Odani Zgd
    1k
    Samo pobjeda igra,nikakav bod,kalkulacije,umor od Europe,izvlačenje pouka i ostale izlizane fraze.Blitvari se nude i mi to moramo iskoristit
  • don
    17.1k
    utakmica koja će pokazat ima li krvi i karaktera u ovoj ekipi.

uz derbi najvažnija utakmica ove polusezone.
  • Navijač Dinama
    11k
    Pobjedit kako god se zna. Pa taman iz najnezasluženijeg penala u 99oj minuti.

Bit će teško, obzirom da teren bez obzira što je novi, znali smo se u Gorici baš fino prosut , protivnika se također pita jer su nas nadigrali i ugazili prošlu, kakvo je stanje u našoj ekipi, to dragi Bog samo zna, ali ponajviše i kako naš trener ustane to jutro i jel odluči da ce projebat i sjebat šefa i stanicu taj dan ili će ipak se potrudit da nešto zna, rekne nešto, povede ekipu do pobjede.

Sve manje od tri boda = teški neuspijeh.

Naprijed Plavi
  • Fatos Beqiraj
    446
    U ponediljak treba svjezine, Stojkovic ,Beljo, Bennacer, ja bi cak razmislio i o Godi Villaru , Vareli ili vidovicu. Jer ovi sigurno imaju bar mali zamor materijala
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Nikakav Goda.. Imali su dosta za oporavak, bekove ne dirat. U vezu mora uci Stojkovic umjesto Ljubicica i Beljo u napad.
    Bakrar/Lisica, Misic/Villar, Zajc/Soldo nek podjele minutazu i odigraju utakmicu u visokom tempu.
  • ElDorado
    7.8k
    Bennacer umjesto Misica gore Stojke i Vidovic pa da vidimo di smo. Beljo naravno.
  • Fatos Beqiraj
    446
    Ma vise je to psihicki umor, prvo moras dobit varazdina, pa onda ides na gostovanje u lile putujes, nabiju te ljudi totalno i sad opet u gorici moras dobit nije to jednostavno toliko .

A i neki igraci koji nisu nikako igrali kao vinlof i zajc sad vezu utakmice po 90 min lako moze doc do ozljede
  • striko
    2.8k
    Ljubičić na klupu a nek ga zamjeni bilo tko.
  • Crni86
    17.5k
    Zelim od prve minute vidjet gladni i naspanani dinamo. Dinamo koji je osjetio krv i koji ce na terenu napravit sta god trebalo da zasjedne na tren. To je sampionski gard, briga me tko ce istrcat, briga me u kojoj formaciji i tko bu im trener - zelim pristup kao da se igra finale lige prvaka.
  • grba
    421
    Od prve minute želim vidjet Diona Drenu Belju, ne znam što je čovjek skrivio da bi bio zakucan na mjesto trećeg napadača
  • Thor
    1.5k
    Zelim da ih potrgamo u svakom smislu te rijeci! :strong: :heart:
  • wolfgang14
    3.4k
    više me strah gorice u ponedjeljak nego tovara u subotu. Najgore gostovanje HNLa...
  • Dubbbrava
    1.3k
    Zbog kiksa tovara mislim da ćemo bit na razini i da ćemo ih pojest u hendikepu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.