• Marc
    704
    Ne gledam u igru i kako smo izborili pobjedu, ovako sam i sam želio kako god i na najgore načine samo da je pobjeda. Bravo dečki i uživajte idućih dana i opustite se!
  • rokikaciga
    7.8k
    Ma stavio bih Nevistica ispred Matijasa ali ne puno. Kao bivsem golmanu meni se povraca kad gledam Matijasa jer ima glupave odluke, ne zna uhvatit loptu, rad nogu je suspektan ali je budala i ide glavom na kopacku pa zato to izgleda na prvu bolje nego Neva. Neva je skolovan golman, trenutno ima manjak samopouzdanja i jebe ga rad nogu. Ali i dalje mislim da je bolji od Matijasa.
  • ElDorado
    7.9k
    Kae ovaj MaxSport leglo tovara?! Neki kviz uzivo
  • Crusades
    20.3k
    Realno, ne znam jel nam Gorica složila neku šansu, mučili se jesmo, ali tu se previše sere. Daj zamjene daj zamjene, pa neće u petoj minuti drugog poluvremena mijenjat. Svakom se da bar 10-15 min u drugom pol.

Clean sheet, 3 boda, idemo dalje. Ne znam kad smo ove zadnji put tu riješili bez muke.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.7k

Prvaci smo, ali mijenjaj trenera... Uprava neka ostane
  • Nine9
    12
    Kae ovaj MaxSport leglo tovara?! Neki kviz uzivoElDorado

Ante Cash je dinamovac
  • Omake
    13.7k
    Nakon nismo primili gol. Nadam se da od danas kreće serija. Ali nisam optimist.
  • Heisenberg1986
    423
    Pobjeda nakon europskog gostovanja, nije bilo dominantno, ali nismo pustili nista skoro u obrani, nismo nikad dobro igrali valjda nakon europskih gostovanja.

Ovakva tekma gradi momcad.

Ajmo malo pozitive jebemu mater!
  • IceMan
    3.7k
    Bas mi je drago zbog Solde!
  • Peškaman
    8.3k
    Bravo za tri boda,pobjedu a Luka Stojković je živuća reklama onima koji imaju mišljenje da nogometaši imaju negativ IQ...

Stojković mora snositi posljedice i biti kažnjen, nije prvi put, nije mu 18 godina, ovakva glupost nas je mogla koštati tri boda.
    Soldo i Topa,bravo momci.
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Poslušali me dečki :cool:
  • El Madrigal
    721

I još imamo realne šanse proci u Europa ligi. A ono što se sve izdogađalo na ovom forumu u zadnji 50 dana je zbilja jedna bolesna situacija. A što bi bilo tek da smo dobri!?
  • Facke
    7.1k
    Ljudi moji jupi osvojili sme tri boda.
    Ali ova igra je za otkaz. Za pedalu v svlacionice i to jos v Gorice. Mora se reagerati. Ove nije Dinamo i ove nije Dinamo kakvuga mi oceme gledeti. Ove je najlosiji Dinamo v jake jake duge vremena. Bez pobednickoga garda, bez mentaliteta, mi sme momcad tera se protiv Gorice povlece i igra bunker. Katastrofalne. Ja ove vise nemrem gledeti. Iduca europska tekma bude opet bez udarca u okvir. V te si budite sigurni. Kad sam videl kak stozer slavi gol za 2:0 protiv ove Gorice se mi je jasne. Vodiju nas ko da sme Slaven , a ne Dinamo.
  • Crusades
    20.3k
    Bez pobjedničkog garda i mentaliteta, a zabili smo gol za 0:2 sa igračem manje!?
  • vjeko1701
    21k
    Drugo poluvijeme noćna mora. Al jbt Stojković, da sam mu tata opalio bi mu takvu šamarčinu. Vidiš da jedva čeka i onda onako napucaš loptu. Ovo poluvrijeme sve čega sam se bojao da će biti cijela utakmica. Svaka čast Topiću i Soldi, jedini pozitivni.

A MaxSport vidim doveo zaposlenika Hajduka da im vodi novu emisiju. Nap*šite se i vi svi skupa. Možete barem biti suptilniji. Nakon puštanja VAR snimki, gospodina "sasvim slučajno, jel", "Baturinu treba ozlijediti" i "sudac je očito gurao jednu ekipu" Vejića pa HDTV kao službeni kanal sad i zaposlenici Hajduka u emisijama. Uzmite j*ebeni perplexity koji gurate ljudima i nek vam generira utakmice pa ćete dobiti željenog prvaka.

Gospodin Erceg iz Benkovca, očito smo svi skupa krivo shvatili kaj su svi pričali kad su govorili da je "talentiran". Od*ebi u 3pm više. Onaj faul na Arberu žuti sa osmjehom na licu. A samo si mišu maleni čekao da vadiš žuti našima. E pa sterat ćemo vas u vaše male rupice, samo još malo. Pa si tako sudi doma.

Pa nek i sam sebi oderem ban ako treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.